Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

MrRiccoli
Kontakt:
Status: Offline

Re: RE: Re: FK Željezničar

čet jan 05, 2017 3:52 pm

KrajPrice je napisao/la:ima li neko info da li se sta radilo zadnjih dana na stadionu?
Butmir nije radio ni zgradu na Ilidzi zadnjih dana otkako je snijeg, ne radi je ni danas tako da vjerovatno ne rade ni na istoku zbog vremena...

Sent from my C5303 using Tapatalk

black64
Kontakt:

Re: FK Željezničar

čet jan 05, 2017 3:59 pm

arelinho je napisao/la:
Brkoo je napisao/la:Mislim da je razlog sto Seferovic ide taj sto Slavko zeli da on radi sve oko kondicije igraca a drugi moguci razlog odlaska Seferovica je novac.
Slavki treba pojacati strucni stab, ili dovesti nekoga koga on hoce ili nekog trenera iz omladinskog pogona dodati u strucni stab.
Izdašna ponuda Kineza se nije mogla odbiti.
Jedna je cinjenica da smo izgubili jednog odlicnog strucnjaka,sjajnog momka koji je sigurno najbolji kondicioni trener u BiH.Covjek je posteno radio posao i naravno kad se ukaze prilika ne samo njemu vec bilo kome da rijesi egzistenciju sebe i svoje porodice za par godina da ce na to pristati.Za mene ce ostati upamcen po tome da nam je ostavio ekipu bez ijednog povrijedjenog igraca nakon dugog niza godina,crvenog kartona protiv Zrinjskog kad je pomocnom spominjao uzu i siru familiju te slavlja gola protiv Slobode.O Slavku Petrovicu cu donijeti sud tek onda kad ostvari rezultate u kontinuitetu.To sto on ne izlazi sa Grbavice,to sto on skace pored aut linije za mene nista ne znaci.Od njega se ocekuju titule sa ekipom ako ne ove godine onda sledece sigurno.

Kapiten
Kontakt:

čet jan 05, 2017 4:05 pm

AsharaK je napisao/la:Sta ce nam stoperi, igrat cemo napadacki
bas, necemo se branit ko pic.ke
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

ISB87
Kontakt:

čet jan 05, 2017 4:08 pm

arelinho je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Hajde da gledamo jos dalje u buducnost, sta cemo za sezonu 2017/18 ? Recimo da ovu sezonu izborimo europu, hocemo li kasnije tokom ljeta prodati neke igrace (moguce), neki ce nas napustiti radi isteka ugovora (nece htjeti produziti), pa onda se opet krpiti-pojacavati za narednu sezonu ?

Hocemo li mi ikada moci zadrzati jednu ekipu kvalitetnih igraca na okupu duze od jedne sezone, to je ono sto je Slavko govorio da se napravi kontinuitet pa se onda za dvije godine moze pricati o nekom iskoraku u ligi ali i u europi.
Još ova sezona i onda ključ u bravu. Tribinu trenutno pravimo da bi samo onako bila na stadionu pa ako se desi kakav koncert da može biti više raje na tom koncertu.
Sta je lik lose napisao? Normalno da moramo zadrzati kostur ekipe da bi nesto uspjeli u euro takmicenjima.Ekipa se gradi vise sezona a ne svake godine od nule kretat.Glavni igraci tipa Stevanovica, Lendrica... se moraju zadrzati vise sezona.A mladji igraci da se prodaju.Necemo nikada napraviti iskorak ako svake godine ostanemo bez 2 3 glavna igraca.To su igraci u najboljim godinama i vrhunskoj formi i na njih treba samo nadogradjivati ostale pozicije i tek tada cemo nesto vise moci.

Lijepo je kada se radi u tisini, pred pocetak sezone smo se dobro zeznuli sa bumovima i velikim najavama.Sada se sve pametnije radi.
Nadam se da cemo dovesti Zakarica, sto neko rece nekog jablana u odbrani da popravimo skok igru, i beka koji je dobar i naprijed i nazad a koji je igrao, a ne sjedio na klupi.Realno do sada smo u 90% utakmica inali samo desnu stranu.

Sretna vam nova godina zeljovci sa zakasnjenjem.
MIRZA RASCIC

salle86
Kontakt:

čet jan 05, 2017 4:11 pm

arelinho je napisao/la:
Brkoo je napisao/la:Mislim da je razlog sto Seferovic ide taj sto Slavko zeli da on radi sve oko kondicije igraca a drugi moguci razlog odlaska Seferovica je novac.
Slavki treba pojacati strucni stab, ili dovesti nekoga koga on hoce ili nekog trenera iz omladinskog pogona dodati u strucni stab.
Koliko % imamo od njega :-)
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

KrajPrice
Kontakt:

čet jan 05, 2017 4:17 pm

Whisperer je napisao/la:
KrajPrice je napisao/la:ima li neko info da li se sta radilo zadnjih dana na stadionu?
Vrte se radnici na Grbavici ali snijeg je sigurno usporio radove jer nije isto raditi po ovom snijegu.. Ako ko ima kakvu sliku nek bac ..

Nego, brate, imal tog igraca nekog :P ?
igrac je u finalnim pregovorima, kapitalac :)
Godine zivota svoga tebi dao sam! :zeljeznicar1:

Brkoo
Kontakt:

čet jan 05, 2017 4:20 pm

Jel Zakaric taj kapitalac ili mislis na onog iz lige pet sto si ga najavio?
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Jaozinho22

čet jan 05, 2017 4:21 pm

black64 je napisao/la:
arelinho je napisao/la:
Jedna je cinjenica da smo izgubili jednog odlicnog strucnjaka,sjajnog momka koji je sigurno najbolji kondicioni trener u BiH.Covjek je posteno radio posao i naravno kad se ukaze prilika ne samo njemu vec bilo kome da rijesi egzistenciju sebe i svoje porodice za par godina da ce na to pristati.Za mene ce ostati upamcen po tome da nam je ostavio ekipu bez ijednog povrijedjenog igraca nakon dugog niza godina,crvenog kartona protiv Zrinjskog kad je pomocnom spominjao uzu i siru familiju te slavlja gola protiv Slobode.O Slavku Petrovicu cu donijeti sud tek onda kad ostvari rezultate u kontinuitetu.To sto on ne izlazi sa Grbavice,to sto on skace pored aut linije za mene nista ne znaci.Od njega se ocekuju titule sa ekipom ako ne ove godine onda sledece sigurno.
Bravo @Black sve je ovdje rečeno. ;) Jedan od rijetkih profesionalaca koji su prošli kroz naš klub :)
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

KrajPrice
Kontakt:

čet jan 05, 2017 4:22 pm

Brkoo je napisao/la:Jel Zakaric taj kapitalac ili mislis na onog iz lige pet sto si ga najavio?
buraz, liga pet :)
Zakaric nije kapitalac, ne moze da se nametne u nizerazrednim klubovima.
Godine zivota svoga tebi dao sam! :zeljeznicar1:

Omar500
Moderator
Kontakt:

čet jan 05, 2017 4:25 pm

KrajPrice je napisao/la:
Brkoo je napisao/la:Jel Zakaric taj kapitalac ili mislis na onog iz lige pet sto si ga najavio?
Samo da nije Spahic, roknut cu se :D :D
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

avlami97
Kontakt:

čet jan 05, 2017 4:32 pm

KrajPrice je napisao/la:
Bokačini. Nametnuo se u velikom Želji. :D
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Brkoo
Kontakt:

čet jan 05, 2017 4:41 pm

KrajPrice je napisao/la:
Nemoj misliti da ti ne vjerujem ali nestvarno zvuci da dovodimo nekog kapitalca iz lige pet. Nestvarno zvuci da smo vec na tom nivou, a prije 3 godine su nam pojacanja bili Kokot i igraci u njegovom rangu..

Ja se samo nadam da taj kapitalac nije Spahic, zbog njegovog seljackog ponasanja bi pogotovo u ovoj ligi dobijao redovno crvene kartone..

Elegant
Kontakt:

čet jan 05, 2017 4:47 pm

Spahic ce sebi bez problema naci novi angazman, ne znam zasto se uopste potencira ta prica da on dolazi u ligu BiH, do jucer se pisalo da Stilic hoce mjesecno 15.000 €, ma drugoj strani Spahic je sigurno imao 25.000 €, a mi ove sad igrace i plate placamo i kostaju nas previse.

Kad cemo se vise rjesiti mahale i ovakvih prica.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

avlami97
Kontakt:

čet jan 05, 2017 4:50 pm

Ma Spahić je nemoguća misija, ali kada bi se tako nešto desilo, to bi samo značilo da na terenu imamo lidera, pravog lidera kojeg bi morali svi poštovati i boriti se kao što se on uvijek bori. Ljudi imaju neku averziju spram Spahe, ali to je ono što bi trebalo ovoj ekipi. Neko, ko bi ih natjerao da daju 100% svojih mogućnosti.

Nažalost, Spaha je nemoguća misija.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Ajzea
Kontakt:

čet jan 05, 2017 5:03 pm

Pa realno, Vlado je u pravu. Odakle nama pravo da dovedemo igraca koji igra gladan?

Lendric za 300.000? Prije ga ne bih prodao, obzirom da njegov ucinak na terenu vrijedi daleko vise.

Brkoo
Kontakt:

čet jan 05, 2017 5:06 pm

Daj ba @avlami, bolje da nemamo nikakvog lidera nego da nam lider bude Spahic. Kako ce natjerati svoje saigrace da se bore, tako sto ce ih samarati u svlacionici i na terenu? Tako sto ce se tuci sa osiguranjem na stadionu? Tako sto ce glumiti da je vazniji od trenera i kluba? Tako sto ce u svakom klubu u kojem je igrao napraviti neko sranje. **** takvog lidera. Kapiten i lider mora biti uzor svojim saigracima, neko ko ce biti primjer za ostale saigrace svojim ponasanjem, neko od koga mogu nauciti mnogo stvari i za fudbal i van njega. Kad diskutujem o ovoj temi najcesce kazem da bih volio da imamo lidera kao sto je Sasa Ilic u Partizanu. Za mene je to savrsen primjer kapitena i lidera..

Simply Blue
Kontakt:

čet jan 05, 2017 5:08 pm

Igrač koji se odaziva na asocijaciju liga5. kojeg spominje KrajPrice vjerovatno je nekad tokom svoje karijere nastupao u ligama petice, a ne trenutno. Bar ja mislim da je na to KP mislio, mada ne bi ni bilo loše i da sam u krivu.
I na sreću da nam je Spahić još uvijek nerealna opcija, kada se je Jahić po pričama ovdje sa foruma ponašao tako bahato na treningu...šta tek očekivati od kafanskog razbojnika, da nam on dijeli pravdu po svlačionici, daleko mu kuća od naše bila.
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

storm_raider
Kontakt:

čet jan 05, 2017 5:10 pm

Zamislite spojiti Spahica i Blagojevica. Jovan je tihi ubica, tempirana bomba, pod mentorstvom Spahica bi izrastao u legitimnog serijskog ubicu.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Eisenbahner1921
Kontakt:

čet jan 05, 2017 5:13 pm

storm_raider je napisao/la:Zamislite spojiti Spahica i Blagojevica. Jovan je tihi ubica, tempirana bomba, pod mentorstvom Spahica bi izrastao u legitimnog serijskog ubicu.
A Miro bi šamarao protivnike na izlazu i sudijama prigovarao, tako da bismo mu morali dati kapitensku :DD:
Fakat što se tiče Jovana to pije vode

BlwD
Prijatelj foruma
Kontakt:

čet jan 05, 2017 5:13 pm

storm_raider je napisao/la:Zamislite spojiti Spahica i Blagojevica. Jovan je tihi ubica, tempirana bomba, pod mentorstvom Spahica bi izrastao u legitimnog serijskog ubicu.
a tek Spahic i Stevanovic...

slika

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 6 gostiju.

Prijava