Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Pinkii
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri jan 04, 2017 10:51 pm

Hvala Bogu pa ih je manje. Meni nekako glupo bude kad se prica npr. da ce Kostic i Veselinovic doci 200% u Zelju i onda osvane naslov da su produzili ugovor sa Slobodom. To mi je bas ruzno.
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

ChWilla
Kontakt:

sri jan 04, 2017 10:58 pm

bavite se nebitnim stvarima, čim počne prva utakmica niko se svega toga neće sjećati. daj da dođu konačno tri prava igrača, a jesu l' oni provalili ili nisu...pravo ću se nasekirati ako dođe zakarić što su oni provalili.
gradi željo boli te *****

mirsad94
Kontakt:

sri jan 04, 2017 11:11 pm

Koga to imamo mladog, perspektivnog i konstantnog a da bi igrao prije ovdje nego vani ? Ne nazire se niti jedan igrac. Ne postoji pravilo striktno kod dovodjenja igraca da ce on odgovoriti zadatku ili pak pokazati ono sto zna, to je sklup okolnosti i faktora koji se moraju potrefiti da ubodes sa igracem u ovoj situaciji u kojoj smo svi ovdje. Zahirovic imao karijeru blistaviju nego Miro, dodje kod nas i corak. Mozda upravo Stojanovic pod trenerskom palicom Slavke odigra svoje najbolje dane karijere, mozda Zakaric dodje i zavrsi ko Stanceski pu pu.. Po meni je sve do trenera , odnosno da on stvarno prati te igrace, da je upucen u njihove kavalitete, te da se uklapaju u sistem igre koji on gaji.Pa slovenac je doveo milion igraca i opet mu u prvoj utamkmici pocinje 5 napadaca od prve minute! Upravo zato se vjerovatno i ceka sa pojacanjima, ne ide se pred rudu, sada je tu tim strucnih ljudi na celu sa Slavkom i Cenanom koji ce izabrati ono najbolje u datoj situaciji, a ne ubleha slovenac nakamaraj igraca a otpusti mali milion. Na kraju krajeva nije problem niti otpusiti i dovesti nove ali posveti se tom poslu, uklapaj, gledaj ,rezonuj pa onda otpusti i dovedi igrace. Sta mislite sta je slavko radio i radit ce po 10-12 sati na stadionu nije se sigurno divio pogledu prema crkvi iz kancelarije. Hocu reci da nam je potrebno strpljenje, i vjera u ove ljude makar ne dosao niti jedan igrac, a ukoliko ne bude rezultata na kraju onda je kritika na mjestu. Okrenimo se onome sto imamo, po meni odlican napad i nikakvu odbranu, sa ok sredinom. Golmanska pozicija pokrivena u potpunosti, sa mladim golmanom kao jedinicom sa mogucnoscu napredovanja uz boljeg trenera golmana. Odbrana, trenutno suplja, ne popunjena fali dva do tri igraca. Ne mozemo reci da Slavko voli iskljucivo iskusne i starije igrace ali jednostavno ova situacija mu ne dozvoljava da gura mlade u vatru jer nad nama ove sezone visi neko moranje.Bogi je izgleda zacementiran, lijepo bi bilo dovesti jos jednog mladjeg stopera koji ce pobiti sa talijanom za prvu, iako bi licno volio da se gura pa Bogi - talijan, koji su najvise na kraju krajeva pokazali od nasih stopera u zadnje vrijeme. Desno dva dobra beka za nase uislove, jedan u izlogu drugi iskusniji i vjerovatno bolji , uglavnom pokrivena pozicija. Lijevo treba iskusan bek koji bi odmah uskocio u prvu, ako Slavko zeli ovog iz zrinje ja mu vjerujem, tu je Besirevic a i Stana. Sredina pokrivna totalno i ne vjerujem da ce dolaziti novih igraca na te pozcije, treba misliti i o pravilu da moraju trojca biti tu U21. Lijevo krilo ako dodje dobro jeste, ako ne osloniti se na ono sto imamo dajuci znacaj uigranosti, borbenosti i timskoj igri.Jos nervirame me ovo sto se pise i provlaci kao da smo sve i jednog igraca kontaktirali. Procita se na forumu, onda objavi one novosti sportske, zatim gg.ba nazove igraca ovaj demantuje da ce kod nas ili da nas je odbio i sve tako u krug.. Okrenimo se nama i onome sto imamo, uz dva do tri pojacanja ovo ce biti to aBd, samo treba strpljenja i vjere.

boja mora
Kontakt:

sri jan 04, 2017 11:15 pm

evo poslije Kosorića i Jahića ostajemo i bez Bokačinija a Bogi za penzije ne sviđa mi se al ajd možda uleta dva booma na stperima.

Reha1921
Kontakt:

sri jan 04, 2017 11:16 pm

Odbrana FK Željezničar bi mogla ostati bez još jednog svog člana nakon što je klub napustio Aleksandar Kosorić.

Naime, standardni štoper Plavih u jesenjem dijelu sezone, Matteo Boccaccini, se danas pojavio na prozivci Pribrama. Italijanski defanzivac će u češkom klubu boraviti na probi.Ovaj Boccaccinijev potez vjerovatno znači i njegov izostanak sa prozivke Željezničara koja je zakazana za 10. januar.

Inače, 23-godišnjak je ljetos u najtrofejniji bh. klub stigao na jednogodišnju posudbu iz Brescije te je načelno dogovorio da sa Plavima na kraju potpiše stalni ugovor. U međuvremenu je na 15 premijerligaših mečeva postigao jedan gol.

Odlaskom Boccaccinija odbrana Plavih se svela svega na dva štopera, mladog Kemala Osmankovića i prekaljenog Jadranka Bogičevića.

LARSSON
Kontakt:

sri jan 04, 2017 11:17 pm

vraćajte durakovića :lol:

Omar500
Moderator
Kontakt:

Previse se panici, imam takav utisak. Nema sanse da neko moze sprijeciti curenje nekih informacija. Kao izadje informacija da je Kostic nas (nigdje nije potvrdjeno da ga zelimo, ni od zvanicne ni od Slavke niti nekog desetog), onda Sloboda objavi da su produzili s njim ugovor i kao nama neko suknuo, kako su mogli samo to...sta bi trebali onda engleski klubovi, tabloidi svako malo s bombasticnim vijestima i transferima koji se nikad ne dese.

Preporucujem da se svi strpimo. Prozivka je desetog i vec tada ce se znati malo vise. Uzasno malo informacija je dostupno iz kluba, sto je i bolje. Slavko, Cenan i Tica imaju svoj mir i neka rade sta je najbolje. Pa pobogu, to su svi i trazili, da imamo ljude za taj sportski segment i sad kao ne valja. Ispade trebamo izaci s informacijom na sajt: zainteresovani smo za TOG, TOG I TOG igraca, pa cemo vidjeti koga cemo dovesti. Polako samo. Proslih prelaznih rokova smo dovodili svako malo nekog, pa smo vidjeli kako izadje. Nema nikakve potrebe za zurbom.

Vezni red nam je popunjen. Nema potrebe paniciti samo zato sto je Jamak izjavio da bi se volio vratiti u Zelju. Pa svako bi, ali to ne znaci da hoce. Krilo nam bar jedno treba, dobro. Zakaric i Popovic bi bila dobra pojacanja. Nemam pojma koliko su izgledni pregovori s njima, samo moje razmisljanje. Misljenja sam da Miro nece produziti, pa trebamo dovesti jedno fino krilo ovaj prelazni rok, da ne bude kuku majko na ljeto.
Kukoc je komad budale, ako cemo njega dovoditi, bolje da smo Husica ostavili :D . Sala mala, znam da je Kukoc puno kvalitetniji od ovog, ali ne znam treba li nam cvaka u svlacionici. Jos dovest onda Spahica pa da fajt bude :D . Zelja mi je da se Besirevic pocne ubacivati od sljedece sezone i da uz sebe ima solidnog lijevog beka.

Lijepo je bilo citati postove o OP i Tici. Cini se da bi se stvari u pogonu mogle popraviti, ali trebat ce tu jos rada. Raduje cinjenica da su nasi kadeti i juniori prvi u svojim ligama, ako se ne varam. :)

Ako neko ima slika sa istocne tribine, neka postavi. Ovih dana nisam prolazio pored stadiona, pa ne znam kakva je situacija.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Pinkii
Kontakt:

E ne vjerujem sta nam se desava sa odbranom.
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

pile87
Kontakt:

sri jan 04, 2017 11:18 pm

U principu dosta veliki broj igrača od kojih smo ocekivali da budu pojacanja u pravom smislu nisu to pokazali. A veliki broj onih koji su usli na mala vrata pokazao se kao dosta dobar.

Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Plava Porodica
Kontakt:

sri jan 04, 2017 11:18 pm

Jao pa ja ne mogu vjerovat ali fakat..
Frajer je interesantan i nista vise. Na posudbi je kod nas do kraja sezone.
Pa sta bi trebalo onda da svi ovi sto se povezuju sa nama,sto se interesujemo,da su svi nasi.
Allahu dragi..
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Brkoo
Kontakt:

sri jan 04, 2017 11:20 pm

Pinkii je napisao/la:Hvala Bogu pa ih je manje. Meni nekako glupo bude kad se prica npr. da ce Kostic i Veselinovic doci 200% u Zelju i onda osvane naslov da su produzili ugovor sa Slobodom. To mi je bas ruzno.
Pa ko prica da ce doci Kostic i Veselinovic? Zar je neko iz kluba rekao da zelimo Kostica i Veselinovica? To su mahalske sa foruma. Nisu produzili ugovor sa Slobodom. Ne kazem da nisu kontaktirani ali ne mora da znaci ako su nekog kontaktirali da su zapoceli ozbiljnije pregovore. Evo sta napisa @pile, za onog smrada iz zenice, kontaktirali ga samo i odustali od njega prije par mjeseci i sad se javlja sa pricom Zeljo me zeli ovo ono da bi od neke druge ekipe uzeo vise novca.

Meni je super sto niko ne zna ko ce nas pojacati, ima para imena o kojima se spekulise ali niko sa sigurnoscu ne moze reci da ce nas bas ti igraci doci u nas klub.
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Omar500
Moderator
Kontakt:

sri jan 04, 2017 11:21 pm

Ostadosmo bez stopera :D

I onda mi kazu sta ce nam Kerla. Dovodi odmah :titula:

slika

Bez panike, nista se nije izmaklo kontroli. :)

Praise the sun \[T]/

storm_raider
Kontakt:

sri jan 04, 2017 11:24 pm

Joj raje, navikli smo svi da imamo neke mahalske, pa sad kad nemamo to odmah znaci da se nista ne desava. :D A Slavko i Cenan ne miruju.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Amar927
Kontakt:

sri jan 04, 2017 11:25 pm

Ma treba malog Kemu gurati..a možda Slavko ne računa na Talijana čim je otišao na probu..

Omar500
Moderator
Kontakt:

sri jan 04, 2017 11:27 pm

Znat ce se sve kada bude prozivka i na pripremama u Sa, da li cemo produziti s Bokom, ili ce se produziti posudba do kraja sezone, ili mozda nece. Samo polako.

Praise the sun \[T]/

salemprolic
Kontakt:

sri jan 04, 2017 11:31 pm

Ne znam stvarno sta je problem u tome sto se pise o mogucim pojacanjima u medijima. Mi smo najveci i najtrofejniji klub u drzavi, klub koji je realno medju top 3 destinacije za fudbalere u nasoj ligi i sasvim je normalno da se pise o nama. Zna se da vijesti o nama nabijaju klikove portalima. Naravno da je naslov Popovic pregovara za Zeljom jaci i privlaci vise paznje nego Popovic pregovara sa pola lige i moli Boga za kakvo inostranstvo. Pa za Real, Barcu, Bayern...se dnevno veze makar 2-3 igraca. Evo sad je ova Kina u modi pa nema dana da se neki od ovih mega zvijezda ne poveze sa njihovim klubovima, bilo to istina ili ne.
Opusteno ljudi. Prokomentarisati te naslove i igrace sto se dovode s nama mozemo ali yebat mater upravi, Slavki, Cenanu, Tici sto je neki portal Jamaka povezao s nama stvarno ne treba. Kad neko potpise e onda s punim pravom hvalite, kudite i slicno.
Ide prva kamila, ide druga kamila, ide treća kamila, četvrta i peta...

exbabilon
Kontakt:

sri jan 04, 2017 11:31 pm

Pa ne bi se mogao pojaviti na prozivci drugog kluba da nema za to zeleno svjetlo kod nas.. Bar bi tako trebalo bit. Sto znaci da se ni na njega ne racuna.

Ako je tako, 2 stopera, bek i krilo.

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

Elegant
Kontakt:

sri jan 04, 2017 11:35 pm

Pitanje je koliko je i istina da ovaj Ceski tim trazi Boku.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Jaozinho22

sri jan 04, 2017 11:35 pm

:zid:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

zeka_tm87
Kontakt:

sri jan 04, 2017 11:37 pm

vidjeti cemo sta ce biti 10.januara na prozivci jer je i cesima taa prozivka i biti ce kristalno jasno.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 6 gostiju.

Prijava