storm_raider je napisao/la:Eto to je taj bum koji sam najavio ovdje i napisao da se prati zvanicna. radio sarajevo bio brzi, uaa, sve se rastalilo, gasi sve.
Vijest i sve ovo je super,Clanci na portalima i na nasoj stranici mi nekako sugerisu da su Zelji odlucili da se krene bez obzira na opstrukcije iz opstine.Lopta se prebacila na drustvenu zajednicu argumentom o brizi za sigurnost navijaca i cinjenicom da se iz opstine nisu odredili u zakonskom roku.Jako pametno ,pa taldjija nek vidi sta ce,Svakom je bilo jasno da je istocna tribina bila neuslovna i da nije bila bezbjedna,Naravno kad se uzme u obzir da smo dobili licencu za takmicenje i igranje na Gbavici u narednoj sezoni(bez posebnih ogranicenja) to je samo bio argument vise da se krene u akciju
Naravno jos je trnovit put,treba nam opstina izdati osim trazenij dozvola i one o tehnickom prijemu,upotrebnu itd.Znaci pravna bitka ce da traje.Hvala Bogu pa je jesen blizu i prilika da sve odgovorne u ovim opstrukcijama dobro zadeveramo.
Storme ako sam dobro protumacio saopstenja(moram priznati majsorska) mi smo u ovo krenuli po cuvenom sistemu :
Gradi Zeljo boli te ....?