Nije se riješio privatluka. Nego je dogovorio suradnju sa lancem restorana turskih mensecini...cikazubo je napisao/la:Čujem da se Ćenan riješio privatnog biznisa tj. da je prodao restoran nekim strancima i da se u potpunosti posvetio poslu u Želji, tako mi jedna žena ispriča juče..
Zna li neko šta je s tim plinskim cijevima na istoku, jesu li riješili taj problem, jer vidim i dalje se ne radi prema jugo-istoku ?
Jest jest neki turci su bili u pitanju, samo sto mi je ova onda pogresno prenijela info da je on to prodao..pile87 je napisao/la:Nije se riješio privatluka. Nego je dogovorio suradnju sa lancem restorana turskih mensecini...cikazubo je napisao/la:Čujem da se Ćenan riješio privatnog biznisa tj. da je prodao restoran nekim strancima i da se u potpunosti posvetio poslu u Želji, tako mi jedna žena ispriča juče..
Zna li neko šta je s tim plinskim cijevima na istoku, jesu li riješili taj problem, jer vidim i dalje se ne radi prema jugo-istoku ?
Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk
Blentaviji od husićaPlava Porodica je napisao/la:P.s. Igracki je dobar, ali zar ti zelis da upotpunimo jagomir ?
I slijedeće kolo se peglali s ugašenim dvoglavim aždahama do zadnjih minuta....To nam ništa ne znači.Plava Porodica je napisao/la:Sampiona smo mi otresli ko niko nikad
Mislim da je izdao Liberty turcima da bi se posvetio poslu u Želji..cikazubo je napisao/la:Jest jest neki turci su bili u pitanju, samo sto mi je ova onda pogresno prenijela info da je on to prodao..pile87 je napisao/la:Nije se riješio privatluka. Nego je dogovorio suradnju sa lancem restorana turskih mensecini...cikazubo je napisao/la:Čujem da se Ćenan riješio privatnog biznisa tj. da je prodao restoran nekim strancima i da se u potpunosti posvetio poslu u Želji, tako mi jedna žena ispriča juče..
Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk
Fico je u Australiji?? Jesi li siguran?avlami97 je napisao/la:
Valjda bez ove![]()
Mayo Filipović, bivši član uprave kluba Heatherton United iz Australije i vlasnik kompanije LAN Finance podržao je infrastrukturni projekt kupovinom desetogodisnje ulaznice, te sa rukovodstvom kluba razgovarao o mogućim oblicima saradnje i donatorske plave večere u Melbournu.
Vjerovatno bi se na toj eventualnoj večeri pojavio i Fićo Bahtić, koji sada živi u Australiji
exbabilon je napisao/la:Ma ne treba izmisljati toplu vodu ni s novim pojacanjima.
Ne tako davno smo cinili sve samo da se pojacamo s nekim igracima koji nisu iz nase lige, trcali po Holandiji za nekim napadacem, a onda vise od njega igrao vec pomalo isluzeni Nikolic koji u Zrinjskom nije bio u uzem izboru. Nekog Grka dovodili, a na kraju Bogi iz penzije na jednoj nozi bolji igrac. Moze se i pogoditi, daleko od toga, ali bolje odigrati na sigurno ovaj put.
Nije ni Zrinjski dovodio neke kapitalce pa dominirao ligom, nego dobro skautirali sta im treba, doveli malo iznadprosjecne igrace, poduplali svaku poziciju i uigravali to bez mnogo promjena. Na deficitarne pozicije dovedi kako treba igrace, solidne, ali ciste u glavi.
Za derbi u prvom kolu je bio na Sjeveru. Izljubise ga raja kada Lendric zabi gol.Hurmasica je napisao/la:Jeste, u Australiji je. Spomenuo je to i u intervjuu kod Bikića. Radi u nekoj građevinskoj firmi meni se čini.
Baš je to i spominjao u tom intervjuu. Kaže da mu je neko rekao uđi na 10 minuta u igru, ušao bi pa makar ga srce prekinulostorm_raider je napisao/la:Za derbi u prvom kolu je bio na Sjeveru. Izljubise ga raja kada Lendric zabi gol.Hurmasica je napisao/la:Jeste, u Australiji je. Spomenuo je to i u intervjuu kod Bikića. Radi u nekoj građevinskoj firmi meni se čini.
Što Zeba nije mogao igrati kad je došao slobodan?Kospicar je napisao/la:Kakve veze ima kad pocinje prelazni, kad mi dovodimo slobodne igrace, bez obestecenja