To je to. Kao da sam ja pisao.Brkoo je napisao/la:Mislim da je i vise nego izvjesno da ce Miro otici na ljeto, vjerovatno nakon evropskih tekmi ako Bog da, jer je on par nivoa vise u odnosu na ovu ligu, ali je sad fazon da produzi ugovor da i mi zaradimo na njemu. Bilo bi lijepo da se nadje zajednicki interes, mi smo mu spasili karijeru a on nam se moze oduziti dobrom igrom do ljeta, potpisom ugovora koji ce trajati do ljeta 2018 godine i onda nekim velikim transferom na ljeto 2017 god. od kojeg ce nas klub dobro profitirati..
Ali ja zaista vjerujem da ce potpisati, ako ne sad, sigurno vec pocetkom druge polusezone. Ako jos "ufatimo" par dobrih rezultata, a trebali bi po rasporedu, nova tribina, nasa standardna "proljetna" euforija nema tog igraca koji bi to tek odbio. A njemu je vec sada fino ovde, a kome ne bi prijalo da te armija navijaca gleda kao vanzemaljca u odnosu na druge igrace. Dalje, on da se nije vratio u Zelju, sad bi bio na nivou Vratnika. Pametno je promislio, i sada je opet kompletan igrac. Milion je razloga zasto bi potpisao, a samo je jedan protiv(menadzer). A ako on ima volju, a evo raspisah se dobrano , ja samo ocekujem dan kada ce potpisati. Vjerujem u to. A ako i ne potpise, za mene ce ostati neko o kome cu ja moci pricati generacijama poslije ako Bog da.