Previse se panici, imam takav utisak. Nema sanse da neko moze sprijeciti curenje nekih informacija. Kao izadje informacija da je Kostic nas (nigdje nije potvrdjeno da ga zelimo, ni od zvanicne ni od Slavke niti nekog desetog), onda Sloboda objavi da su produzili s njim ugovor i kao nama neko suknuo, kako su mogli samo to...sta bi trebali onda engleski klubovi, tabloidi svako malo s bombasticnim vijestima i transferima koji se nikad ne dese.
Preporucujem da se svi strpimo. Prozivka je desetog i vec tada ce se znati malo vise. Uzasno malo informacija je dostupno iz kluba, sto je i bolje. Slavko, Cenan i Tica imaju svoj mir i neka rade sta je najbolje. Pa pobogu, to su svi i trazili, da imamo ljude za taj sportski segment i sad kao ne valja. Ispade trebamo izaci s informacijom na sajt: zainteresovani smo za TOG, TOG I TOG igraca, pa cemo vidjeti koga cemo dovesti. Polako samo. Proslih prelaznih rokova smo dovodili svako malo nekog, pa smo vidjeli kako izadje. Nema nikakve potrebe za zurbom.
Vezni red nam je popunjen. Nema potrebe paniciti samo zato sto je Jamak izjavio da bi se volio vratiti u Zelju. Pa svako bi, ali to ne znaci da hoce. Krilo nam bar jedno treba, dobro. Zakaric i Popovic bi bila dobra pojacanja. Nemam pojma koliko su izgledni pregovori s njima, samo moje razmisljanje. Misljenja sam da Miro nece produziti, pa trebamo dovesti jedno fino krilo ovaj prelazni rok, da ne bude kuku majko na ljeto.
Kukoc je komad budale, ako cemo njega dovoditi, bolje da smo Husica ostavili

. Sala mala, znam da je Kukoc puno kvalitetniji od ovog, ali ne znam treba li nam cvaka u svlacionici. Jos dovest onda Spahica pa da fajt bude

. Zelja mi je da se Besirevic pocne ubacivati od sljedece sezone i da uz sebe ima solidnog lijevog beka.
Lijepo je bilo citati postove o OP i Tici. Cini se da bi se stvari u pogonu mogle popraviti, ali trebat ce tu jos rada. Raduje cinjenica da su nasi kadeti i juniori prvi u svojim ligama, ako se ne varam.
Ako neko ima slika sa istocne tribine, neka postavi. Ovih dana nisam prolazio pored stadiona, pa ne znam kakva je situacija.