Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

avlami97
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto dec 27, 2016 5:25 pm

ChWilla je napisao/la:ja koliko znam u zadnjem zapisniku ni lendrić ni radinović nisu više bili stranci.
Je li to za Lendrića sigurno? Može li se gdje pogledati, taj zapisnik. Lendriću je stari Bosanac :DD:
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Krips
Kontakt:

uto dec 27, 2016 5:39 pm

Aleksandar Subić?

sajo10
Kontakt:

uto dec 27, 2016 5:42 pm

arelinho je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:ja koliko znam u zadnjem zapisniku ni lendrić ni radinović nisu više bili stranci.
Je li to za Lendrića sigurno? Može li se gdje pogledati, taj zapisnik. Lendriću je stari Bosanac :DD:
Na cometu se Lendrić još vodi kao stranac.
A Radinovic ima nase drzavljanstvo jeli? Sta je s Jovanom? On je 2014 dosao u Velez... mozeli se za njega isto sta zaganjati.

Steta brate za ovo pravilo. Meni se uopste ne svidja.. trebali su barem dici na 7-8 stranaca..

Grbavica
Kontakt:

uto dec 27, 2016 5:46 pm

storm_raider je napisao/la:Neka kaze neko bagrcavom da ne okrece mnogo ovaj kran prema SD, pomislice neko nesto...
Yebe me servo tesko smotati

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ko nas je kleo, nije dangubio.

ChWilla
Kontakt:

uto dec 27, 2016 5:46 pm

ja sam iz tuđe ruke bio vidio taj zapisnik pred tekmu sa čelikom i bilo je ovako kako kažem. jovan jeste bio stranac, uglješa i ivan nisu.
gradi željo boli te *****

ChWilla
Kontakt:

uto dec 27, 2016 5:52 pm

ma hajd' ga znaj. kako rekoh iz tuđe ruke je bilo... :kafa:
gradi željo boli te *****

Eisenbahner1921
Kontakt:

uto dec 27, 2016 6:19 pm

Model1964 je napisao/la:Lijevi bek Zete... tako mi sad dođe sms :-)
ispravio sam ti ovo boldirano, ovako se piše ;)
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Model1964

uto dec 27, 2016 6:24 pm

Eisenbahner1921 je napisao/la:
:lol: :lol: :lol:
Ja alpski Bosanac :) poznat po preciznosti, sam samo prepisao sms :placeodsmijeha:
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

pile87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

uto dec 27, 2016 6:28 pm

Model1964 je napisao/la:
Eisenbahner1921 je napisao/la:
slika slika slika
Ja alpski Bosanac :) poznat po preciznosti, sam samo prepisao sms :placeodsmijeha:
Jodli la ihuuuuu jodli jodliiiii la ihuuuu :)
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Model1964

Re: RE: Re: FK Željezničar

uto dec 27, 2016 6:43 pm

pile87 je napisao/la:
Model1964 je napisao/la:
Eisenbahner1921 je napisao/la: ispravio sam ti ovo boldirano, ovako se piše ;)
slika slika slika
Jodli la ihuuuuu jodli jodliiiii la ihuuuu :)
Nisi u toku :lol:
Svaki Janez koji drži do sebe sluša Halida, Harisa i Šabana ;)

Model1964

uto dec 27, 2016 6:46 pm

Nego, đe LARS :lol:

LARSSON
Kontakt:

uto dec 27, 2016 6:51 pm

Model1964 je napisao/la:Nego, đe LARS :lol:
Odsutan :D

salle86
Kontakt:
Status: Online

uto dec 27, 2016 7:13 pm

sajo10 je napisao/la:
arelinho je napisao/la:
avlami97 je napisao/la: Je li to za Lendrića sigurno? Može li se gdje pogledati, taj zapisnik. Lendriću je stari Bosanac :DD:
A Radinovic ima nase drzavljanstvo jeli? Sta je s Jovanom? On je 2014 dosao u Velez... mozeli se za njega isto sta zaganjati.

Steta brate za ovo pravilo. Meni se uopste ne svidja.. trebali su barem dici na 7-8 stranaca..
Meni je glupost da u zapisniku od 18 igrača moraš imati samo 3 ispod 21 godinu. Takvim odnosom prema mladim igračima teško da ćemo naprijed. Ok da dovodimo neke igrače vrhunske kvalitete a da su u godinama, ali većinom su to 'stranci' preko Drine ili Une/Save a upitnog kvaliteta ili u najboljem slučaju nijansu bolji nego neki naši.
Nedavno sam čitao tekst na ovom portalu gdje se u fazonu govori da možda kratkoročno bi bilo loše ali dugoročno bi se sigurno isplatilo da postoji zakon koji nameće veći broj mladih igrača u prvom timu.
Ako treba komplet liga da krene od poluamaterizma ali za 5 sezona bi bili sigurno jači nego što ćemo ovim radom. Ali jbg, daj nam strance koji više nigdje ne mogu sem kod nas.
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

cikazubo
Kontakt:

uto dec 27, 2016 7:22 pm

salle86 je napisao/la:
sajo10 je napisao/la:
arelinho je napisao/la:

Meni je glupost da u zapisniku od 18 igrača moraš imati samo 3 ispod 21 godinu. Takvim odnosom prema mladim igračima teško da ćemo naprijed. Ok da dovodimo neke igrače vrhunske kvalitete a da su u godinama, ali većinom su to 'stranci' preko Drine ili Une/Save a upitnog kvaliteta ili u najboljem slučaju nijansu bolji nego neki naši.
Nedavno sam čitao tekst na ovom portalu gdje se u fazonu govori da možda kratkoročno bi bilo loše ali dugoročno bi se sigurno isplatilo da postoji zakon koji nameće veći broj mladih igrača u prvom timu.
Ako treba komplet liga da krene od poluamaterizma ali za 5 sezona bi bili sigurno jači nego što ćemo ovim radom. Ali jbg, daj nam strance koji više nigdje ne mogu sem kod nas.
Apsolutno se slažem, definitivno je krajnje vrijeme da se klubovi natjeraju na prmociju mlađih igrača, evo košarka u državi skoro umrla, i sad je pravilnikom regulisano da u najvišem rangu svaka ekipa uvijek na parketu mora imat jednog omladinca a samim tim ih u 12 moraš imati 2-3 jer neće jedan biti 40min na parketu, a u fudbalu je krajnje vrijeme a najbolji primjer je repka, nema nikog iz domaćeg prvenstva, šta ćemo kad prođe ova generacija igrača koja jedva priča naš jezik, onda se moraš okrenuti domaćem prvenstvu ali šta ćeš tu naći, nećeš ništa jer nisi ni uložio, zato se treba uvesti pravilo u PL da u prvih 11 trebaju biti 2 u21 igrača BiH državljanstva, a u komplet zapisniku za utakmicu da ih mora biti 5, i tako bi se počeli promovisati i proizvoditi kvalitetni mladi igrači, ali kad ćemo mi to dočekati, npr u Hrv i Srb uveliko ima igrača iz domaće lige, Srbi su eto i svjetski prvaci a nosioci su sve igrači iz super lige..

Eisenbahner1921
Kontakt:

uto dec 27, 2016 7:32 pm

http://sportske.ba/na-grbavici-nikad-pr ... grah-odoh/
na forumu se protegnula priča o našim dolascima i odlascima i gle čuda odmah neki portal to objavi :D da se griješilo, jeste. da su i drugi griješili, jesu. da se nas najviše razapinje, razapinje...
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

LARSSON
Kontakt:

uto dec 27, 2016 7:32 pm

slika

Zvaka72
Kontakt:

uto dec 27, 2016 7:43 pm

Slažem se sa zubić vilom da se treba donijeti pravilo da minimalno dva igrača ispod 21 g. moraju biti u početnom sastavu, samim tim još dvojica na klupi. Tako bi izbjegli instant uspjeh kao Leotar , Modriča pa i Zrinjski. Kupi iskusne" prekoriječne " igrače, osvoji titulu pa u drugu ligu. Znači nabaviš 2 mil. KM dovedeš deset igrača daš im 200 k po sezoni, ne plačaš doprinose, poreze, radnike, dobavljače itd. I Voala imaš Šampiona. Recite da nije bilo ovako i gdje su sad Brotnjo, Modriča, Leotar pa i Azmir Husić, za njega imamo crno na bijelo da je tako radio.
Plava porodica me ubi u pojam.

salle86
Kontakt:
Status: Online

uto dec 27, 2016 7:46 pm

cikazubo je napisao/la:
salle86 je napisao/la:
sajo10 je napisao/la: A Radinovic ima nase drzavljanstvo jeli? Sta je s Jovanom? On je 2014 dosao u Velez... mozeli se za njega isto sta zaganjati.

Apsolutno se slažem, definitivno je krajnje vrijeme da se klubovi natjeraju na prmociju mlađih igrača, evo košarka u državi skoro umrla, i sad je pravilnikom regulisano da u najvišem rangu svaka ekipa uvijek na parketu mora imat jednog omladinca a samim tim ih u 12 moraš imati 2-3 jer neće jedan biti 40min na parketu, a u fudbalu je krajnje vrijeme a najbolji primjer je repka, nema nikog iz domaćeg prvenstva, šta ćemo kad prođe ova generacija igrača koja jedva priča naš jezik, onda se moraš okrenuti domaćem prvenstvu ali šta ćeš tu naći, nećeš ništa jer nisi ni uložio, zato se treba uvesti pravilo u PL da u prvih 11 trebaju biti 2 u21 igrača BiH državljanstva, a u komplet zapisniku za utakmicu da ih mora biti 5, i tako bi se počeli promovisati i proizvoditi kvalitetni mladi igrači, ali kad ćemo mi to dočekati, npr u Hrv i Srb uveliko ima igrača iz domaće lige, Srbi su eto i svjetski prvaci a nosioci su sve igrači iz super lige..
Imamo mi talentirane djece samo nit ima uslova a ni volje da se radi sa njima. Pretežno su prepušteni sebi, pa ako koji i uspije (nekih 1% je uspjelo napraviti karijere da žive od toga) onda je dobro.
Navijači imaju neka svoja očekivanja, konkretno evo mi stavljamo uvijek europu pod moranje a sezonu bez titule smatramo neuspiješnom, pa se onda ne smije ni puno rizikovati. Ali kad imaš i protivnike sa istim "problemima" lakše je nekako ići tim putem.
Više bi se definitivno pažnje posvetilo igračima ispod 21 koji su u klubu, onim u juniorima, kadetima. Na koncu i onim u Krajini, Semberiji, Hercegovini, Istočnoj Bosni, koji bi mogli biti nekad fudbaleri a sad su "samo" talenti.
U domaćoj ligi svi istu startnu poziciju imaju a u europi i ovako nemamo neke aman rezultate.
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

1921.ba
Kontakt:

uto dec 27, 2016 7:53 pm

prate sve portali :D
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Model1964

uto dec 27, 2016 8:02 pm

LARS1921 je napisao/la:
Model1964 je napisao/la:Nego, đe LARS :lol:
Odsutan :D
Što te j pecinski jaro ocrni
:) ako krv ne padne batali poso :lol:

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 5 gostiju.

Prijava