Je li to za Lendrića sigurno? Može li se gdje pogledati, taj zapisnik. Lendriću je stari BosanacChWilla je napisao/la:ja koliko znam u zadnjem zapisniku ni lendrić ni radinović nisu više bili stranci.

Je li to za Lendrića sigurno? Može li se gdje pogledati, taj zapisnik. Lendriću je stari BosanacChWilla je napisao/la:ja koliko znam u zadnjem zapisniku ni lendrić ni radinović nisu više bili stranci.
A Radinovic ima nase drzavljanstvo jeli? Sta je s Jovanom? On je 2014 dosao u Velez... mozeli se za njega isto sta zaganjati.arelinho je napisao/la:Na cometu se Lendrić još vodi kao stranac.avlami97 je napisao/la:Je li to za Lendrića sigurno? Može li se gdje pogledati, taj zapisnik. Lendriću je stari BosanacChWilla je napisao/la:ja koliko znam u zadnjem zapisniku ni lendrić ni radinović nisu više bili stranci.
Yebe me servo tesko smotatistorm_raider je napisao/la:Neka kaze neko bagrcavom da ne okrece mnogo ovaj kran prema SD, pomislice neko nesto...
ispravio sam ti ovo boldirano, ovako se pišeModel1964 je napisao/la:Lijevi bek Zete... tako mi sad dođe sms
Eisenbahner1921 je napisao/la:ispravio sam ti ovo boldirano, ovako se pišeModel1964 je napisao/la:Lijevi bek Zete... tako mi sad dođe sms
Jodli la ihuuuuu jodli jodliiiii la ihuuuuModel1964 je napisao/la:Eisenbahner1921 je napisao/la:ispravio sam ti ovo boldirano, ovako se pišeModel1964 je napisao/la:Lijevi bek Zete... tako mi sad dođe sms![]()
![]()
![]()
Ja alpski Bosanacpoznat po preciznosti, sam samo prepisao sms
Nisi u tokupile87 je napisao/la:Jodli la ihuuuuu jodli jodliiiii la ihuuuuModel1964 je napisao/la:Eisenbahner1921 je napisao/la: ispravio sam ti ovo boldirano, ovako se piše![]()
![]()
![]()
Ja alpski Bosanacpoznat po preciznosti, sam samo prepisao sms
OdsutanModel1964 je napisao/la:Nego, đe LARS
Meni je glupost da u zapisniku od 18 igrača moraš imati samo 3 ispod 21 godinu. Takvim odnosom prema mladim igračima teško da ćemo naprijed. Ok da dovodimo neke igrače vrhunske kvalitete a da su u godinama, ali većinom su to 'stranci' preko Drine ili Une/Save a upitnog kvaliteta ili u najboljem slučaju nijansu bolji nego neki naši.sajo10 je napisao/la:A Radinovic ima nase drzavljanstvo jeli? Sta je s Jovanom? On je 2014 dosao u Velez... mozeli se za njega isto sta zaganjati.arelinho je napisao/la:Na cometu se Lendrić još vodi kao stranac.avlami97 je napisao/la: Je li to za Lendrića sigurno? Može li se gdje pogledati, taj zapisnik. Lendriću je stari Bosanac
Steta brate za ovo pravilo. Meni se uopste ne svidja.. trebali su barem dici na 7-8 stranaca..
Apsolutno se slažem, definitivno je krajnje vrijeme da se klubovi natjeraju na prmociju mlađih igrača, evo košarka u državi skoro umrla, i sad je pravilnikom regulisano da u najvišem rangu svaka ekipa uvijek na parketu mora imat jednog omladinca a samim tim ih u 12 moraš imati 2-3 jer neće jedan biti 40min na parketu, a u fudbalu je krajnje vrijeme a najbolji primjer je repka, nema nikog iz domaćeg prvenstva, šta ćemo kad prođe ova generacija igrača koja jedva priča naš jezik, onda se moraš okrenuti domaćem prvenstvu ali šta ćeš tu naći, nećeš ništa jer nisi ni uložio, zato se treba uvesti pravilo u PL da u prvih 11 trebaju biti 2 u21 igrača BiH državljanstva, a u komplet zapisniku za utakmicu da ih mora biti 5, i tako bi se počeli promovisati i proizvoditi kvalitetni mladi igrači, ali kad ćemo mi to dočekati, npr u Hrv i Srb uveliko ima igrača iz domaće lige, Srbi su eto i svjetski prvaci a nosioci su sve igrači iz super lige..salle86 je napisao/la:Meni je glupost da u zapisniku od 18 igrača moraš imati samo 3 ispod 21 godinu. Takvim odnosom prema mladim igračima teško da ćemo naprijed. Ok da dovodimo neke igrače vrhunske kvalitete a da su u godinama, ali većinom su to 'stranci' preko Drine ili Une/Save a upitnog kvaliteta ili u najboljem slučaju nijansu bolji nego neki naši.sajo10 je napisao/la:A Radinovic ima nase drzavljanstvo jeli? Sta je s Jovanom? On je 2014 dosao u Velez... mozeli se za njega isto sta zaganjati.arelinho je napisao/la:
Na cometu se Lendrić još vodi kao stranac.
Steta brate za ovo pravilo. Meni se uopste ne svidja.. trebali su barem dici na 7-8 stranaca..
Nedavno sam čitao tekst na ovom portalu gdje se u fazonu govori da možda kratkoročno bi bilo loše ali dugoročno bi se sigurno isplatilo da postoji zakon koji nameće veći broj mladih igrača u prvom timu.
Ako treba komplet liga da krene od poluamaterizma ali za 5 sezona bi bili sigurno jači nego što ćemo ovim radom. Ali jbg, daj nam strance koji više nigdje ne mogu sem kod nas.
Imamo mi talentirane djece samo nit ima uslova a ni volje da se radi sa njima. Pretežno su prepušteni sebi, pa ako koji i uspije (nekih 1% je uspjelo napraviti karijere da žive od toga) onda je dobro.cikazubo je napisao/la:Apsolutno se slažem, definitivno je krajnje vrijeme da se klubovi natjeraju na prmociju mlađih igrača, evo košarka u državi skoro umrla, i sad je pravilnikom regulisano da u najvišem rangu svaka ekipa uvijek na parketu mora imat jednog omladinca a samim tim ih u 12 moraš imati 2-3 jer neće jedan biti 40min na parketu, a u fudbalu je krajnje vrijeme a najbolji primjer je repka, nema nikog iz domaćeg prvenstva, šta ćemo kad prođe ova generacija igrača koja jedva priča naš jezik, onda se moraš okrenuti domaćem prvenstvu ali šta ćeš tu naći, nećeš ništa jer nisi ni uložio, zato se treba uvesti pravilo u PL da u prvih 11 trebaju biti 2 u21 igrača BiH državljanstva, a u komplet zapisniku za utakmicu da ih mora biti 5, i tako bi se počeli promovisati i proizvoditi kvalitetni mladi igrači, ali kad ćemo mi to dočekati, npr u Hrv i Srb uveliko ima igrača iz domaće lige, Srbi su eto i svjetski prvaci a nosioci su sve igrači iz super lige..salle86 je napisao/la:Meni je glupost da u zapisniku od 18 igrača moraš imati samo 3 ispod 21 godinu. Takvim odnosom prema mladim igračima teško da ćemo naprijed. Ok da dovodimo neke igrače vrhunske kvalitete a da su u godinama, ali većinom su to 'stranci' preko Drine ili Une/Save a upitnog kvaliteta ili u najboljem slučaju nijansu bolji nego neki naši.sajo10 je napisao/la: A Radinovic ima nase drzavljanstvo jeli? Sta je s Jovanom? On je 2014 dosao u Velez... mozeli se za njega isto sta zaganjati.
Nedavno sam čitao tekst na ovom portalu gdje se u fazonu govori da možda kratkoročno bi bilo loše ali dugoročno bi se sigurno isplatilo da postoji zakon koji nameće veći broj mladih igrača u prvom timu.
Ako treba komplet liga da krene od poluamaterizma ali za 5 sezona bi bili sigurno jači nego što ćemo ovim radom. Ali jbg, daj nam strance koji više nigdje ne mogu sem kod nas.
Što te j pecinski jaro ocrniLARS1921 je napisao/la:OdsutanModel1964 je napisao/la:Nego, đe LARS