Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Omar500
Moderator
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub dec 31, 2016 12:53 pm

Okolele je napisao/la:slika
Odlicna slika :palacgore:

Sto se Mire tice, ljudi dragi, koja rasprava :D
Vagaju Miro i Menaf ponude. Iskreni da budemo, tesko da Miro moze u neku ekstra ekipu, a da bi mogao uletiti u prvu postavu. Najbolja opcija i za nas i za njega bi bila formalno produzenje ugovora u kojem stoji otkupna klauzula od npr 150 hiljada eura ili da se klub i on s menadzerom nacelno dogovore. Odigra europske utakmice, i neka ide momak. Ako se to ne desi, on ce nama svakako pomoci ovu polusezonu, ali mislim da onda nece nista biti od euro tekmi.
U bilo kojem slucaju, trebali bi dovesti barem jedno solidno krilo ovaj prelazni rok. :palacgore:

Bilo je zaista i previse turbulencija u klubu, ali sada se sve stabilizuje zahvaljujuci Petrovicu. Miro je i na radaru repke, sto je bilo nezamislivo prije godinu dana. Postoji sansa da i odigra protiv Gibraltara :)
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Hurmasica
Kontakt:

sub dec 31, 2016 1:08 pm

Održano druženje uposlenika Omladinske škole FK Željezničar

http://fkzeljeznicar.ba/odrzano-druzenj ... car/23422/" target="_blank
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

11plavih'92
Prijatelj foruma
Kontakt:

sub dec 31, 2016 1:27 pm

Ja u svom zivotu nisam birao ni sastav svoje ulice a sto se tice Mire ovako bih:
a) Prvi smo na tabeli, imamo 12 bodova vise od drugoplasiranog, Miro nece da potpise, pravac tribina
b) prvi smo na tabeli, bare-bare sa drugoplasiranim, na klupi imamo dvojicu haman boljih od Mire. Miro nece da potpise, pravac tribina
U svim ostalim varijantama Miro mora igrati, ende
5. - 7. Okt 1992.

Ajzea
Kontakt:

sub dec 31, 2016 1:46 pm

ChWilla je napisao/la:i onda ćete reći uprava se miješa treneru u posao, ekonomisti dovode i tjeraju igrače. prvi ti.
Komedija..
Vrag je cesto piskarao o mijesanju Uprave u kreiranje udarnih jedanest te da su oni ti koji uopce formiraju igracki kadar, a sada pljuje Upravu sto je prepustila Petrovicu sve, pa cak i to da vrati igraca koji je tuzio klub. Bogicevic se nikad vratio ne bi da se Uprava pitala, toliko da se zna..

dell21
Kontakt:

sub dec 31, 2016 2:08 pm

11plavih'92 je napisao/la:Ja u svom zivotu nisam birao ni sastav svoje ulice a sto se tice Mire ovako bih:
a) Prvi smo na tabeli, imamo 12 bodova vise od drugoplasiranog, Miro nece da potpise, pravac tribina
b) prvi smo na tabeli, bare-bare sa drugoplasiranim, na klupi imamo dvojicu haman boljih od Mire. Miro nece da potpise, pravac tribina
U svim ostalim varijantama Miro mora igrati, ende
:palacgore:

Vrag

sub dec 31, 2016 3:48 pm

ChWilla je napisao/la:i onda ćete reći uprava se miješa treneru u posao, ekonomisti dovode i tjeraju igrače. prvi ti.
Nije to mijesanje. Ovo je skroz nesto drugo.
Mijesanje je kada mu dovedes Livaju umjesto Becelica. Ili ostala imena koja vise nema, neka ti sajo stavi listu
Ajzea je napisao/la:
Komedija..
Vrag je cesto piskarao o mijesanju Uprave u kreiranje udarnih jedanest te da su oni ti koji uopce formiraju igracki kadar, a sada pljuje Upravu sto je prepustila Petrovicu sve, pa cak i to da vrati igraca koji je tuzio klub. Bogicevic se nikad vratio ne bi da se Uprava pitala, toliko da se zna..
I nisu mu trebali dopustiti
U nekim stvarima ne moze bit njegova zadnja. Slavko hoce Puzigacu da dovede. Da li bi nasi trebali to dopustiti ? Slicno sranje.

Sretna nova godina

Plava Porodica
Kontakt:

sub dec 31, 2016 3:55 pm

Jedina pouka iz sve ove price je na vakat razmisljanje o ugovoru.
A ja koliko znam mi smo mu od ljeta dali novi ugovor da bukvalno sam sebi cifru napise. Je li to bilo na vakat? Naravno. Ne moze ranije. Bio je samo jednu polusezonu u Zelji i odigrao je vrhunski. Ugovor na godinu i po potpisao. A to sto sad oni vagaju ponude, gotovo pola godine, to je drugi par carapa.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sub dec 31, 2016 4:14 pm

Braćo sretna svima Nova godina ! :)
Željezničar ante portas !

damirfile
Kontakt:

sub dec 31, 2016 4:19 pm

AsharaK je napisao/la:Braćo sretna svima Nova godina ! :)
To noces neces neces bit u stanju pisati pa da odma sad cestitas hehhe

Hurmasica
Kontakt:

sub dec 31, 2016 4:34 pm

Plava braćo, neka vam je sretna Nova godina! Želim vam mnogo sreće i zdravlja u narednoj godini, i da se zajedno radujemo novim uspjesima našeg Željezničara, ove godine pojačanog i hukom sa istočne tribine. Živjeli!

Teme na podforumu Historija su osvježene novim slikama, uživajte! :) :zeljeznicar1:

viewtopic.php?f=70&t=411" target="_blank

viewtopic.php?f=70&t=345&start=120" target="_blank

viewtopic.php?f=70&t=352" target="_blank
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

exdomorocki
Kontakt:

sub dec 31, 2016 5:50 pm

Minjore je napisao/la:@Joazinho
Da li ti stvarno mislis da u Klubu rade ljudi koji nemaju veze sa pregovarackim poslom, sa finansijama i slicno. Pa svi ti ljudi su MAGISTRI u svojin poslovima. Ti neciju robu ozivis, treba tu da bude malo zahvalnosti.. Uzeli su oni novac do sada, nije on za dzabe igrao u spaniji i grckoj.. I gdje god sad da ode a da je liga iole ozbiljna on nece imati mjesto u prvoj postavi. Ljudi zaboravljaju pojam konstantnost. On igra samo zadnjij 9 mjeseci konstantno, a prije toga nije odigrao tri vezane utakmice godinama.
Ja bih ga na tribine poslao, ovako gledajuci, objektivno. Jer kao sto rekoh, do Menafa je, ako ti nekom ozivis robu, ocekujes malo zauzvrat, tu "bogdu" zahvalnosti.
Iz ove lige su odlazili (kao ponajbolji igraci srednjih godina) : Kvesic, Stojcev, Adilovic, Komazec i niko se nije uspio nametnuti u ozbiljnoj ligi. Sad cete reci da se ne mogu porediti oni s Mirom. E Boga mi mogu. Jer su svi iz lige odlazili kao (po)najbolji i kad stavis ljudima na sto svoju robu i porijeklo odakle dolazi, koliko godina ima, ljudi razmisle tri puta.
Iz ove lige se dokazuju samo mladi igraci ( Amir, Baja, Cimirot, Visca itd.). A subjektivna strana mene je za to da on ostane i igra.
Ali niko ne zna sta nosi dan a sta noc..
Svaka cast na razmišljanju,to je bit i realnost.
Valjda ljudi kontaju da ga možemo prodati za milion. Ili sta li...
Nerealnost je jedna od vecih boljki ovog djela Balkana,a igrača poput Lendrica i Mire imaš u Radiku iz Surdulice i Interu iz Zaprešića.
Kad ovu činjenicu prihvatiš bude lakše,vjerujte
> JA IMAM JEDNOG BOGA A NA KLUPI SINA NJEGOVOGA <

Reha1921
Kontakt:

sub dec 31, 2016 6:06 pm

Sretna nova braco sve najbolje u 2017 god.puno zdravlja para i naravno pobjeda naseg Zeljkana :zeljeznicar1:

Eisenbahner1921
Kontakt:

sub dec 31, 2016 6:07 pm

Iako sam mislio čekati novi dan, ipak ću se javiti večeras, čisto da mogu na miru napisati post.
Svim pripadnicima Plave vjeroispovijesti želim sretnu i uspješnu Novu 2017. godinu, da vas prati sreća, zdravlje, ljubav i veselje i najvažnije da u narednoj godini imamo mnoooogo razloga za slavlje zbog našeg Želje. Danas ćemo proslaviti sva ta lijepa sjećanja iz prethodne godine, uključujući Mirin gol na derbiju, čudesno otvorenje polusezone protiv Širokog, Vecino skidanje penala protiv Zrinje, demoliranje Zrinje u Mostaru, početak gradnje Grbavice, akcije za stolice, početak gradnje istoka, itd.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI! :zeljeznicar1:
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

ponosannavas
Kontakt:

sub dec 31, 2016 6:20 pm

Meni je uvijek bilo fasvinantno na forumima kad ljudi pisu kao fa sto posto znaju nesto a ne znaju. Tako je se sa ovim prevovorima. Otkud znate da.se nije povelo pricati sa Menafom prije godinu ili prije pola. Po meni igracu je uvijek bolje da sw proda nego da dodje dzaba negdje. Kad ga tusnes onda ovaj sto kupuje mora to nekako opravdati pa obicno i igra u buducoj ekipi. Dobije priliku sto posto, samo sto je.nekad ne opravda pa izgubi mjesto. Nadam se da i Menaf ima slicnu logiku.
Tribine ili ne? Po meni zavisi od situacije sa zamjenom i sa odnosom igraca. Svaki slucaj je poseban na svoj nacin i nema tu prqvila. U ovom slucaju ni pod razno. Ako nadjemo zamjenu ili ako Zera pokaze da moze i sada da ga zamijeni onda lagano sve vise davati malom sansu, a Miru lagano sklanjati, ali sve opet pod uslovom da ne trpi Evropa ili moguca titula.

I sve naj Zeljovci u 2017-oj

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

sub dec 31, 2016 7:25 pm

prije nego sto odem da se opijam, zelim svima na forumu, administraciji, moderaciji, clanovima i svim zeljovcima na svijetu cestitati novu 2017. godinu!!! nek vam se sve zelje ispune, neka vas zdravlje posluzi i prije svega da gledamo naseg zelju sa puno uspjeha, trofeja i dobre atmosfere... familijo, uzivajte ovaj dan i radujmo se na pocetku istocnoj tribini!!!

do sljedece godine!!!
100/94/37/34 - i to je to!

reks1
Kontakt:

sub dec 31, 2016 8:24 pm

Svim dobrim ljudima a posebno onim kojima je plava boja BOJA SRCA neka bude sve ili dovoljno potaman.Pamtim podosta,evo me ko Jeremija,i Grbavicu na kojoj se na jugu meza nosila i to Kosevo,i kolonu sa aerodroma kad smo docekali sampione pa i ova sranja devedesetih .Ali ce mi ova 2016 ostati u ravni onih godina kad smo se vracali na nasu Grbavicu najpre sa Koseva pa onda poslije rata.Ipak u ovoj 2016 smo poslije osamdesetih godina i velikog Zeljovca Ante Sucica docekali neke druge vizionare koji su shvatili da se dom ,kuca,dolina kako god hocete mora ponovo praviti i napraviti.Dok sam pri pameti da nam pozelim bolji i ljepsi dom i pozelim pameti i srece da uspijemo na svim poljima.A znamo sta nam valja ciniti.Evo spomenucu i ovaj portal i sve sto je nastalo na ovom forumu.Ogromna i velika porodica,A to nema cijene
Nemojte mi zamjeRiti ali ove moje zelje cu zavrsiti sa cuvenom zajebancijom iz 2016
FADILE OPOROSTI NAM,Ima se moze se,Ma mi cemo je napraviti svidjalo se to dusmanima ili ne.MI I NIKO DRUGI!
SRETNO ZELJOVCI!

pile87
Kontakt:

sub dec 31, 2016 11:51 pm

Sretna Nova godina Željo šampion

Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Rodom s mejtaša
Kontakt:

sub dec 31, 2016 11:55 pm

Ako sam dobro skonto u ovoj godini smo ostali na 279 karata. Svaka čast, idemo jako i u novoj godini.

tm8782
Kontakt:

sub dec 31, 2016 11:59 pm

Nek je sretna i beričetna. Naprijed Željo!!!

Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

Pinkii
Kontakt:

ned jan 01, 2017 12:12 am

Sretna vam Nova godina.
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava