Što se tiče tih povrataka ja ne bih potpisivao nikoga, pogotovo Adilovića.

Zašto? Ako želimo neki napredak oni nam ne mogu pomoći. Jamak bi možda i mogao, ali nije nam potreban jer imamo Markovića, Blagojevića i Radinovića, a i u godinama je. Adilovića ne bih ni spominjao. Ima godina, a isto tako mislim da ne bi mogao izbaciti Lendrića iz prvih 11. Još jedan razlog za ne dovodjenje Adilovića je taj što imamo Nikolića i što bi bolje rješenje bilo gurati Mujagića (ako uopšte misli ostati).
Nisu nam potrebne velike promjene. Nama treba dobar lijevi bek i stoper. To moramo osigurati do početka priprema. Čitam i za Stojanovića iz Zrinjskog... Ako ga prvak ne želi zašto smo mi toliko zagrijani? Treba nam lijevi bek kojim ćemo se osigurati za 2-3 sezone, tipa Kvesić. Stojanović po meni nije rješenje, ali Petrović odlučuje. Ja bih najradije onog beka iz Srbije (čini mi se Napredak).
Za stopera mi niko ne pada na pamet, a baš nam je potreban. Nikad mi neće biti jasno zašto smo se riješili Zeljkovića, al' eto nadam se da Slavko ima nekog. Za lijevo krilo bi dobro došao Zakarić, ukoliko mu propadne transfer u inostranstvo. Znači moje mišljenje je da bismo do početka priprema trebali potpisati lijevog beka i stopera. Kasnije ukoliko naleti neki fudbalski velemajstor kao što je Miro, dobro nam došao.
Kjosevski- S. Stevanović, stoper, Boccaccini, lijevi bek- Miro, Marković, Blagojević, Zeba/ Bekrić, Zakarić/ Križman- Lendrić
PS Zna li iko odlazi li Memija? Je li ponuda zadovoljila? Niko više ništa ne spominje u vezi toga.