Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Okolele
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet mar 10, 2016 1:10 pm

Protiv Mladosti Hodzurdu ubaciti zajedno sa Bogijem a protiv Borca u uzvratu bi stavio Kemu sa Bogijem da se uhoda malo u jednoj utakmici koja je trenutno gledajuci samo formalnost..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Grbavica
Kontakt:

čet mar 10, 2016 1:14 pm

Ulijeće Kemo ko betmen, nema straha!
slika
slika
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Mirek11
Kontakt:

čet mar 10, 2016 1:22 pm

Mislim da svi ( igraci, uprava a posebno navijaci ) moramo u narednih 10 dana dati maximum kako bi na pauzu otisli sa sto bolje pozicije. Prvo Mladost dobiti uz veliku podrsku na tribinama, revans sa Borcom obavezno odigrati sa kombinovanom ekipom i u Tuzlu po potvrdu dobrog dosadasnjeg rada. Tada bi sve moglo drugacije izgledati a aBd Evropa blize. Povrede su sastavni dio fudbala, igracima brz oporavak ali barem sada ne moramo toliko brinuti jer imamo izbora na svim pozicijama. Znamo sigurno da E.Sadikovic nije prva alternativa :)
Vjerujem da mi ovo mozemo zajedno odraditi na najbolji nacin.
Mi smo Željini Željo je nas! :zeljeznicar1:
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

ChWilla
Kontakt:

čet mar 10, 2016 1:25 pm

kemo kad je mogao onako odigrati protiv onih iz salzburga ja nemam nikakvu dilemu da može i u našoj ligi.
gradi željo boli te *****

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

čet mar 10, 2016 1:36 pm

ChWilla je napisao/la:kemo kad je mogao onako odigrati protiv onih iz salzburga ja nemam nikakvu dilemu da može i u našoj ligi.
:palacgore:

Virtu4L

čet mar 10, 2016 1:39 pm

FKZ1921 je napisao/la:taman kad bi morao u Tuzli zaigrati,ni malo se ne bojim za njega.
Tako je Enis prije dvije godine upravo u Tuzli završio na stoperu i bio naš najbolji igrač.
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

Okolele
Kontakt:

čet mar 10, 2016 1:46 pm

Treba ga sad postepeno gurati ako se ispostavi da ce Aco duze odsustvovati..Red je i da jednog dobrog stopera unovcimo a Moke je najveci potencijal za to..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

phily
Kontakt:

čet mar 10, 2016 1:57 pm

Mene zanima kako bi Dado sad igrao da ima iza sebe Zahirovica ili Zolotica....
"Na granici smo grubosti. Spremni smo. Mi se ne sklanjamo prepotenciji. MI SMO ZELJO !!!"

boccaccio

:zeljeznicar1:

Špekac1921
Kontakt:

čet mar 10, 2016 2:01 pm

Šteta za Acu ako bude veće odsustvo, on je stub odbrane i igrač koji je istu doveo na veći nivo.
Bogi se pokazao jako dobrim u ove tri utakmice, tu su Osmanković i Hodžurda, naravno može i Enis uletiti i čekat ćemo mirno dok se kapiten ne vrati.

Kako meni Aco liči na Spahića i po igri, borbenosti a i hodu, to je nevjerovatno.
Kad nikog nema znaj da tu sam ja, da ti pjevam i za te da se lemam...
Samo tebe volim ja, tebe volim ja..

FaraonTM
Kontakt:

čet mar 10, 2016 2:04 pm

Ne znam šta može biti toliko opasno pa da odsustvuje do kraja sezone?

Govorimo o onom udarcu laktom, hajde mjesec dana kontam al' vala 2,3 mjeseca mi je baš puno...
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

AsharaK
Administrator
Kontakt:

čet mar 10, 2016 2:07 pm

Ma malo nasa raja i preuvelicava
Željezničar ante portas !

Grbavica
Kontakt:

čet mar 10, 2016 2:10 pm

FaraonTM je napisao/la:Ne znam šta može biti toliko opasno pa da odsustvuje do kraja sezone?

Govorimo o onom udarcu laktom, hajde mjesec dana kontam al' vala 2,3 mjeseca mi je baš puno...

Pucanje čeone kosti je zajjebano. Treba sačekati pregled stručnjaka i onda će se znati tačno vrijeme odsustva.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

DR.HOUSE
Kontakt:

čet mar 10, 2016 2:11 pm

ovo je s jednog drugog foruma info: Kosorić danas izlazi iz bolnice. Prvih nekoliko dana neće smjeti da trenira nikako, nakon toga lagano i bez duel igre i udaranja lopte glavom. Utakmice bi mogao početi igrati za šest sedmica, ali i tada sa maskom.
Mi smo Željini-Željo je naš
🫡🫡

dell21
Kontakt:

čet mar 10, 2016 2:15 pm

Ako je ovo tačno nema ga do kraja sezone.

Plava Porodica
Kontakt:

čet mar 10, 2016 2:19 pm

Aco kapitenu što brži oporavak!
Malo se sad bojim neuigranosti Hodžurde/Bogičevića/Osmankovića iz razloga što su svaku pripremnu i sve do sad u ligi u kupu igrali u tandemu Aco/Bogi.Da li je Sablja na treningu uigravao i ove ostale to ne znam.Jer ipak nije lahko po prvi put igrati sa jednim igračem u tandemu.Sjetite se Jasmina i Ace na početku,ko da se u putu nisu sreli,griješili haos.Ja bi vjerovatno Kemu stavio ispred Hodžurde u Tuzli,jer nam on može biti pozitivan šok i iznenađenje za Tuzlake.Jer svaki od omladinaca na debitanskoj utakmici odigra odlično,motivisan i jako kvalitetan štoper.Prava stijena.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

DR.HOUSE
Kontakt:

čet mar 10, 2016 2:20 pm

dell21 je napisao/la:Ako je ovo tačno nema ga do kraja sezone.
tako kazu kazem ti aco sam hoce da igra kaze nista ga ne boli ,ali eto vidi cemo mora nesto pauzirati jer ce samo pogorsati
Mi smo Željini-Željo je naš
🫡🫡

FaraonTM
Kontakt:

čet mar 10, 2016 2:22 pm

Grbavica je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:Ne znam šta može biti toliko opasno pa da odsustvuje do kraja sezone?

Pucanje čeone kosti je zajjebano. Treba sačekati pregled stručnjaka i onda će se znati tačno vrijeme odsustva.
Ako je pukla to je onda drugi par cipela, ne treba se zajebavati sa tim bez obzira što on kaže da može da igra treba sačekati pregled kod stručnjaka, glava je to ipak ne treba se šaliti sa tim.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Brkoo
Kontakt:

čet mar 10, 2016 2:22 pm

KOSORIĆ ACO VIŠE OD KAPITENA !
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Špekac1921
Kontakt:

čet mar 10, 2016 2:41 pm

Plava Porodica je napisao/la:Jer ipak nije lahko po prvi put igrati sa jednim igračem u tandemu.Sjetite se Jasmina i Ace na početku,ko da se u putu nisu sreli,griješili haos.
Apsolutno se slažem, neuigranost stopera je nešto što svaku ekipu može dosta unazaditi.
Aco i Jasmin su u početku bili jako neuigrani, pravili su greške, ali vremenom su postali prejak stoperski tandem.
Evo primjer utakmica reprezentacije protiv SAD-a kada su na stoperskoj poziciji u drugom poluvremenu bili Šunjić i Zukanović po prvi put i kada su Ameri preokrenuli rezultat upravo zbog toga.
Hodžurda je pokazao da može u protekloj polusezoni i ja imam povjerenja u njega, vidjet ćemo šta će Edis odlučiti, do sada je pokazao da zna odabrati najbolje.
Ne bih se ljutio kada bismo dali priliku Osmankoviću u paru sa Bogičevićem koji je odigrao pravo dobro tri utakmice.
Kad nikog nema znaj da tu sam ja, da ti pjevam i za te da se lemam...
Samo tebe volim ja, tebe volim ja..

Vrag

čet mar 10, 2016 2:46 pm

Bogdanovic i Kosoric nisu prosli pripreme zajedno, tek kad su ih prosli mi nismo znali za poraz na proljentom dijelu. Sada su svi stoperi zajedno odradili pripreme tako da ce biti druga prica.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

Prijava