+1vrbanjusa je napisao/la:Ako Bocca ode ja sam ubjeđen da je Kerla naš.
Niko od nas nema pojma kakav je ugovor o posudbi. Mozda moze otici ako neko preuzme npr potpuno placanje ili plati fiksno neku cifru tako da se ugovor o posudbi raskida. Ja prije mislim da ima neka carlama jer bi nedopustivo bilo da se tako pojavi na pripremama drugog kluba. Nama trebaju najmanje 2 odlicna stopera ako on ode. Ja bih npr bio pravo zadovoljan Kerlom i Jakovljevicem npr.storm_raider je napisao/la:Trebalo bi da mora odraditi ovih pola godine sto mu je ostalo.
Naravno da nemamo pojma, zato sam napisao da bi trebalo da smo se zastitili. Sa toliko strebera u klubu, valjda se mislilo na to.SWRA_1921 je napisao/la:Niko od nas nema pojma kakav je ugovor o posudbi. Mozda moze otici ako neko preuzme npr potpuno placanje ili plati fiksno neku cifru tako da se ugovor o posudbi raskida. Ja prije mislim da ima neka carlama jer bi nedopustivo bilo da se tako pojavi na pripremama drugog kluba. Nama trebaju najmanje 2 odlicna stopera ako on ode. Ja bih npr bio pravo zadovoljan Kerlom i Jakovljevicem npr.storm_raider je napisao/la:Trebalo bi da mora odraditi ovih pola godine sto mu je ostalo.