http://www.kicker.de/news/fussball/intl ... chner.html" target="_blank1921.ba je napisao/la:kako se zove ona stranica gdje se ukucavaju rezultati svih utakmica iz kola u kolo
Omar500 je napisao/la:[video]https://www.youtube.com/watch?v=PEUmmBql544[/video]
Sportski pregled
18.2.1990. Televizija Sarajevo
Zeljeznicar - Olimpija 2:2(nakon penala 5:4)
od 3:00
Golove za Zeljeznicar dao Sliskovic.
Tri penala na utakmici![]()
Ponisten gol Nikolicu zbog ofsajda uz burne proteste navijaca sa sjeverne tribine![]()
Bit ce vjerovatno jos ovih izvjestaja, postavio sam nedavno na forum izvjestaj 17. kola. Ima ovog u arhivi koliko hoces, bilo bi dobro zbaviti utakmice Zeljeznicara. Da ne propadnu dzaba snimci ak ovec nisu.
LARS1921 je napisao/la:http://www.kicker.de/news/fussball/intl ... chner.html" target="_blank1921.ba je napisao/la:kako se zove ona stranica gdje se ukucavaju rezultati svih utakmica iz kola u kolo
zeljeznicar1 je napisao/la:Koliko dodje ona plava jakna u fan shopu?
Nije skupa, a izgleda da je pravo dobra.gavran je napisao/la:zeljeznicar1 je napisao/la:Koliko dodje ona plava jakna u fan shopu?
70, kupila mizena za novu godinu pa znam
Mi bi brend najbolje osvježili titulom, eventualno i kupom, odnosno duplom krunom, kao i punim stadionom. Naravno i generalni sponzor bi bio odlično osvježenje....Po meni je ova tema bavljenje strogom periferijom, u situaciji kada pravimo stadion, kada nam opozicija čeka i najmanju grešku da zapuca, kad se finansijski još "koprcamo" tema grba je fakat nebitna, osim ako ne ubijamo ovu zimsku dosadu...storm_raider je napisao/la:Hm.. veci broj ne podrzava, nego sto podrzava. Za mene jako interesantan podatak koji nisam ocekivao. Ja sam za, jer znam koliko je bitno "osvjeziti" brend, ali iza tog "za" mora biti odlicno i vecinski prihvaceno rjesenje. Nesto sto reflektuje nas, Zelju i sve koji su radili, rade i radice za ovaj klub. Nesto sa cim se svi mozemo identificirati. Naravno da ce uvijek biti jedna margina kriticara i onih koji se nece sloziti, ali je bitno da ima smisla. Jovane taj grb je fenomenalan, ali petokraka obiljezava jedno vrijeme koje je iza nas i samim tim ne moze biti dio sadasnjosti.
Takodjer, u jednom dijelu ovih koji ne podrzavaju redizajn pretpostavljam da ima onih koje je strah kako bi to moglo izgledati i da ne bude "sfusereno", pa se vode onom politikom "bolje i ovo sto je sad". Mozda grijesim, ali bih volio cuti obje strane.
dobra skrozzeljeznicar1 je napisao/la:Nije skupa, a izgleda da je pravo dobra.gavran je napisao/la:zeljeznicar1 je napisao/la:Koliko dodje ona plava jakna u fan shopu?
70, kupila mizena za novu godinu pa znam
Upravo i jedino to zadnje sto si naveo radimo. Mi ne odlucujemo ovdje nista.Veteran je napisao/la:Mi bi brend najbolje osvježili titulom, eventualno i kupom, odnosno duplom krunom, kao i punim stadionom. Naravno i generalni sponzor bi bio odlično osvježenje....Po meni je ova tema bavljenje strogom periferijom, u situaciji kada pravimo stadion, kada nam opozicija čeka i najmanju grešku da zapuca, kad se finansijski još "koprcamo" tema grba je fakat nebitna, osim ako ne ubijamo ovu zimsku dosadu...storm_raider je napisao/la:Hm.. veci broj ne podrzava, nego sto podrzava. Za mene jako interesantan podatak koji nisam ocekivao. Ja sam za, jer znam koliko je bitno "osvjeziti" brend, ali iza tog "za" mora biti odlicno i vecinski prihvaceno rjesenje. Nesto sto reflektuje nas, Zelju i sve koji su radili, rade i radice za ovaj klub. Nesto sa cim se svi mozemo identificirati. Naravno da ce uvijek biti jedna margina kriticara i onih koji se nece sloziti, ali je bitno da ima smisla. Jovane taj grb je fenomenalan, ali petokraka obiljezava jedno vrijeme koje je iza nas i samim tim ne moze biti dio sadasnjosti.
Takodjer, u jednom dijelu ovih koji ne podrzavaju redizajn pretpostavljam da ima onih koje je strah kako bi to moglo izgledati i da ne bude "sfusereno", pa se vode onom politikom "bolje i ovo sto je sad". Mozda grijesim, ali bih volio cuti obje strane.
![]()
![]()
Pile jel ovo asocijacija ili....pile87 je napisao/la:[video]https://www.youtube.com/watch?v=LLxLLWS5iXs[/video]
Vala ja da sam Miske ja bi im poslao koji paket faksastorm_raider je napisao/la:Preko SD-a jedino.