za_zivot_cijeli je napisao/la:komade ove tribine treba prodavati u Fan Shopu.
prihod od prodaje usmjeriti u izgradnju.
prodali bi par tona.
Posjeta ce se popraviti za min 1000 ljudi po utakmici, a stadion je preduslov za sve u fudbalu!Elegant je napisao/la:Ovo se radi radi toga.KrajPrice je napisao/la:Ovo je vaznije od 3 pretkola LP!!!!!!
Kad odigra repka prijateljsku na Grbavici sjebaće se pljuvačiAjzea je napisao/la:za_zivot_cijeli je napisao/la:komade ove tribine treba prodavati u Fan Shopu.
prodali bi par tona.![]()
"Ma ovo je klasično mazanje očiju da se malo smiri nezadovoljstvo kod navijača zbog neizlaska u Evropu. Tribina je svakako već odavno neuslovna. Ko će "baciti kamen" kada na njoj ionako neće biti nikog tokom utakmice. Samo ne znam šta će sada sa gostujućim navijačima u PL BiH, gdje će sa njima. Opet na sjever da nas gađaju bakljama? emotikon frown"
za_zivot_cijeli je napisao/la:komade ove tribine treba prodavati u Fan Shopu.
prodali bi par tona.
Lud si 100%Ajzea je napisao/la:Kad sam vidio bager na istoku.
Dobar si.. Ja bi po glavi dobio kad bi tako skakaoAjzea je napisao/la:ISTOOOOOOOOOOK
Aaaa slike, prvi put je vidimza_zivot_cijeli je napisao/la:cini mi se da je to bilo prije dvije-tri godine, na Poljudu su mijenjali travnjak. njihov marketing je pokrenuo akciju prodaje komada travanjaka 10x10cm za 50Kn. znam da je pola Peljesca islo u Split da kupi. bila je neka super kampanja na radiju i sve su prodali za dan.
kupis komad tribine uz razglednicu sa slikom Ivice Osima iz 1969.
Objavljena u Plavi vijesnik, 1969.Omar500 je napisao/la: Aaaa slike, prvi put je vidim![]()
![]()
Kad se sjetim kad su pravili ovaj drveni zapad, ja se muvao između radnika umalo se nismo pobili što im smetam , po vazdan bio na GrbaviciHadzijalagic je napisao/la:Larsone organizuj stream ovih radova na istokuKoji sam ja debil mogao bih bolovanje otvoriti i povazdan gledati kako bageri kopaju na istoku
dobra ideja ali nije isto prodati travu i kamenza_zivot_cijeli je napisao/la:cini mi se da je to bilo prije dvije-tri godine, na Poljudu su mijenjali travnjak. njihov marketing je pokrenuo akciju prodaje komada travanjaka 10x10cm za 50Kn. znam da je pola Peljesca islo u Split da kupi. bila je neka super kampanja na radiju i sve su prodali za dan.
kupis komad tribine uz razglednicu sa slikom Ivice Osima iz 1969.
Ajzea je napisao/la:ISTOOOOOOOOOOK
trava je trava, ali i kamen ima svoju vrijednostdelinjo je napisao/la: dobra ideja ali nije isto prodati travu i kamen