Pa sjeti se one njihove emisije mreza i onih nepismenih novinara i one price protiv gospodina Misimovica. Zena poslala mejl klubu pun gresaka, mene sramota bilo ono citati kad je klub objavio, isto kao da ga je muftic pisao, onda izvlacenje rijeci iz konteksta i predstavljanje u skroz nekom drugom negativnom znacenju, Gebels mala maca. Jedini dobar novinar tu je Mladen Maric, ostali su katastrofa, da se zapitas kako su dobili diplomu i posao. Pogledaj poslije dnevnika, sportski prilog, neka djevojka cini mi se porijeklom iz Kenije ga vodi, zena jedva prica nas jezikOmar500 je napisao/la:Gledao sada reprizu emisije Posteno na FTV, koje nule od novinara, bukvalno ti vrijedjaju inteligenciju dok gledas, takva pitanja su postavljali Osimu da je mene bilo stid...stvarno ne mogu da vjerujem.
Kako se je vec zvala ta novinarkaBrkoo je napisao/la:Pa sjeti se one njihove emisije mreza i onih nepismenih novinara i one price protiv gospodina Misimovica. Zena poslala mejl klubu pun gresaka, mene sramota bilo ono citati kad je klub objavio, isto kao da ga je muftic pisao, onda izvlacenje rijeci iz konteksta i predstavljanje u skroz nekom drugom negativnom znacenju, Gebels mala maca. Jedini dobar novinar tu je Mladen Maric, ostali su katastrofa, da se zapitas kako su dobili diplomu i posao. Pogledaj poslije dnevnika, sportski prilog, neka djevojka cini mi se porijeklom iz Kenije ga vodi, zena jedva prica nas jezikOmar500 je napisao/la:Gledao sada reprizu emisije Posteno na FTV, koje nule od novinara, bukvalno ti vrijedjaju inteligenciju dok gledas, takva pitanja su postavljali Osimu da je mene bilo stid...stvarno ne mogu da vjerujem.![]()
polako sa odlascima, vidis da krpimo odbranuBrkoo je napisao/la:Ako dodje Kostic, ode Matteo?
Ama bolan gdje ce.Brkoo je napisao/la:Ako dodje Kostic, ode Matteo?
Stari mu je rođen u BiH može preko njega završit. Čak je i kao mlad govorio da će uzet naše državljanstvo ali je odjednom stala ta priča....Pinkii je napisao/la:Radinovic ima nase drzavljanstvo, a Lendric samo hrvatsko. Trebalo bi vidjet moze li se sta sa njim rijesiti.