Leon_Professional je napisao/la:Whisperer je napisao/la:[
lijevo krilo se ceka do odredjenog roka, onda imaju rezerne opcije . a o tome u svoje vrijeme

Imam potrebu da ovo objavim, jer se na decka stavilo zvonce i bespotrebno ga napadaju.
Forum je javni kako znam, svi mogu pisati sta hoce i kako hoce ako je u skladu s pravilima foruma, i niko drugi nema pravo da odredjuje sta ce neko pisati.
Jednostavna opcija je preskociti i ignorisati ako se nesto ne svidja.
Zadnje vrijeme je bilo raznih bombanja od Delaca i ko sve nije, pa je bilo "zanimljivo", takmicili su se ko ce ispast duhovitiji, a prije toga par dana se pisalo kako treba takve stvari prebaciti na chat jer kvari pravu konverzaciju.
Ovaj momak se potrudi da sazna nesto, kad sazna i napise. Bar ne bomba o nekim igracima da bude cjenjeniji jer ima smisla za humor ( osim sinoc za onog Ignjatevica

)...
Nemam ni prema kome nista licno, nit sta, ali ne volim nepravdu.
Usput ovo za JAgodica bih rekao da i razumijem njegovu ljutnju, jest da on to tako tragicno prica sa puno neke patetike, ali sta bi bilo da sad neko pregovara s nasim Micom?! Svi kolektivno bi psovali nema sta ne bi, i ovaj potez ne bi bio tako zanimljiv. Ali hvala Bogu mi nista ne radimo protiv zakona, pa pregovarat mozemo, samo tesko nam se ako neko i sa Mirom dogovara ili nije vec dogovoreno
Uzdravlje, imao sam potrebu za ovim da se javim poslije nekog vremena, pa nek tumace "neki" kako hoce, nije da nismo navikli na to.
Sretno nam s pojacanjima.