Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Plava Porodica
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet dec 30, 2016 11:00 pm

Brkoo je napisao/la:Mislim da je i vise nego izvjesno da ce Miro otici na ljeto, vjerovatno nakon evropskih tekmi ako Bog da, jer je on par nivoa vise u odnosu na ovu ligu, ali je sad fazon da produzi ugovor da i mi zaradimo na njemu. Bilo bi lijepo da se nadje zajednicki interes, mi smo mu spasili karijeru a on nam se moze oduziti dobrom igrom do ljeta, potpisom ugovora koji ce trajati do ljeta 2018 godine i onda nekim velikim transferom na ljeto 2017 god. od kojeg ce nas klub dobro profitirati..
To je to. Kao da sam ja pisao.
Ali ja zaista vjerujem da ce potpisati, ako ne sad, sigurno vec pocetkom druge polusezone. Ako jos "ufatimo" par dobrih rezultata, a trebali bi po rasporedu, nova tribina, nasa standardna "proljetna" euforija nema tog igraca koji bi to tek odbio. A njemu je vec sada fino ovde, a kome ne bi prijalo da te armija navijaca gleda kao vanzemaljca u odnosu na druge igrace. Dalje, on da se nije vratio u Zelju, sad bi bio na nivou Vratnika. Pametno je promislio, i sada je opet kompletan igrac. Milion je razloga zasto bi potpisao, a samo je jedan protiv(menadzer). A ako on ima volju, a evo raspisah se dobrano , ja samo ocekujem dan kada ce potpisati. Vjerujem u to. A ako i ne potpise, za mene ce ostati neko o kome cu ja moci pricati generacijama poslije ako Bog da.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pet dec 30, 2016 11:03 pm

@PP, ti si mi labilan, nemoj previše sutra ...
Željezničar ante portas !

Plava Porodica
Kontakt:

pet dec 30, 2016 11:05 pm

I dok je prilike da Vam svima pozelim bericetnu i uspjesnu NG, zdravlja i veselja familijo, i ako Bog da da nas najveci izvor srece bude onakav kakvog mi zelimo. A trebao bi. Zivjeli :pivo:
@asharak kontrolisem se maximalno.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pet dec 30, 2016 11:06 pm

P labilni P, pristaje ti :)
Željezničar ante portas !

kontranogama
Kontakt:

pet dec 30, 2016 11:07 pm

AVAZ: Drama u Češkoj: Avion prisilno sletio zbog prijetnje bombom.
Evo Jovan nema drugih bombi pa promijenio forum.
.... A ONDA SU BAGERI ODNIJELI STARI ISTOK A VRAG ODNIO SALU...

Hurmasica
Kontakt:

pet dec 30, 2016 11:28 pm

viewtopic.php?f=51&t=418" target="_blank

glasaaajte :)
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

exbabilon
Kontakt:

pet dec 30, 2016 11:33 pm

Dok je Amar slao na tribine to nije bilo mahalski. Dvostruki arsini na djelu. Kad imas Miru do zadnjeg dana ugovora iscijedi maksimalno iz njega, nek igra svaku, jer ces se nacekat da imas takvog igraca. Ali, ne treba na istu stvar gledati iz dva ugla, ili je mahalski ili je mangupski. Pa bujrum..

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

delinjo
Kontakt:

pet dec 30, 2016 11:38 pm

exbabilon je napisao/la:Dok je Amar slao na tribine to nije bilo mahalski. Dvostruki arsini na djelu. Kad imas Miru do zadnjeg dana ugovora iscijedi maksimalno iz njega, nek igra svaku, jer ces se nacekat da imas takvog igraca. Ali, ne treba na istu stvar gledati iz dva ugla, ili je mahalski ili je mangupski. Pa bujrum..

Sent from my LG-K430 using Tapatalk
naravno da nije mahalski nego mangupski, i isto bi postupao koji god je igrac u pitanju ....jbg sad sto ej raja slaba na Miru jer uvijek pruza maximum i jer je najbolji to je druga stvar....ali da je npr u pitanju neko drugi svi bi rekli salji ga na tribine ko mu jebe mater...
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

cikazubo
Kontakt:

pet dec 30, 2016 11:43 pm

Činjenica je da slanjem na tribine ne dobijamo ništa, a korištenjem igrača do zadnjeg dana dobijamo poprilično. Opekli smo se par puta s tim tribinama i najboljim igračima i nema smisla to opet uraditi, s obzirom o kakvom igraču je riječ..

Grbavica
Kontakt:

pet dec 30, 2016 11:49 pm

Ma Amar je mogo slati ja tribine jer su igrači bili u pet deka.
Mi nemamo ni blizu igrača kao sto je Miroslav.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Jaozinho22

pet dec 30, 2016 11:52 pm

cikazubo je napisao/la:Činjenica je da slanjem na tribine ne dobijamo ništa, a korištenjem igrača do zadnjeg dana dobijamo poprilično. Opekli smo se par puta s tim tribinama i najboljim igračima i nema smisla to opet uraditi, s obzirom o kakvom igraču je riječ..
Ma.dobijas brate vjeruj da dobijaš. Evo ti Tomića prvi primjer. Najurili smo ga na tribine na kraju otišao u Grčku prije se vratio iz nje nego što je otišao. Puno je pola godine ne igranja fudbala...previše a ne puno. Moramo jednom u kraj stat Mahali i da nas muze kako ko hoće. Sto se tice Mire on je izuzetak a znamo da svako pravilo ima izuzetak. Momak korektan otkako je došao. Pravi profesionalac. Druga stvar je sto smo mi sebe sami doveli u mat poziciju po pitanju njega. Da smo ljetos potpisali ugovor s njim kao s Lendrom to bi bila druga priča ovako suti i moli Boga da Menafu klikne u glavi i zavrsi to.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

SanMan
Kontakt:

pet dec 30, 2016 11:56 pm

Amaru svaka čast , ali slanje na tribine nije sigurno bio pamean potez. Nismo dobili lovu, najbolji igrač nam nije igrao. Šta je tu mangupki i dobro za Želju.

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

sub dec 31, 2016 12:10 am

SanMan je napisao/la:Amaru svaka čast , ali slanje na tribine nije sigurno bio pamean potez. Nismo dobili lovu, najbolji igrač nam nije igrao. Šta je tu mangupki i dobro za Želju.
Mangupski je to sto te Klub prihvati kao izbjeglo siroce, nadje strpljenja za tebe, vrati te u pravu formu i u reprezentaciju. Ako su imalo ljudi, znace to cijeniti i uzvratiti. Svaka cast Miri, ali Menaf je izgleda djubre i to obicno.. Niko nije veci od kluba, ali i ove cinjenice treba imati u vidu..

salle86
Kontakt:

sub dec 31, 2016 12:14 am

S razlogom postoji datum do na ugovoru.
Nigdje ne piše da ugovor ističe pola godine prije tog i tog datuma
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Whisperer

sub dec 31, 2016 12:18 am

Familijo unaprjed Sretna vam svima nova 2017 god da je docekate u zdravlju , sreci, da docekamo dobra pojacanja,otvaranje istocne tribine , pobjede nove i titulu naravno, kao i dobre utakmice u Evropi na nasoj Lijepoj Grbavici! Zapamtite Mi smo zeljo i Zeljo je samo bitan i vjecan sve ostalo je prolazno ! Volim Te Zeljo :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

rodrigo87
Kontakt:

sub dec 31, 2016 12:20 am

Aman ljudi, sutra Nova Godina, opustenooo :D :D

cikazubo
Kontakt:

sub dec 31, 2016 12:23 am

Jaozinho22 je napisao/la:
cikazubo je napisao/la:Činjenica je da slanjem na tribine ne dobijamo ništa, a korištenjem igrača do zadnjeg dana dobijamo poprilično. Opekli smo se par puta s tim tribinama i najboljim igračima i nema smisla to opet uraditi, s obzirom o kakvom igraču je riječ..
Ma.dobijas brate vjeruj da dobijaš. Evo ti Tomića prvi primjer. Najurili smo ga na tribine na kraju otišao u Grčku prije se vratio iz nje nego što je otišao. Puno je pola godine ne igranja fudbala...previše a ne puno. Moramo jednom u kraj stat Mahali i da nas muze kako ko hoće. Sto se tice Mire on je izuzetak a znamo da svako pravilo ima izuzetak. Momak korektan otkako je došao. Pravi profesionalac. Druga stvar je sto smo mi sebe sami doveli u mat poziciju po pitanju njega. Da smo ljetos potpisali ugovor s njim kao s Lendrom to bi bila druga priča ovako suti i moli Boga da Menafu klikne u glavi i zavrsi to.
Po Tomić logici je dobijanje ako ga zakucaš na tribinu syebeš mu godinu karijere a uz to izgubiš igrača koji bi nam samo tako značio u onoj sezoni, znamo kako malo nam je falilo..
Ako se time vodim ponovo i kod Mire, zakucaćemo igrača na tribine koji je ginuo kad niko nije na terenu, jer eto sjebaću ja njega kad on nije htio sa mnom. A s druge strane imaš mogućnost da ganjaš titulu, kup i Evropu na krilima najboljeg pojedinca ove lige, vala meni je sasvim jasno na kojoj strani vaga pada, o principijelnosti nekom mangupluku ne treba šupljirati, stavite se u poziciju jednog Miroslava, iskrno se stavite u tu poziciju bez emocija i onda je sve jedsnotavno.
Lično se i dalje nadam potpisu, i takav gest bi Miru podigao za duplo iako nam je već najomiljeniji ne samo igrač već čovjek u igračkom kadru..

SanMan
Kontakt:

sub dec 31, 2016 12:35 am

Kad se sjetim šta nam je taj Tomić radio jesenas na Grbavici, Iniesta za sve ove naše. Ne ponovilo se.

delinjo
Kontakt:

sub dec 31, 2016 12:45 am

vi pricate o Miri...ovdje se treba pricati o njegovom menadjeru...Miro se ne pita tu ali prema menadjeru je druga prica,Menaf ne gleda Miroslava nego sebe i tu je problem,mi nemamo problem potencijalni sa MIrom nego upravo sa tim covjekom ...e o tome se radi Minjore je gore sve fino objasnio da se ne ponavljam...niko ne moze biti iznad kluba...
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

LARSSON
Kontakt:

sub dec 31, 2016 12:48 am

treba onda menafa na tribine poslat ako je tako

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

Prijava