Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

rodrigo87
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet jan 05, 2017 7:05 pm

Leon_Professional je napisao/la:
Whisperer je napisao/la:[
lijevo krilo se ceka do odredjenog roka, onda imaju rezerne opcije . a o tome u svoje vrijeme :)
slika

slika

Imam potrebu da ovo objavim, jer se na decka stavilo zvonce i bespotrebno ga napadaju.
Forum je javni kako znam, svi mogu pisati sta hoce i kako hoce ako je u skladu s pravilima foruma, i niko drugi nema pravo da odredjuje sta ce neko pisati.
Jednostavna opcija je preskociti i ignorisati ako se nesto ne svidja.

Zadnje vrijeme je bilo raznih bombanja od Delaca i ko sve nije, pa je bilo "zanimljivo", takmicili su se ko ce ispast duhovitiji, a prije toga par dana se pisalo kako treba takve stvari prebaciti na chat jer kvari pravu konverzaciju. :kafa:
Ovaj momak se potrudi da sazna nesto, kad sazna i napise. Bar ne bomba o nekim igracima da bude cjenjeniji jer ima smisla za humor ( osim sinoc za onog Ignjatevica :D )...
Nemam ni prema kome nista licno, nit sta, ali ne volim nepravdu.

Usput ovo za JAgodica bih rekao da i razumijem njegovu ljutnju, jest da on to tako tragicno prica sa puno neke patetike, ali sta bi bilo da sad neko pregovara s nasim Micom?! Svi kolektivno bi psovali nema sta ne bi, i ovaj potez ne bi bio tako zanimljiv. Ali hvala Bogu mi nista ne radimo protiv zakona, pa pregovarat mozemo, samo tesko nam se ako neko i sa Mirom dogovara ili nije vec dogovoreno :)

Uzdravlje, imao sam potrebu za ovim da se javim poslije nekog vremena, pa nek tumace "neki" kako hoce, nije da nismo navikli na to.
Sretno nam s pojacanjima. :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

Omar500
Moderator
Kontakt:

čet jan 05, 2017 7:09 pm

Leon_Professional je napisao/la:
Whisperer je napisao/la:[
lijevo krilo se ceka do odredjenog roka, onda imaju rezerne opcije . a o tome u svoje vrijeme :)
slika

slika

Imam potrebu da ovo objavim, jer se na decka stavilo zvonce i bespotrebno ga napadaju.
Forum je javni kako znam, svi mogu pisati sta hoce i kako hoce ako je u skladu s pravilima foruma, i niko drugi nema pravo da odredjuje sta ce neko pisati.
Jednostavna opcija je preskociti i ignorisati ako se nesto ne svidja.

Zadnje vrijeme je bilo raznih bombanja od Delaca i ko sve nije, pa je bilo "zanimljivo", takmicili su se ko ce ispast duhovitiji, a prije toga par dana se pisalo kako treba takve stvari prebaciti na chat jer kvari pravu konverzaciju. :kafa:
Ovaj momak se potrudi da sazna nesto, kad sazna i napise. Bar ne bomba o nekim igracima da bude cjenjeniji jer ima smisla za humor ( osim sinoc za onog Ignjatevica :D )...
Nemam ni prema kome nista licno, nit sta, ali ne volim nepravdu.

Usput ovo za JAgodica bih rekao da i razumijem njegovu ljutnju, jest da on to tako tragicno prica sa puno neke patetike, ali sta bi bilo da sad neko pregovara s nasim Micom?! Svi kolektivno bi psovali nema sta ne bi, i ovaj potez ne bi bio tako zanimljiv. Ali hvala Bogu mi nista ne radimo protiv zakona, pa pregovarat mozemo, samo tesko nam se ako neko i sa Mirom dogovara ili nije vec dogovoreno :)

Uzdravlje, imao sam potrebu za ovim da se javim poslije nekog vremena, pa nek tumace "neki" kako hoce, nije da nismo navikli na to.
Sretno nam s pojacanjima. :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
:palacgore:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Ajzea
Kontakt:

čet jan 05, 2017 7:13 pm

Bagrcavi na aparatima.

Pinkii
Kontakt:

čet jan 05, 2017 7:15 pm

slikaslikaslika

Sa FB-a.
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

Veteran1965
Kontakt:

čet jan 05, 2017 7:16 pm

Ma hoće ili neće, manje je bitno. Bitno je da je on cijelu jesen dva puta samo starter bio...i da dolazi nespreman...
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Samo 5% i ni stolice više!!!!

Jaozinho22

čet jan 05, 2017 7:34 pm

Gospodin Mirso! Bravo @Leone za post :)
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

delinjo
Kontakt:

čet jan 05, 2017 7:41 pm

ovog trenutka kad sam procitao ovu izjavu volio bi da ne dodje kod nas....mrs u pm.....frajer grijao klube hrvatskim poluekipama i sad jos ima nekog da ucjenjuje, umejsto da je zahvalan Bogu da ga hoce klub ko Zeljo....ajd ti u insostranstvo nemoj kod nas dolaziti matere ti ...nije merhamet..
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

sofronije
Kontakt:

čet jan 05, 2017 8:02 pm

Edin Mujcin :zeljeznicar1:
Mnogo dobra emisija.Preporucio bih svima da pogledaju.
:zeljeznicar1:

rodrigo87
Kontakt:

čet jan 05, 2017 8:04 pm

Ibisevic uplatio stolicu.

igla
Kontakt:

čet jan 05, 2017 8:05 pm

:palacgore: Vedator

Simply Blue
Kontakt:

čet jan 05, 2017 8:05 pm

delinjo je napisao/la:ovog trenutka kad sam procitao ovu izjavu volio bi da ne dodje kod nas....mrs u pm.....frajer grijao klube hrvatskim poluekipama i sad jos ima nekog da ucjenjuje, umejsto da je zahvalan Bogu da ga hoce klub ko Zeljo....ajd ti u insostranstvo nemoj kod nas dolaziti matere ti ...nije merhamet..
O kakvom je ucjenjivanju riječ, Goran je ako ništa iskren i kaže ono što mislim i 95 % naših igrača u situacija kao što je njegova. Nije mi Miroslav nakon Seville trčao u Srbiju ili u BiH i igrao, odnosno nije igrao u Mađarskoj i Grčkoj, slično je i sa Lendrićem. Tako da uz dužno poštovanje ovakav post ti uopšte nije na mjestu.
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

avlami97
Kontakt:

čet jan 05, 2017 8:06 pm

http://fkzeljeznicar.ba/vedad-ibisevic- ... ine/23438/" target="_blank
Bravo Vedo :palacgore: 295 prodato
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

delinjo
Kontakt:

čet jan 05, 2017 8:08 pm

pa nek kaze onda i ide u Borac.....konacno se mora postaviti ljestvica da ovdje ne dolaze igraci kojima smo zadnja opcija...svjestan sam i toga ali BGM i ovdje ne igra za klikere nego za neku paru koja je solidna za nase uslove....samo mu zelim srecu u inostranstvu ...neko vidi valjda ono sto Mamic nije vidio......

Bravo Vedatore majstore !!!
GOO ROGER!!!
peRFect!!

Grbavica
Kontakt:

čet jan 05, 2017 8:15 pm

Ajzea je napisao/la:Bagrcavi na aparatima.
Hahahhahahaha

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ko nas je kleo, nije dangubio.

exbabilon
Kontakt:

čet jan 05, 2017 8:17 pm

Hvala Vedo!

Sto se Gorana tice.. Ako vjeruje da jos ima kvaliteta u nogama i da se moze vratiti na neki zavidan nivo forme, ponovo se primaci reprezentaciji i napraviti nesto od karjere logican izbor je pratiti put Mire i Lendrica, doci u najveci klub u BiH, izboriti se za mjesto u prvih 11 i dizati formu. Za godinu-dvije, ako bude pametan moze otici u neku normalnu ligu i igrati za fine pare. Bojim se da on vec s 24 godine razmislja o nekim egzoticnim destinacijama ne bi li kakvu lovu namako cim prije, jer poslije ovakve zadnje sezone tesko moze otici u normalnu ligu. U tom slucaju neka ga sto dalje od nas, nama trebaju kako kvalitetni, tako i karakterni igraci koji nisu mentalni siromasi, sto bi rekao jedan forumas ovdje.

delinjo
Kontakt:

čet jan 05, 2017 8:20 pm

exbabilon je napisao/la:Hvala Vedo!

Sto se Gorana tice.. Ako vjeruje da jos ima kvaliteta u nogama i da se moze vratiti na neki zavidan nivo forme, ponovo se primaci reprezentaciji i napraviti nesto od karjere logican izbor je pratiti put Mire i Lendrica, doci u najveci klub u BiH, izboriti se za mjesto u prvih 11 i dizati formu. Za godinu-dvije, ako bude pametan moze otici u neku normalnu ligu i igrati za fine pare. Bojim se da on vec s 24 godine razmislja o nekim egzoticnim destinacijama ne bi li kakvu lovu namako cim prije, jer poslije ovakve zadnje sezone tesko moze otici u normalnu ligu. U tom slucaju neka ga sto dalje od nas, nama trebaju kako kvalitetni, tako i karakterni igraci koji nisu mentalni siromasi, sto bi rekao jedan forumas ovdje.

to je to...objasnio si prijatelju !!!
GOO ROGER!!!
peRFect!!

chile
Kontakt:

čet jan 05, 2017 8:21 pm

Za koju godinu kad Zeljo zaigra eurotekmu a na tribini Vedo, Pjana, Edin ... imacemo strasnu publiku

Sent from my Plavo Sokocalo
Zadnja izmjena: chile, dana/u čet jan 05, 2017 8:21 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

ChWilla
Kontakt:

čet jan 05, 2017 8:27 pm

nek' bude pametan i valjaćemo i mi njemu i on nama. you know it makes sense :D
gradi željo boli te *****

Elegant
Kontakt:

čet jan 05, 2017 8:54 pm

× Željezničar - Manijaci TM87 ×

black64
Kontakt:

čet jan 05, 2017 9:09 pm

Plava Porodica je napisao/la:Ajde Gorane parafiraj.
Joj sto volim kad nasi ovako spucaju rok nekom, pa izvini Neymar ne prepoznah te dok ti vagas ponude. Hoces, neces- voz :)
Sto se tice Sefera, da ne ispadne da ga pljujem.. Stvarno zna svoj zanat. Ali od utakmice sa Vitezom na Grbavici mi je postao odvratan. Neki mu frajer dobacio nesto sa jugozapada, u fazonu makni se seljacino(ne sjecam se bas najbolje), a on se na to fino okrece i poce psovat tom frajeru i govori hajde pi.cko sacekaj me poslije meca ispred zapada. Takvi ljudi ne mogu biti dio Zelje. Kraj price.
Ne kontam te,znaci neko je startovao na pomocnog trenera Zelje tako sto ga je nazvao seljacinom,pri tome mu jos majku spomenuo i kakav je odgovor ocekivao,da mu se zahvali Sefer.Nije nista bolje prosao ni pomocni sudija na utakmici u Mostaru kad nije digao zastavicu kod penala.Znaci potebne su nam marionete koje su tu cisto da se plata prima a ne strucnjaci koji se 100 posto daju za Zelju.Bitno je da se njemu grande Miske zahvalio i da mu je porucio da ce uvijek imati mjesta u Zelji sto dovoljno govori samo po sebi.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

Prijava