Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

ChWilla
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto jan 03, 2017 6:08 pm

ljudi stvarno to nije od presudnog značaja za dolazak ili nedolazak...bogami nije.
gradi željo boli te *****

cikazubo
Kontakt:

uto jan 03, 2017 6:16 pm

Čemu ovolika negativa ?
Gradimo uveliko istočnu tribinu, riješili se 3-4 igrača na koje nećemo računati, doveli Zebu i Bobića, uskoro počinju pripreme, doći će 2-3 igrača na deficitarne pozicije, i idemo se potući za titulu i Evropu..
Vi ko nekakve tetkice našli naglabati, tražite saopštenja, tražite nekakve igrače, ne kontam otkud nervoza odjednom, htjeli ste da nema mahale, htjeli ste autonomiju trenera, i dobili smo hvala Bogu. To što se bacaju neke šuplje insajderske, neki plaćeni članci i slične stvari ne znači da smo mahala, po tome su onda najveći klubovi svijeta prave mahale, svaki dan čitam kao npr danas Pjanić će u Arsenal, Dybala će u Real, onda je lupam jedan Juve mahala prava.. Ponašate se kao djeca ponekad.
SABUR !

reks1
Kontakt:

uto jan 03, 2017 6:31 pm

cikazubo je napisao/la:Čemu ovolika negativa ?
Gradimo uveliko istočnu tribinu, riješili se 3-4 igrača na koje nećemo računati, doveli Zebu i Bobića, uskoro počinju pripreme, doći će 2-3 igrača na deficitarne pozicije, i idemo se potući za titulu i Evropu..
Vi ko nekakve tetkice našli naglabati, tražite saopštenja, tražite nekakve igrače, ne kontam otkud nervoza odjednom, htjeli ste da nema mahale, htjeli ste autonomiju trenera, i dobili smo hvala Bogu. To što se bacaju neke šuplje insajderske, neki plaćeni članci i slične stvari ne znači da smo mahala, po tome su onda najveći klubovi svijeta prave mahale, svaki dan čitam kao npr danas Pjanić će u Arsenal, Dybala će u Real, onda je lupam jedan Juve mahala prava.. Ponašate se kao djeca ponekad.
SABUR !
Taman tako, dobro i tacno receno !

dell21
Kontakt:

uto jan 03, 2017 6:31 pm

Ma samo nek se pise ... vise ce se isfurati ti igraci i novinari kada taj igrac ostane gdje jest a zeljo drugog dovede.

pile87
Kontakt:

uto jan 03, 2017 6:34 pm

Pinkii je napisao/la:Mi smo za ovo krivi. Fino opalis demant kao kone pa nek onda izjavljuju sta hoce.
Od kad su kone mjerilo za bilo sta, onda bi recimo Real jedan prelazni rok proveo demantirajuci jer ih povezuju sa stotinama igraca. Ovi natpisi tesko padaju jedino onima koji govnovod uzimaju za nesto objektivno, nikad ali bas nikad se manje nije znalo o pojacanjima i drago mi je sto je tako, sve sto se spominje je naglabanje, probanje dizanja cijene pojedinim igracima jer su dobri sa par menadzera i to je to. Moj vam je savjet zavalite se i opusteno ubrzo ce prozivka.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

11plavih'92
Prijatelj foruma
Kontakt:

uto jan 03, 2017 6:40 pm

Ne mozes ti nikome ni zacepiti usta da ne laje okolo da ga je Zeljo kontaktirao. Svakom igracu iz nase lige je cast ukoliko je najbolji klub BiH zainteresovan za njega. Hajde ti to sacuvaj u sebi. A kao sto neko vec napisa, zna se koje su nam pozicije deficitarne i nije nikakav kunst povezati par stvari
5. - 7. Okt 1992.

Dzezvar
Kontakt:
Status: Online

uto jan 03, 2017 7:05 pm

Ljudi dragi Pile Vam je fino napisao opustite se i laganini prozivka ide uskoro.
Imena koja se spominju su samo naglabanja novinara i ovih kvazi insajdera.
Jedna je istina a ona je da ljudi koji su zaduzeni za dovodjenje rade svoj posao i da sem njih trojice niko ama bas niko nema pojma ko su igraci koji nam trebaju doci.
Hvala dragom Bogu pa je tako.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

tm8782
Kontakt:

uto jan 03, 2017 7:14 pm

cikazubo, pile i danan sve ste lijepo rekli. Tacno tako je.

Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

tm8782
Kontakt:

uto jan 03, 2017 7:16 pm

P.S. ovdje jedino ko nešto zna je kolega vrbanjusa. Medjutim izgubio je pamćenje. Pa nema hajra od njega. :)

Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

HajrA
Kontakt:

uto jan 03, 2017 7:25 pm

Sto neko napisa, ovi portali i kvazi insajderi veze sa zivotom nemaju!!! Jedni valjaju gluposti da bi nabili klikove, drugi lijece komplekse.
btw. nekad se neko kontaktira cisto da i onaj ko je zaista zelja ima na umu da nije jedini lijevi bek koji aktivno igra fudbal.
Postoje razne strategije pregovaranja.

I sta kazu kapitalac iz lige petice nam stize.. GOLEMO :)
TM87

Grbavica
Kontakt:

uto jan 03, 2017 7:29 pm

tm8782 je napisao/la:P.S. ovdje jedino ko nešto zna je kolega vrbanjusa. Medjutim izgubio je pamćenje. Pa nema hajra od njega. :)

Zar nije Ajzea jedini koji zna

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Morzhy
Kontakt:

uto jan 03, 2017 8:09 pm

Kako bi bilo lijepo da se ovdje ne prenose sranja sa dušmanskog portala...dislajkao sam ih gdje god sam mogao, ali džaba, uđem ovdje i samo rasprava oko njihovih insinuacija...NEVJEROVATNO! A provjereno nemaju pojma sa životom, jedino što znaju je kopati ima li šta "nelegalno" pri potpisu sa igračem na kojeg nisu ni sumnjali da bi mogao potpisati. Nemojte molim vas prenositi ovdje više, čemu to?

Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk

LARSSON
Kontakt:

uto jan 03, 2017 8:29 pm

Miro nek je sa srecom

blueheart
Kontakt:

uto jan 03, 2017 8:38 pm

Jel makar stelja ako nije janjetina :)
DRZAVA ZELJO

Jaozinho22

uto jan 03, 2017 8:41 pm

Kakav je po vama ovaj Duljević osim što je malo guzat ? :)
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

damirfile
Kontakt:

uto jan 03, 2017 8:44 pm

Jaozinho22 je napisao/la:Kakav je po vama ovaj Duljević osim što je malo guzat ? :)
Katastrofa.

Elegant
Kontakt:

uto jan 03, 2017 8:47 pm

Najbolji igrac lige, iza njega Radovac od mladih, pa Stevanovic.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Model1964

uto jan 03, 2017 8:53 pm

Omar500 je napisao/la:Pomocu Mario Stanica je raskinuo ugovor u Dinamu. Sada, da li mu je menadzer ili nesto drugo, stvarno ne znam, ali zato je i jos vjerovatnije da 'zavrsi' kod nas.

''Edin Mujčin, bivši reprezentativac BiH, posjetio je Stadion Grbavicu i podržao projekt izgradnje istočne tribine.''

slika
Jeste se raskukali ko neke nene pred kišu, a ovog sa slike ignorirate :r
BEAVO EDINE :palacgore:
Veliki Manijak!
Kada je bio u njaboljoj formi za HTV je izjavio. * Da nije bilo rata ja bih sigurno igrao u jednom drugom plavom dresu. Željo je moja djecacka ljubav* :klanjase: .
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Jaozinho22

uto jan 03, 2017 9:57 pm

Sefer vjerovatno u Kini....
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

rodrigo87
Kontakt:

uto jan 03, 2017 10:07 pm

Elegant je napisao/la:Najbolji igrac lige, iza njega Radovac od mladih, pa Stevanovic.
Ja se iskreno nadam da si ovo rekao u sali.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 17 gostiju.

Prijava