Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Jaozinho22
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet dec 29, 2016 3:07 pm

Boli nas qrac za mehanizam solidarnosti kad imamo 10 % od transfera,neki dan baš istražujem Bajin transfer i nađem post od @FKZ1921,koji važi za vjerodostojan izvor kao i zvanična stranica. :) I on navede u tom postu da imamo procenat od naredne prodaje...
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

storm_raider
Kontakt:

čet dec 29, 2016 3:15 pm

Imamo samo procenat od solidarnosti, nista vise.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Brkoo
Kontakt:

čet dec 29, 2016 3:22 pm

Zasto ovaj portal npr. ne bi napravio intervju sa Zubanovicem ili ga samo pitao za taj Bajicev procenat, da budemo 100% sigurni imamo li 10% od njegove naredne prodaje ili imamo samo mehanizam solidarnosti(4%)..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

ublehas
Kontakt:

čet dec 29, 2016 3:27 pm

salle86 je napisao/la:
ublehas je napisao/la:
Okolele je napisao/la:Evo i Besiktas zaineteresovan za Bajića..
http://hehe.ba/bajic-pojacava-prvaka/" target="_blank
Zna li ko kakva je situacija sa mehanizmom solidarnosti kod turaka. Imamo li sigurno tih 4%?
a je.bo ga mehanizam solidarnosti
kakve veze ima jel kod turaka ili je kod amerikanaca, rusa, filipinaca
sve je pod okriljem fife (ili uefe nebitno)
Rečeno je da mehanizam važi kod transfera između država (reguliše UEFA), a da za transfere unutar države reguliše savez, pa je tako moguće da istih i nema. Zato i pitam, zna li neko 100% koliko imamo od eventualnog transfera.

bistrikboy
Kontakt:

čet dec 29, 2016 3:46 pm

Brkoo je napisao/la:Zasto ovaj portal npr. ne bi napravio intervju sa Zubanovicem ili ga samo pitao za taj Bajicev procenat, da budemo 100% sigurni imamo li 10% od njegove naredne prodaje ili imamo samo mehanizam solidarnosti(4%)..
Nemamo nikakav procenat.Izvor Zubanovic.
1921-1987-2007

flux
Kontakt:

čet dec 29, 2016 3:50 pm

Na istoku se fino radi uprkos snijegu. Nekoliko radnika, mjesalica(kamion) i kran u funkciji. Za sve vas kojima ne radi stream ili niste u blizini Grbavice.

Eisenbahner1921
Kontakt:

čet dec 29, 2016 4:03 pm

Minjore je napisao/la:9-1
[video]https://m.youtube.com/watch?v=1mdZ61EO6E8[/video]
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Reha1921
Kontakt:

čet dec 29, 2016 4:04 pm

Vcrs na OBN kod Adisa u 7:15 gost Adnan Bobic

ChWilla
Kontakt:

čet dec 29, 2016 4:09 pm

vala i oko bobića hampa k'o da je fredi bobić...
gradi željo boli te *****

ponosannavas
Kontakt:

čet dec 29, 2016 4:16 pm

Regukise unutar drzave kad se potpisuje prvi profi ugovor kao sto je bio slucaj Hajradinovic i Gojak. Olimpic ih Zelji platio po domacim cijenama npr za 20.000 i onda prodao u Dinamo za 70.000, a Dinamo bi morao Zelji platiti 100.000.Zbog toga se Greda bunio nekoliko puta

Plava Porodica
Kontakt:

čet dec 29, 2016 4:37 pm

@storme grijesis u jednom dijelu posta. Moram te ispraviti. Neka dusmani laju koliko im volja. Ali jedan clan UO, ne toliko "poznat" organ, i sa nekom "bitnijom" funkcijom pise ovde. Licno sam to cuo od njega jos ljetos kad je prozivka bila. I neka pisu. Meni je drago, i oni su sa nama prije stajali u kopu, ili na sjeveru. Samo su sad svojim radom i skolom zasluzili da budu tu gdje jesu. U Upravnom odboru najtrofejnijeg i najveceg kluba u BiH. Jos svi Zeljovci 1/1. Ne moze bolje :)

Sto se tice grafita, to bi bilo prestrasno da se postavi na ulaze na svim tribinama. Nesto slicno kao na zidicu pri ulazu na Jug. Cini mi se da Zvezda u tunelu ima bruku grafita , pa dok igraci izlaze ukenjaju se "u startu". Ali trebalo bi uraditi bas neke jake kao Osimove citate. Da nase igrace "naloze" a da se protivnici useru ko grlice. I pri ulazu na tribinama,i u tunelu(svlacionici)..
Jos kad na proljece sa istoka zagrmi, Barselone me nece strah biti u Bazi :)
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Pinkii
Kontakt:

čet dec 29, 2016 4:44 pm

Ja bih volio kad bi u svlacionici prvog tima bili citati nekih bivsi igraca o Zelji. Npr. "Mi u Zelji smo ratnici.....". I to velikim slovima da vidi i Bogicevic procitat bez naocala.
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

Plava Porodica
Kontakt:

čet dec 29, 2016 4:47 pm

Moj @pinkii ne bi to kod mene u potpisu bilo da nije najbolje. Citat u kojem je sve jasno! Apsolutno se slazem da ovo treba da stoji da "bode" u oci.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

cikazubo
Kontakt:

čet dec 29, 2016 5:00 pm

Plava Porodica je napisao/la:@storme grijesis u jednom dijelu posta. Moram te ispraviti. Neka dusmani laju koliko im volja. Ali jedan clan UO, ne toliko "poznat" organ, i sa nekom "bitnijom" funkcijom pise ovde. Licno sam to cuo od njega jos ljetos kad je prozivka bila. I neka pisu. Meni je drago, i oni su sa nama prije stajali u kopu, ili na sjeveru. Samo su sad svojim radom i skolom zasluzili da budu tu gdje jesu. U Upravnom odboru najtrofejnijeg i najveceg kluba u BiH. Jos svi Zeljovci 1/1. Ne moze bolje :)

Sto se tice grafita, to bi bilo prestrasno da se postavi na ulaze na svim tribinama. Nesto slicno kao na zidicu pri ulazu na Jug. Cini mi se da Zvezda u tunelu ima bruku grafita , pa dok igraci izlaze ukenjaju se "u startu". Ali trebalo bi uraditi bas neke jake kao Osimove citate. Da nase igrace "naloze" a da se protivnici useru ko grlice. I pri ulazu na tribinama,i u tunelu(svlacionici)..
Ma na Markani je sve haotično ispisano, bez nekih aman grafita, kao da si u zalutao u neki geto :r , ali daje posebnu čar, ono tunel ruglo, a grmi pjesma, rokaju petarde, sigurno da nije ugodno gostujućim ekipama.
Spoiler:
Po meni je najljepši tunel odradio St. Pauli, evo i slika ispod.
Spoiler:
slika
slika
I zamislite ovaj fazon tunela na Grbavici, crna podloga a plava slova, sa svim mogućim citatima brojnih velikana našeg kluba, a upaljena samo plava neon svjetla, znaci da ti udaraju u glavu poruke sa zidova dok čekaš da izađeš na teren, a vani odjekuje "Hej Grbavice"..

avlami97
Kontakt:

čet dec 29, 2016 5:12 pm

Državna nagrada za sport u iznosu 15.000 KM Džeki je, između ostalog, dodijeljena i za doprinos uspjesima nogometne reprezentacije BiH za koju je od 2007. godine upisao 82 nastupa. Za nacionalni dres Džeko je postigao 49 golova. http://www.klix.ba/sport/nogomet/edinu- ... /161229100" target="_blank
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Manager2016

čet dec 29, 2016 5:28 pm

Plava Porodica je napisao/la:@storme grijesis u jednom dijelu posta. Moram te ispraviti. Neka dusmani laju koliko im volja. Ali jedan clan UO, ne toliko "poznat" organ, i sa nekom "bitnijom" funkcijom pise ovde. Licno sam to cuo od njega jos ljetos kad je prozivka bila. I neka pisu. Meni je drago, i oni su sa nama prije stajali u kopu, ili na sjeveru. Samo su sad svojim radom i skolom zasluzili da budu tu gdje jesu. U Upravnom odboru najtrofejnijeg i najveceg kluba u BiH. Jos svi Zeljovci 1/1. Ne moze bolje :)

Protivnicki igraci kad procitaju citate sami skinu gace i ne moramo igrati utakmicu. :D

Omar500
Moderator
Kontakt:

čet dec 29, 2016 5:34 pm

cikazubo je napisao/la:

Ma na Markani je sve haotično ispisano, bez nekih aman grafita, kao da si u zalutao u neki geto :r , ali daje posebnu čar, ono tunel ruglo, a grmi pjesma, rokaju petarde, sigurno da nije ugodno gostujućim ekipama.
Spoiler:
Po meni je najljepši tunel odradio St. Pauli, evo i slika ispod.
Spoiler:
slika
slika
I zamislite ovaj fazon tunela na Grbavici, crna podloga a plava slova, sa svim mogućim citatima brojnih velikana našeg kluba, a upaljena samo plava neon svjetla, znaci da ti udaraju u glavu poruke sa zidova dok čekaš da izađeš na teren, a vani odjekuje "Hej Grbavice"..
Cudo da ikako Zvezda moze igrati u europi (a i reprezentacija) sa ovakvim odronom od tunela :r :r :r
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Grbavica
Kontakt:

čet dec 29, 2016 5:56 pm

Bolji grafiti u svrakinom nego u tom tunelu

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ko nas je kleo, nije dangubio.

SanMan
Kontakt:

čet dec 29, 2016 5:59 pm

salle86 je napisao/la:Radi li se šta jutros, meni link neće da otvori (doduše preko moba je pokušaj)?
Ovo bijelo govno :) opasno pada.
Nedavno sam čitao da bi ova polovica (jel otprilike tako dođe) istoka, odnosno već jugoistoka trebalo do nove da dobije "podtemelje" kao što je ovaj sjeveroistočni dio. Očito da se radi u 2 dijela. Bar ja to tako vidim. Eh sad.
Ako će se kompletna tribina raditi kao npr . stadion rijeke, onda šta sa terenom? Jer upratih kod njih da se "pod" slagao kranom sa terena, a plus je ako se ne varam tribina dosta manja. Valjda se ne uzore teren. A ako uđu na njega po ovoj kaljuži onda hoće.
Sve u svemu, bilo bi ono fakat lijepo nama željinim bolesnicima, kad bi imali kakvu skicu, plan radova, bar sedmični :)
Pa da "križamo" određeno :D
Kažu da se na jugoistoku istoka trebaju pomjeriti neke plinske cijevi. izvor - stalni penzioneri sa treninga

Hurmasica
Kontakt:

čet dec 29, 2016 6:06 pm

viewtopic.php?f=51&t=418" target="_blank

glasajte :)
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.

Prijava