"Svako vrijeme nosi svoje breme"
to je ta starinska koja opisuje sve
pa trebalo bi da se prave betonski blokovi koji će se kasnije slagati kao lego kockica u zidoveDominic je napisao/la:Zna li neko sta radi onoliko miksera s betonom na Istoku? Nesto se pravi odvojeno od temelja?
Stvarno se svašta pročitati možeexbabilon je napisao/la:Mozda ne bi bilo ni lose da Amar u nekom trenutku preuzme neki drugi tim u BiH cisto da se malo demistifikuje sav taj ideal Amar=Zeljo, ko kritikuje Amara, taj je protiv Zelje i slicno. Ovdje se svi operu prvo u 3 vode pa onda kazu mozda je i Amar grijesio..
Sent from my LG-K430 using Tapatalk
zalijevajuDominic je napisao/la:Zna li neko sta radi onoliko miksera s betonom na Istoku? Nesto se pravi odvojeno od temelja?
Ja pravim sebi kafanu. Ostalo je materijala pa da se ne baciDominic je napisao/la:Zna li neko sta radi onoliko miksera s betonom na Istoku? Nesto se pravi odvojeno od temelja?
I ja kontam da su betonski blokovi, valjda ih neko uslika!salle86 je napisao/la:pa trebalo bi da se prave betonski blokovi koji će se kasnije slagati kao lego kockica u zidoveDominic je napisao/la:Zna li neko sta radi onoliko miksera s betonom na Istoku? Nesto se pravi odvojeno od temelja?
tako ja bar to vidim
jedna zanimljiva slika:
NEKAD.....I.....SAD
Grbavica je napisao/la:Ja pravim sebi kafanu. Ostalo je materijala pa da se ne baciDominic je napisao/la:Zna li neko sta radi onoliko miksera s betonom na Istoku? Nesto se pravi odvojeno od temelja?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako nekad zaboravljamo lako.. kao da je bilo prije 40 godina.salle86 je napisao/la:pa trebalo bi da se prave betonski blokovi koji će se kasnije slagati kao lego kockica u zidoveDominic je napisao/la:Zna li neko sta radi onoliko miksera s betonom na Istoku? Nesto se pravi odvojeno od temelja?
tako ja bar to vidim
jedna zanimljiva slika:
NEKAD.....I.....SAD
Kažu da bi stavili i sliku punog sjevera al bi im onda zid bio poluoprazancikazubo je napisao/la:Gledam neke klipove od Copa90 i još im stoji ona ogromna slika Manijaka na zidu, znači gosti njihovih emisija su najveće zvijezde premiershipa, glumci, pjevaci, i svi oni igraju fife ili bacaju neku šuplju ispod one velike slike, a i dalje im na naslovnoj yt kanala stoji takođe slika punog juga sa derbija, jel moguće da smo takav utisak ostavili na neke strane likove koji žive fudbal svaki dan..
Jaozinho22 je napisao/la:Kažu da bi stavili i sliku punog sjevera al bi im onda zid bio poluoprazancikazubo je napisao/la:Gledam neke klipove od Copa90 i još im stoji ona ogromna slika Manijaka na zidu, znači gosti njihovih emisija su najveće zvijezde premiershipa, glumci, pjevaci, i svi oni igraju fife ili bacaju neku šuplju ispod one velike slike, a i dalje im na naslovnoj yt kanala stoji takođe slika punog juga sa derbija, jel moguće da smo takav utisak ostavili na neke strane likove koji žive fudbal svaki dan..![]()
![]()
Nije baš sve bijelo i crno. Krupa i takvi klubovi nemaju imperativ rezultata, pa samim tim mogu i trpiti mlade fudbalere. Ti fudbaleri u glavnom budu u "vlasništvu" jednog od vodećih ljudi u klubu. Pitanje je za koliko se prodaju i koliko para ide klubu. Pogledaj sve "veće" transfere iz naše lige. Nema ni jednog igrača iz ovih "manjih" klubova.sajo10 je napisao/la:Koljic i Redzic kao blizu prelaska u Dijon (15.na tabeli u Ligue 1)... Mozemo pricati sta hocemo sa ove celnike klubova iz manjeg entiteta, ali ako nesto barem rade dobro to je da znaju prodati mlade igrace u perspektivne lige na zapadu. Pocevsi od Memisevica u Groningen, evo sad ova dvojica mozda u Francusku... Vidjetcemo. Od Krupe ocekujem ionako neki krah i da mozda i ispadnu iz top 6, tako da od njih nesto i ne ocekujem. Isto kao sto sam najavljivao sa Mladosti, kada su gazili sve i svasta, eto da nisu Olimpik i Celik jos vece tarabe, borili bi se za opstanak.
Pogledas ko je u toj "disciplinskoj" komisiji i sve ti bude jasno. Ali vazno je da je megafon izrazito opasno sredstvo, treba oruzani list za isti.sofronije je napisao/la:Mozda je off , ali da nije smijesno bilo bi zalosno. Kozara kaznjena sa 1000 KM. Svi znate sta se desavalo na utakmici.. ccc