Taman tako, dobro i tacno receno !cikazubo je napisao/la:Čemu ovolika negativa ?
Gradimo uveliko istočnu tribinu, riješili se 3-4 igrača na koje nećemo računati, doveli Zebu i Bobića, uskoro počinju pripreme, doći će 2-3 igrača na deficitarne pozicije, i idemo se potući za titulu i Evropu..
Vi ko nekakve tetkice našli naglabati, tražite saopštenja, tražite nekakve igrače, ne kontam otkud nervoza odjednom, htjeli ste da nema mahale, htjeli ste autonomiju trenera, i dobili smo hvala Bogu. To što se bacaju neke šuplje insajderske, neki plaćeni članci i slične stvari ne znači da smo mahala, po tome su onda najveći klubovi svijeta prave mahale, svaki dan čitam kao npr danas Pjanić će u Arsenal, Dybala će u Real, onda je lupam jedan Juve mahala prava.. Ponašate se kao djeca ponekad.
SABUR !
Od kad su kone mjerilo za bilo sta, onda bi recimo Real jedan prelazni rok proveo demantirajuci jer ih povezuju sa stotinama igraca. Ovi natpisi tesko padaju jedino onima koji govnovod uzimaju za nesto objektivno, nikad ali bas nikad se manje nije znalo o pojacanjima i drago mi je sto je tako, sve sto se spominje je naglabanje, probanje dizanja cijene pojedinim igracima jer su dobri sa par menadzera i to je to. Moj vam je savjet zavalite se i opusteno ubrzo ce prozivka.Pinkii je napisao/la:Mi smo za ovo krivi. Fino opalis demant kao kone pa nek onda izjavljuju sta hoce.
Zar nije Ajzea jedini koji znatm8782 je napisao/la:P.S. ovdje jedino ko nešto zna je kolega vrbanjusa. Medjutim izgubio je pamćenje. Pa nema hajra od njega.
Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Katastrofa.Jaozinho22 je napisao/la:Kakav je po vama ovaj Duljević osim što je malo guzat ?
Jeste se raskukali ko neke nene pred kišu, a ovog sa slike ignorirateOmar500 je napisao/la:Pomocu Mario Stanica je raskinuo ugovor u Dinamu. Sada, da li mu je menadzer ili nesto drugo, stvarno ne znam, ali zato je i jos vjerovatnije da 'zavrsi' kod nas.
''Edin Mujčin, bivši reprezentativac BiH, posjetio je Stadion Grbavicu i podržao projekt izgradnje istočne tribine.''
Ja se iskreno nadam da si ovo rekao u sali.Elegant je napisao/la:Najbolji igrac lige, iza njega Radovac od mladih, pa Stevanovic.