odaću ja kolegama tajnu gdje se u lukavici mogu kupiti bensedini na foru

Moguće, bio sam ubijeđen da se brišuž'21 je napisao/la:Nije istina, Blagojević i dalje ima dva žuta kartona u ligi, a pauzira zbog crvenog kartona u Kupu jednu utakmicu. Dakle i dalje mu prijeti suspenzija ukoliko zaradi jedan žuti karton. Tako barem govori N/FS BiH.BHDragons je napisao/la:Brišu mu seKapiten je napisao/la:Ja imam potpuno povjerenje u Hodzu, mada je jasno da ne moze u potpunosti zamijeniti kapitena...
Vjerujem ja da ce se Aco vratiti i ranije nego sto je predviđeno.
Sad ako moze neko da odgovori. Sada Blagi pauzira u ligi, i je li on ima i dalje 2 zuta tj. da li mu prijeti suspenzija ako dobije zuti karton ili je i to ocistio s ovim crvenim?
zar nije to treci golman ?BHDragons je napisao/la:Dobro je da imamo Beganovića za štopera ne znam šta bi bez njega
Brate ako si ih prepozno prozovi ih. Neka nam ne valjaju šupljake...pile87 je napisao/la:Slazem se sa tobom onaj ko je pametan tamo nema sta traziti.Tryg je napisao/la:Odem nakon dugo vremena tamo na onaj forum, ne ulazim im ni na stranicu vise jer necu da na mojim klikovima zaradjuju. Al ono sto je bar meni zapalo za oko je to da neki jos uvijek pisu tamo, i to oni koji su na sav glas brujili da dodjemo ovdje. Nije fer djecaci, stil pisanja vas odaje, bar nije fer prema nama, koji smo ostali lojalni dogovoru. Al neka vam bude.
Kad neće niko da sam sebe citiram..Ipe odnosno ko uređuje stranicu neka zabrani komentare,svaki dan mi se smuči.Plava Porodica je napisao/la:E vala trebalo bi nešto poduzeti po pitanju komentarisanja na zvaničnoj fb stranici.
Jedan od komentara na Acinu povredu: "steta imamo beganovica"![]()
![]()
![]()
I svaki dan se sve više iznenadim i ibretim kakvih sve komentara i provala ima.Da neko sa strane čita šta bi pomislio.
Ne vidim niti jedan razlog sto si se ti pronasao u mom postu, mislio sam na incijatore prelaska i na one koji su banovani. Ti ne spadas niti u jednu grupu.Virtu4L je napisao/la:Ne vidim niti jedan razlog zašto ne bih tamo pisao?