Nego to ja onako napisah.
Dao je trecinu nasih golova u 2016-toj, a nije igrao na tri meca gdje smo postigli 15 golova, tj. cetvrtinu od ukupnog broja golova (Brotnjo, Gorazde 2x).
Nije lose uopste

I konstantno ponavljati: "Eh, da nam je napadac poput Lendrica."ChWilla je napisao/la:ma kakvi loše. crtaćemo mi njega kad god da ode...
Na ovom linku ne vidim nikakvo kretanje.gavran je napisao/la:Radi li butmir danas?Da odem malo nadgledati radove
Lati se lopate pusti nadgledanjagavran je napisao/la:Radi li butmir danas?Da odem malo nadgledati radove
Nemaju moj broj šljema,pa mi ne daju da radimstruja je napisao/la:Lati se lopate pusti nadgledanjagavran je napisao/la:Radi li butmir danas?Da odem malo nadgledati radove
Ovo je vrhunski uradjeno. Kakva je samo igracina Ivan Lendric i koliko nam znaci. Ovakav je bio i Bajic i trpao i nosio ekipu, a mi smo mu mane tražili, te spor, te ufuran, pa kad ode u Tursku mi grohnuli kao nikad s onim nebeskim šumarom Jocom. Nadam se jednom trofeju sa Ivanom, Stevanovicem i Blagojevicem.1921.ba je napisao/la:[video]https://www.youtube.com/watch?v=yT4nZ7pNnUk[/video]
Pogledajte svih 60 golova našeg Želje u 2016. godini.
Onu zadnju sezonu igrao je stvarno za deset. Onaj gol iz Mostara protiv Veleza za 0:1 i ludnica na onoj tribini jedan od ljepsih perioda u zivotu. Citavu onu sezonu je bio odlican, pocevsi od Metalurga, a to je postao zato sto nismo imali para da dovedemo nekog solidnog, dosao je Varea, ali nespreman. I u evropi se nosao s onim crncugama, a u pravu si za Lendrica i kod nas je imao kriizu onu u augustu i septembru.ChWilla je napisao/la:bajić je bio dečko u razvoju, koji npr. kad je počeo igrati za prvi tim stvarno jeste djelovao i sporo i nezainteresovano (sezona 2013/14). ali koji je fanatično radio na sebi i strašno napredovao, i radi i napreduje i dalje. dok je ivan došao kao hajmo reći posrnuli talenat, i ne više tako mlad igrač...ali se znalo da on kad hoće može jako mnogo. bajić je dobar u glavi, i on je već sad napravio više nego što će ivan najvjerovatnije ikad...iako talentom nije moralo biti tako.
ivanova bitka sa samim sobom traje i dalje, traje sve vrijeme, on kad odluta može pet utakmica ne napraviti ništa...ali kad je dobar najbolji je napadač u ligi bez konkurencije.