Prekrečeno je ono ba i sređeno na Marakani, nije više onako...Omar500 je napisao/la:Cudo da ikako Zvezda moze igrati u europi (a i reprezentacija) sa ovakvim odronom od tunelacikazubo je napisao/la:Ma na Markani je sve haotično ispisano, bez nekih aman grafita, kao da si u zalutao u neki getoPlava Porodica je napisao/la:@storme grijesis u jednom dijelu posta. Moram te ispraviti. Neka dusmani laju koliko im volja. Ali jedan clan UO, ne toliko "poznat" organ, i sa nekom "bitnijom" funkcijom pise ovde. Licno sam to cuo od njega jos ljetos kad je prozivka bila. I neka pisu. Meni je drago, i oni su sa nama prije stajali u kopu, ili na sjeveru. Samo su sad svojim radom i skolom zasluzili da budu tu gdje jesu. U Upravnom odboru najtrofejnijeg i najveceg kluba u BiH. Jos svi Zeljovci 1/1. Ne moze bolje
Sto se tice grafita, to bi bilo prestrasno da se postavi na ulaze na svim tribinama. Nesto slicno kao na zidicu pri ulazu na Jug. Cini mi se da Zvezda u tunelu ima bruku grafita , pa dok igraci izlaze ukenjaju se "u startu". Ali trebalo bi uraditi bas neke jake kao Osimove citate. Da nase igrace "naloze" a da se protivnici useru ko grlice. I pri ulazu na tribinama,i u tunelu(svlacionici)..
Jos kad na proljece sa istoka zagrmi, Barselone me nece strah biti u Bazi, ali daje posebnu čar, ono tunel ruglo, a grmi pjesma, rokaju petarde, sigurno da nije ugodno gostujućim ekipama.
Po meni je najljepši tunel odradio St. Pauli, evo i slika ispod.Spoiler:I zamislite ovaj fazon tunela na Grbavici, crna podloga a plava slova, sa svim mogućim citatima brojnih velikana našeg kluba, a upaljena samo plava neon svjetla, znaci da ti udaraju u glavu poruke sa zidova dok čekaš da izađeš na teren, a vani odjekuje "Hej Grbavice"..Spoiler:![]()
![]()