@vrag
Imaces skupstinu na kojoj ce sve biti prezentovano.
nadam se i da rijesimo tu dilemu za sva vremenaavlami97 je napisao/la:Nisi dobro pročitao. Kazao sam za svakog igrača koji je došao postoji pisani trag. Nadam se da će na Skupštini ljudi izaći sa tim papirima i mnogima se posra.ti usta, a potom imenom i prezimenom, odnosno funkcijom prozvati svakoga ko je radio nezakonito i uvalio nas u dugove.Vrag je napisao/la:Jedan manje, sta je sa ostalim ?avlami97 je napisao/la: Eno za Sanela imaš pisani trag, kao i za svakog igrača. Vjeruj sebi, nemoj nikome drugom. Je su li Dejo i Miske tražili Jahića ili M. Kostić? Tako je bilo i sa prethodnim trenerima. Vjeruj sebi i ono što vidiš svojim očima.
Dodatni broj parking mjesta i još kvadrata na zapadu. Ali ima onaj dio zapada prema jugu nije nista radeno tu je moguce nesto slicno kao sa onim dijelom do sjevera. Dodatno zidanje ....Ako bude para moze se to uraditi za 2-3 mjeseca.Hadzijalagic je napisao/la:Ma prezvakali smo ove stvari 1000 puta tako da je suvisno opet se ponavljati..
Zna li neko jel realno ocekivato trecu kategoriju za stadion kada se zavrsi istok i video nadzor? Sta nam jos treba od ovih bitnijih stvari?
kada se moze od teme praviti chat, onda moze i ovojovanmaksimovic je napisao/la:pile bio na kraju u pravu
salemprolic je napisao/la:Evo storm je rekao da su dva igraca blizu potpisa. Hajmo malo o tome, hajmo gledati u buducnost, pustimo se vise proslosti, ne znam kako vam se da.
Ispravio sam ti post.tm8782 je napisao/la:Mislim/znam da ce nakon skupstine mnogima usta biti zapečaćena. Samo polahko...
P.S. @ajzea zna ko su igraci.
Citirao sam te, jer neki čitaju samo zadnju objavu. Sve objašnjeno.storm_raider je napisao/la:1 igrac pred potpisom, sa drugim uskoro u zavrsnoj fazi. Ko, kako i sta, ne znam.
A proces dovodjenja igraca u ovom trenutku je ovakav: Slavko kaze Cenanu kojeg igraca zeli, Cenan otvori pregovore, prenese sve Nikolicu i jos par ljudi. Onda oni zatvore finansijsku konstrukciju i kazu Cenanu koliki je budzet. Cenan ispipa situaciju i onda se pregovara sa menadzerom (naravno da ne govori koliki je budzet, vec ispipava i pregovara danima, sedmicama, cak i mjesecima), koji onda odluci da ili dopusti da se pregovara sa igracem ili ne. Po potrebi, u razovore je ukljucen i Slavko, cisto da kaze njegove zelje i planove za tog igraca. Kada se cuju zelje menadzera i igraca, onda se kaze Nikolicu i ekipi. Njih 4-5 nakon toga obavjeste Misimovica, a Senad uglavnom odobri, jer vjeruje ovim ljudima. On rijetko kada, gotovo nikada, ne ulazi u razloge, jer to nije njegov operativni dio. Nakon toga se pravi ugovor, potpisuje i predstavljanje se dogovara. Sva korespondencija se mora dogovarati mailom, ne u kafani, pogotovo ne u kancelariji "oci u oci", vec mailom gdje je sve "crno na bijelo". Taj mail je sutra dokaz za mnoge stvari i tako se stiti Zeljo. To je jedini nacin i zalosno je da u 2016 godini mi jedini ovako radimo kada su fudbalski klubovi u BiH u pitanju. U civilizovanom svijetu je tako 20 godina.
A bošnjaci???Minjore je napisao/la:Krosevski - Stevanovic - Bogicevic - Bokacini ( Kostic )- Projic - Markovic - Blagojevic - Zeba - Stevanovic - Zakaric - Lendric..
Moja novogodisnja zelja