Okolele je napisao/la:AsharaK je napisao/la:Bingo i kladionica, nastavi niz

Fuad Kasumović..

Daj ljudi malo optimizba ba, nova godina je

Da mi je znati ko se to od konkurenata pojacao. Koliko sam upratio, niko nije doveo nesto aman-zaman. Kad smo dovodili u po polusezone po tri igraca, vidjeli smo kako je zavrsilo. Bit ce sigurno nekih novih igraca, sada da li ce to biti ono sto bi mi htjeli, neki nivo Zebe, vidjet cemo. Iskreno ja bih najvise volio neko kvalitetno rjesenje na lijevom beku i neko normalno krilo, tipa Zakarica.
Miro se ne smije na tribinu slati, sta vam je. Neka momak odradi ugovor do kraja, da izborimo fino s njim europu, potucemo se za kup i titulu i to je to. Mozda i produzi, postoji neka mala nada, ali necemo se previse nadati. Neko je spomenuo da bi trebalo Zerica ubacivati, ali koliko ja znam on nije krilo. U veznom redu ne treba dovoditi pojacanja, jer imamo dovoljno opcija. Blagojevic ce imam osjecaj doci sebi dolaskom Zebe. Tu je Markovic, Radinovic od kojeg se nadam da ce pruziti vise, borbeni Hasanovic. Gore ispred Zeba, Bekrija koji se uozbiljio i Zera mali. Taman, ne treba nam niko osim ako bas nesto ekstra iskrsne sto se ne moze odbiti.
Od mene nema sretnije osobe kada vidim kako se gradi istocna tribina. Volio bih da vidim neke slike, pa ako ima neko, neka postavi. . Imamo dobrog trenera, ne sumnjam uopste u njega i njegove kvalitete. Europa je osigurana i ne strahujem ni sekunde za nju, a postoji realna sansa da mozda i osvojimo kup. Titula, tu igra mnogo faktora i ne bih o tome pricao, ali nije nam ni to daleko.
Sto se tice Peste, jbg, bilo je i za ocekivati. Nije mi drago sto se ovakve stvari desavaju, ali sam je kriv. Mogao je doci poslije na one presice, ali nije. Tako je odlucio i boze moj, idemo dalje.
Pub u sklopu istocne tribine bi bio fenomenalan potez