Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Pinkii
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto jan 03, 2017 12:01 pm

Barbaric novi trener Zrinjskog. Sad cemo da vidimo hoce li to biti pozitivan ili negativan sok. Vidim oni opasno zagrijani za Zakarica. Nadam se da ce na nasu stranu ako odluci da dodje u BiH.
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

samo_plavo
Osvajač prvog S1 kupa
Kontakt:

uto jan 03, 2017 12:09 pm

Što se tiče tih povrataka ja ne bih potpisivao nikoga, pogotovo Adilovića. :ne: Zašto? Ako želimo neki napredak oni nam ne mogu pomoći. Jamak bi možda i mogao, ali nije nam potreban jer imamo Markovića, Blagojevića i Radinovića, a i u godinama je. Adilovića ne bih ni spominjao. Ima godina, a isto tako mislim da ne bi mogao izbaciti Lendrića iz prvih 11. Još jedan razlog za ne dovodjenje Adilovića je taj što imamo Nikolića i što bi bolje rješenje bilo gurati Mujagića (ako uopšte misli ostati).
Nisu nam potrebne velike promjene. Nama treba dobar lijevi bek i stoper. To moramo osigurati do početka priprema. Čitam i za Stojanovića iz Zrinjskog... Ako ga prvak ne želi zašto smo mi toliko zagrijani? Treba nam lijevi bek kojim ćemo se osigurati za 2-3 sezone, tipa Kvesić. Stojanović po meni nije rješenje, ali Petrović odlučuje. Ja bih najradije onog beka iz Srbije (čini mi se Napredak). :)
Za stopera mi niko ne pada na pamet, a baš nam je potreban. Nikad mi neće biti jasno zašto smo se riješili Zeljkovića, al' eto nadam se da Slavko ima nekog. Za lijevo krilo bi dobro došao Zakarić, ukoliko mu propadne transfer u inostranstvo. Znači moje mišljenje je da bismo do početka priprema trebali potpisati lijevog beka i stopera. Kasnije ukoliko naleti neki fudbalski velemajstor kao što je Miro, dobro nam došao.

Kjosevski- S. Stevanović, stoper, Boccaccini, lijevi bek- Miro, Marković, Blagojević, Zeba/ Bekrić, Zakarić/ Križman- Lendrić

PS Zna li iko odlazi li Memija? Je li ponuda zadovoljila? Niko više ništa ne spominje u vezi toga.
MOJA PRVA LJUBAV BIO JE ŽELJO!

Ajzea
Kontakt:

uto jan 03, 2017 12:18 pm

Jamak, nekada veliki majstor i velika budaletina. Danas nemam pojma sta je, niti znam sta da mislim. Vise protiv nego za njegov dolazak, a ruku na srce, zamrzio sam povratnike.

Kakav je promasaj protiv gurbeta imao, prokleo sam ga tada..

[video]https://m.youtube.com/watch?v=OErZ829UB3A[/video]

Kakav ludjak......
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u uto jan 03, 2017 12:23 pm, ukupno mijenjano 2 puta.

dimitrijevic

uto jan 03, 2017 12:18 pm

Vidio sam Jamaka u kladionici,mqlboro ,lagano bingo kriza,stomacic zapustio...mislim nije da nismo navikli.Sad ako ce dovodit igrace da nam oci zamazu onda i dalje patimo od djecijih bolesti.Recimo Bobic je nepotreban ako ce ostat Fejza i Veca,q o Jamaku da ne pricam ako je istina naravno.
Mirza Rascic !

gavran
Kontakt:

uto jan 03, 2017 12:21 pm

Formiramo B tim,
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

rodrigo87
Kontakt:

uto jan 03, 2017 12:22 pm

Ja ipak mislim da se Kerla vraca :D :D

avlami97
Kontakt:

uto jan 03, 2017 12:26 pm

Srediti da Ramazan traje od početka Marta do kraja Maja i vratiti Jamaka :D
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Kospicar
Kontakt:

uto jan 03, 2017 12:27 pm

Dovodjenje Bobica mi fakat nije jasno, a jos nejasnije mi je navodni dolazak Jamaka. Uredu ako ce ic il Fejza il Veca, al sta ce nam tri hajmo rec vrhunska golmana? Sredina: Zeba, Bekric, Radinovic, Blagojevic, Hasanovic, Markovic, Zeric, Beganovic(jos nije otisao). Ovdje vidim viska igraca a kamol da dodje jos Jamak. Da dodje igrac na pozicije gdje imamo 8(il 7) igraca, meni je to van svake pameti, a na mjestima gdje nemas igraca, tipa lijevo krilo, glumi krizman, nemas pravo krilo. Imas 3 stopera, od toga jedan nije minute odigrao, navodno ide.. Lijevi bek kojeg krpimo sa Sinisom i Stanicem..
"Željo je religija i život. Nije samo fudbal, već stil življenja i ponašanja."
Ivica Osim

shzna
Kontakt:

uto jan 03, 2017 12:32 pm

Šta kaže Jamak "Pa mi opet jebite mater" HAHAHAHAHHAhAHAHAHAAH

Dobrodošao.
1987

igla
Kontakt:

uto jan 03, 2017 12:45 pm

Ja imam neki dobar osjećaj oko ramazanskog Messija.

samo_plavo
Osvajač prvog S1 kupa
Kontakt:

uto jan 03, 2017 12:48 pm

Evo pročitah mediji pišu da je Marin Popović blizu dogovora sa Željom. Svaki prelazni rok ga povezuju sa nama i na kraju ništa od toga... Ja ne vjerujem u ovo, pogotovo zbog izvora informacije. Šta god ovi objave to se ispostavi da nije tačno...
MOJA PRVA LJUBAV BIO JE ŽELJO!

delinjo
Kontakt:

uto jan 03, 2017 12:49 pm

onaj ko zeli dovesti Jamaka odnosno ga vratiti stvarno nije dobar u glavu....
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

chile
Kontakt:

uto jan 03, 2017 12:51 pm

Hajmo sad Jamak, Spaha, Kerla, Svraka moze i Ibricic... pa da predjemo u gerijatriju.
Prije par godina furka podmladjivanje sad penzija(bar medju rajom).
Sreca pa se ne pita forum nizasta.
Mislim da odavno nismo imali stariji roster to treba podmladjivati i da ce Salko o tome voditi racuna itekako

Sent from my Plavo Sokocalo
Zadnja izmjena: chile, dana/u uto jan 03, 2017 12:51 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

Veteran1965
Kontakt:

uto jan 03, 2017 12:52 pm

Kospicar je napisao/la:Dovodjenje Bobica mi fakat nije jasno, a jos nejasnije mi je navodni dolazak Jamaka. Uredu ako ce ic il Fejza il Veca, al sta ce nam tri hajmo rec vrhunska golmana? Sredina: Zeba, Bekric, Radinovic, Blagojevic, Hasanovic, Markovic, Zeric, Beganovic(jos nije otisao). Ovdje vidim viska igraca a kamol da dodje jos Jamak. Da dodje igrac na pozicije gdje imamo 8(il 7) igraca, meni je to van svake pameti, a na mjestima gdje nemas igraca, tipa lijevo krilo, glumi krizman, nemas pravo krilo. Imas 3 stopera, od toga jedan nije minute odigrao, navodno ide.. Lijevi bek kojeg krpimo sa Sinisom i Stanicem..
Ja mislim da Veca najkasnije na ljeto ide. Tom logikom je doveden Bobić.Prilagodiće se, osjetiti atmosferu, i biti spreman da ga zamjeni. Ko zna šta bi mogli naći od golmana na ljeto....
Sa druge strane, ako Veca ide odmah, Fejza je tu, dobar je golman, a na ljeto neka se "pomarišu" on i Bobić za "jedinicu". Po meni je ovo dovođeje golmana sada kada izgleda višak, nekako malo dugoročnije razmišljanje, a ne ono minut do dvanaest, pa "daj šta daš" što ima slobodno na tržištu.
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Samo 5% i ni stolice više!!!!

delinjo
Kontakt:

uto jan 03, 2017 12:56 pm

chile je napisao/la:Hajmo sad Jamak, Spaha, Kerla, Svraka moze i Ibricic... pa da predjemo u gerijatriju.
Prije par godina furka podmladjivanje sad penzija(bar medju rajom).
Sreca pa se ne pita forum nizasta.
Mislim da odavno nismo imali stariji roster to treba podmladjivati i da ce Salko o tome voditi racuna itekako

Sent from my Plavo Sokocalo
ako i jedna osoba u klubu ima tj zagovara da se dovede Jamak ti ljudi stvarno onda nisu dobri u glavu,ne znam kako opisati drugacije situaciju u kojoj zelis dovesti obicnog pijanca ...koji ima godina ....ne znam stvarno ...
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

exbabilon
Kontakt:

uto jan 03, 2017 1:02 pm

Jamak bi bio podmladjivanje kadra u odnosu na Zebu i Bekrica. #samokazem

Kospicar
Kontakt:

uto jan 03, 2017 1:04 pm

Veteran je napisao/la:
Kospicar je napisao/la:Dovodjenje Bobica mi fakat nije jasno, a jos nejasnije mi je navodni dolazak Jamaka. Uredu ako ce ic il Fejza il Veca, al sta ce nam tri hajmo rec vrhunska golmana? Sredina: Zeba, Bekric, Radinovic, Blagojevic, Hasanovic, Markovic, Zeric, Beganovic(jos nije otisao). Ovdje vidim viska igraca a kamol da dodje jos Jamak. Da dodje igrac na pozicije gdje imamo 8(il 7) igraca, meni je to van svake pameti, a na mjestima gdje nemas igraca, tipa lijevo krilo, glumi krizman, nemas pravo krilo. Imas 3 stopera, od toga jedan nije minute odigrao, navodno ide.. Lijevi bek kojeg krpimo sa Sinisom i Stanicem..
Ja mislim da Veca najkasnije na ljeto ide. Tom logikom je doveden Bobić.Prilagodiće se, osjetiti atmosferu, i biti spreman da ga zamjeni. Ko zna šta bi mogli naći od golmana na ljeto....
Sa druge strane, ako Veca ide odmah, Fejza je tu, dobar je golman, a na ljeto neka se "pomarišu" on i Bobić za "jedinicu". Po meni je ovo dovođeje golmana sada kada izgleda višak, nekako malo dugoročnije razmišljanje, a ne ono minut do dvanaest, pa "daj šta daš" što ima slobodno na tržištu.

Ako ode bilo ko od ove dvojice, dovodjenje Bobica je pun pogodak, al dovodjenje Jamaka mi niko ne moze objasnit, osim da ode Blagojevic, Radinovic, Bekric, Beganovic pa bih rekao okej neka ga ako nema niko drugi
"Željo je religija i život. Nije samo fudbal, već stil življenja i ponašanja."
Ivica Osim

Vrag

uto jan 03, 2017 1:05 pm

**** Jamaka, imamo veznih igraca ne znamo sta ćemo s njima.

Pinkii
Kontakt:

uto jan 03, 2017 1:06 pm

Vala ako ce nam Jamak zamijeniti bilo koga iz sredine onda fkt gubimo kompas. Blagojevic,Markovic i Ugljesa su okej igraci. Jedino ako Blagojevic ili Ugljesa zele da nas napuste pa nam treba zadnji vezni,ali ne vidim kako ih moze zamijeniti Jamak.
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

Veteran1965
Kontakt:

uto jan 03, 2017 1:06 pm

Ma ja sam sebe tješim da je ovo za Jamaka fakat šuplja forumska....
Samo 5% i ni stolice više!!!!

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 15 gostiju.

Prijava