Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Ajzea
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet mar 11, 2016 12:27 am

Daj se uozbiljite.. :rofl1: :lol:

Elegant
Kontakt:

pet mar 11, 2016 12:39 am

Ima tamo jos nasih prskaju opasno.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Ajzea
Kontakt:

pet mar 11, 2016 12:47 am

Dok god bude postojao jedan forumaš, na onoj jednoj temi, a da je u stanju spomenuti Željezničar u negativnom kontekstu, svim silama ću se truditi da ga isprskam po faci. Ja znam razlog zbog kojeg sam ovdje prešao, ili zbog kojeg bih prešao bilo gdje drugo sa ekipom koja je trenutno na forumu, a to je da se može stvoriti normalna konverzacija, diskusija, rasprava među nama. To nam na drugom mjestu, na temi koja je, za divno čudo zamrla, nije bilo omogućeno te smo bili prisiljeni preći na pitarski portal (fksinfo) kako ga nazvaše, gdje su nam omogućeni svi uslovi, vidi čuda.
Ne mogu ja tražiti od @Faraon, @Virtual, @bagrcavi da ne pišu na PDFu reprezentacije, INO Fudbala ili nekoj drugoj temi na kojoj su vodili rasprave te na kojima se trude iznijeti neke svoje stavove ili mišljenja.Temu Ljubav i sex uzmimo za primjer, gdje Faraon obitava, kako da mu objasnim da mu nije dozvoljeno pisati tu? Svašta..
Ostavite se tih stvari, najvažnije je da se među nama razvila normalna rasprava i nadam se da ćemo se truditi, održati je takvom.

storm_raider
Kontakt:

pet mar 11, 2016 8:35 am

Svako ima pravo da pise gdje hoce. Nemojte o njima ovdje, svi znamo zasto smo presli i one gluposti o predracunu, itd.

Sta je sa istokom?
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

kontranogama
Kontakt:

pet mar 11, 2016 9:33 am

I mene to interesuje, sta ce se sve odraditi. Vjerovatno za prva dva predkola i ne moramo previse. Sta cemo raditi kad odemo u trece 8-)
.... A ONDA SU BAGERI ODNIJELI STARI ISTOK A VRAG ODNIO SALU...

za_zivot_cijeli
Kontakt:

pet mar 11, 2016 10:06 am

ISB87 je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Izgleda da Roma prodaje Dzeku ... €€€ :DD:
ajmo kinezi
nisam siguran, ali cini mi se da sam negdje procitao da se procenti od naknade za treniranje isplacuju iz transfera igraca koji ima manje od 28 godina.

ne znam jesam li dobro procitao ili zapamtio. ima li neko da nam moze reci kako stvarno stoje stvari?
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Dominic
Kontakt:

pet mar 11, 2016 10:10 am

za_zivot_cijeli je napisao/la:
ISB87 je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Izgleda da Roma prodaje Dzeku ... €€€ :DD:
ajmo kinezi
nisam siguran, ali cini mi se da sam negdje procitao da se procenti od naknade za treniranje isplacuju iz transfera igraca koji ima manje od 28 godina.

ne znam jesam li dobro procitao ili zapamtio. ima li neko da nam moze reci kako stvarno stoje stvari?
Ma nema ti logike to. Pravilo vazi cijelu karijeru igraca. Eno Gabela dobila za Jelavica lovu a liku 30 godina! ;)

salle86
Kontakt:

pet mar 11, 2016 10:15 am

Minjore je napisao/la:Ja stvarno ne znam kako cemo za parking, Zeljo kad igra prvi prazan parking je u Doglodima :shisha:
Vala haman tako
:titula:
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Hadzijalagic
Kontakt:

pet mar 11, 2016 10:26 am

Dominic je napisao/la:
ISB87 je napisao/la:
ajmo kinezi

Ma nema ti logike to. Pravilo vazi cijelu karijeru igraca. Eno Gabela dobila za Jelavica lovu a liku 30 godina! ;)
Je li Roma kupila Dzeku ili se vodi jos kao posudjen igrac? Ako je jos na posudbi onda smo mi vjerovatno do sada dobili procenat od ovih 4 mil eura koliko je vrijedila njegova posudba, tj. trebalo bi da smo do sada dobili odprilike nekih 140K eura.. Ostaje jos da dobijemo procenat od 14 mil eura kada Roma sve isplati jer je vrijednost transfera bila 18 miliona bez bonusa..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

salle86
Kontakt:

pet mar 11, 2016 10:36 am

Steta za kapitena, ali ja nimalo ne sumnjam u Hodzurdu, da ga moze zamjeniti kako treba. Istina falice Aco ali nismo sad toliko slabiji da se fatamo za glave, pokazao je Emir u prvom dijelu sezone da ima kvalitet pa mozda i za prvi tim.

:zeljeznicar1: :titula: :zeljeznicar1:
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

likusa
Kontakt:

pet mar 11, 2016 10:42 am

Raja do koliko ono fan shop radi?
Željeznicar za život cijeli !

omladina1921zeljina
Kontakt:

pet mar 11, 2016 10:48 am

Hadzijalagic je napisao/la:
Dominic je napisao/la:

Je li Roma kupila Dzeku ili se vodi jos kao posudjen igrac? Ako je jos na posudbi onda smo mi vjerovatno do sada dobili procenat od ovih 4 mil eura koliko je vrijedila njegova posudba, tj. trebalo bi da smo do sada dobili odprilike nekih 140K eura.. Ostaje jos da dobijemo procenat od 14 mil eura kada Roma sve isplati jer je vrijednost transfera bila 18 miliona bez bonusa..
Mislim da su otkupili i Zukanovića i Džeku u januarskom roku. Na transfermarktu se i vode kao Romini igrači, a ne kao posudbe.
avanti ragazzi di buda, avanti ragazzi di pest, studenti, braccianti, operai il sole non sorge piad est!

CN 1969

LOBOTOMCI 2016

dell21
Kontakt:

pet mar 11, 2016 10:48 am

Virtu4L je napisao/la:Ne vidim niti jedan razlog zašto ne bih tamo pisao?
Ne vidiš ni jedan razlog ?
Jesu li bili nekorektni prema našem klubu već dugi niz mjeseci ako ne i godina sjeti se evrope, jel objavljuju samo ono što im se plati, jesul admini omalovažavali klub na forumu i kako su se prema nama odnosili (forumašima), da ne govorim ono u vezi prenosa utakmica.... brzo zaboravljamo.

hardwell
Kontakt:

pet mar 11, 2016 10:55 am

Ma glupa vam je rasprava, svako ima pravo pisati gdje hoće. Ja ne pišem tamo jer su mi se zgadili i ništa više :)

Btw. vaših prvih 11 protiv Mladosti?

Kjosevski - Stevanović (Memija), Zolotić (Hodžurda), Bogičević, Kramarić - Zahirović, Bekrić, Beganović - Stanić, Stevanović, Lendrić(Đermanović)
Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja

Dominic
Kontakt:

pet mar 11, 2016 10:55 am

ZUkin i Dzekin ugovor je Roma otkupila i sada su njihovi igraci.
Zarad Zeljinih navijaca, kluba da jos jednom omasti brke od procenta, kao i njega samoga, Edine, hajde ziv bio na ljeto bilo gdje pa cemo Istok prozvati tvojim imenom. :ganja:

Hadzijalagic
Kontakt:

pet mar 11, 2016 11:00 am

omladina1921zeljina je napisao/la: Mislim da su otkupili i Zukanovića i Džeku u januarskom roku. Na transfermarktu se i vode kao Romini igrači, a ne kao posudbe.
Izgleda da je Roma za njega platila ukupno 15 miliona umjesto 18 koliko se govorilo kada je prelazio.. Ako FKZ1921 kaze da smo dobili pare za posudbu onda ostaje da nam jos plate za ostatak od 11 miliona sto bi bilo oko 380k eura..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

hardwell
Kontakt:

pet mar 11, 2016 11:02 am

I mislim da ovo kolo moramo pobjediti jer ja očekujem da će kiksati minimalno 3 ekipe od ovih 5 koje su ispred nas
Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja

damirfile
Kontakt:

pet mar 11, 2016 11:03 am

Te pare + pare od novog transfera džeke dovoljno da dignemo istok kao sjever :shisha:

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pet mar 11, 2016 11:05 am

Kiksat ce Radnik i Sloboda, ostali ce dobiti.
Željezničar ante portas !

terabajt
Kontakt:

pet mar 11, 2016 11:08 am

Nek kiksa jedan klub ispred nas ja zadovoljan, iz kola u kolo smanjujemo zaostatak. Samo sebe trebamo gledati i pobjeđivati sve će doći na svoje ako bog da. Imamo sasvim dovoljno vremena da dodemo do 4 ili 3 mjesta jer će i 4 voditi u evropu.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 15 gostiju.

Prijava