@likusa do 18:00 inace fanshop radu mozda do 20:00 kako su u novi presli

Ma znam da je nesto tako al da provjerimMinjore je napisao/la:U 14:00 je trening ili u 14:30
@likusa do 18:00 inace fanshop radu mozda do 20:00 kako su u novi presli![]()
To se zove posao, a u poslu nema milosti. Ja govorim u svoje ime, iako tamo ne pisem evo mjesec dana. Prema meni konkretno su uvijek bili korektni, a tamo sam osam godina, imam najduzi staz, najvise postova...dell21 je napisao/la:Ne vidiš ni jedan razlog ?Virtu4L je napisao/la:Ne vidim niti jedan razlog zašto ne bih tamo pisao?
Jesu li bili nekorektni prema našem klubu već dugi niz mjeseci ako ne i godina sjeti se evrope, jel objavljuju samo ono što im se plati, jesul admini omalovažavali klub na forumu i kako su se prema nama odnosili (forumašima), da ne govorim ono u vezi prenosa utakmica.... brzo zaboravljamo.
Je li dovoljno samo ispuniti obrazac da bi se registrovao?
Jeste i mora te administrator odobriti jer je forum zatvorenog tipa.Hadzijalagic je napisao/la:Je li dovoljno samo ispuniti obrazac da bi se registrovao?
Nego staomladina1921zeljina je napisao/la:Hoćemo li se to opet seliti?
Grudva je krenulaChWilla je napisao/la:jeben kamiondžija. je-ben.
velika je razlika između trošiti svoje zarađeno i trošiti tuđe. velika, takoreći presudna.Hadzijalagic je napisao/la:Grudva je krenulaChWilla je napisao/la:jeben kamiondžija. je-ben.Sto je najgore mi smo bez titule ostali u zadnje dvije sezone zbog ovakvih stvari..
poslao sam registraciju, pa molim admina da me pustiž'21 je napisao/la:Jeste i mora te administrator odobriti jer je forum zatvorenog tipa.Hadzijalagic je napisao/la:Je li dovoljno samo ispuniti obrazac da bi se registrovao?
Nisam ja brate adminpinki je napisao/la:poslao sam registraciju, pa molim admina da me pustiž'21 je napisao/la:Jeste i mora te administrator odobriti jer je forum zatvorenog tipa.Hadzijalagic je napisao/la:Je li dovoljno samo ispuniti obrazac da bi se registrovao?