Pardon, moja greska hahahaha.Model1964 je napisao/la:Nedavno sam te pohvalio, naveo kao primjer uzornog omladincaBlwD je napisao/la:Evo uradio sam grb, Ali da napomenem, ovo je samo moja masta i nije nista oficijalno. Da ne bude kao za stadion, pa na kraju ljudi u komentarima na fb svasta napisase o tom nekom ko je radio (meni)![]()
![]()
Spoiler:![]()
Sada cu ti dati dva savjeta
Prvi: podebljano se piše oficijelno![]()
Drugi: okani se graficnog dizajna
Meni se cini da je pocelo, jer ovaj kran se vrtiodamirfile je napisao/la:Kad bi se moglo nastaviti sa gradnjom.??
Hvala Allahu.LARS1921 je napisao/la:Meni se cini da je pocelo, jer ovaj kran se vrtiodamirfile je napisao/la:Kad bi se moglo nastaviti sa gradnjom.??ili se meni ucinilo
http://www.faktor.ba/vijest/nakon-ukida ... ici-228871" target="_blank
Pored tih odma mi padnu na pamet i Hasanhodžić, Ćutuk, Ramić. Baljić, Perak, pokojni Drakul itd itd ..ublehas je napisao/la:jah, sreća pa Amar nije imao grešaka.....Yoshida, Asanović, Stančeski, Tica, Mudrinić, Railić, Bajro haubica....još milion nekih. De ba, svakom se desi da pogriješi. Očigledno je da su namjere bile dobre. Evo sad su najave da će biti manje odlazaka i dolazaka što pozdravljam. aBd biće ovo sve ok.
Ne bi rekao skloni greskama,mislim da je pogresan termin upotrijebljen. Prije bi rekao da je to sastavni dio posla. Pogotovo ako radis sa klasom igraca koja je kod nas zastupljena. Uzmes za primjer igraca koji je najbolji u nekoj lijevoj ekipi nemas garanciju da ce biti od ikakve koristi Zelji. Po meni je opcija par igraca koji su igrali vani pokazali da vrijede, par mladjih iz nase lige i na prvom mjestu nasi omladinci.mula je napisao/la:Svi su skloni greškama u procjeni kvaliteta igrača i normalno je da svako pogriješi.
Amar je odličan trener za naše uslove, ali moraju mu se praviti određeni ustupci i malo je više pretjeruje. Hvala mu jos jednom za sve što je napravio u Želji.
Vrijeme će pokazati aBd da je PETROVIĆ najbolji poslijeratni trener kojeg smo imali.
Stream izgradnje Grbavice pratite samo ovdje:damirfile je napisao/la:Ne radi mi onaj link grbavica uzivo.
Radi li kod vas.
Vecina ovdje ulazi pa sam napisao.storm_raider je napisao/la:Stream izgradnje Grbavice pratite samo ovdje:damirfile je napisao/la:Ne radi mi onaj link grbavica uzivo.
Radi li kod vas.
viewtopic.php?f=51&t=417" target="_blank
Imamo temu za to posebnu.
Ma sto se izvinjavas.. nema problema druze moj.damirfile je napisao/la:Vecina ovdje ulazi pa sam napisao.storm_raider je napisao/la:Stream izgradnje Grbavice pratite samo ovdje:damirfile je napisao/la:Ne radi mi onaj link grbavica uzivo.
Radi li kod vas.
Izvinjavam se.
zavisi kako gledas istina je u sredini uvijek,istina je da je iza Amara ostalo rupa,ali je istina i da je Amar ulijetao sa svojim parama da napravi nesto i sad sto se u evropi nije potrefilo da se to sve vrati to je druga strana medalje....placanje doprinosa ima i svojih mana pa evo imas situaciju igrac dodje i potpise ugovor i onda prst u uho i kad zelis raskinuti sa njim kurko,moras izvaliti cifru koju npr Amar ne bi morao i tako u krug...uglavnom sve ima i dobrih i losih strana ali slazem se sa tobom ovo je puno bolji i izdraviji put ..Kospicar je napisao/la:Jesmo mi s Osimom imali najvece poslijeratne uspjehe. Tesko da cemo ono ikad ponoviti. Jeste Amar imao i fula kao sto ce i svako imat, ali je Amar u ta dva mandata Zelju doveo u veliki minus. Njemu hvala do neba i uvijek cu ga postovati, ali radije bih da se radi kao sad, placaju porezi, doprinosi.. i nakon nekoliko godina cemo biti na pozitivnoj nuli. Zamislite da smo sad na nuli, sta bi tek onda ova Uprava radila? Osim je i vise nego znalac za nasu ligu ali njemu i njegovoj Upravi na dusu ide ovaj minus koji su napravili i onda ga sad ovi ljudi vracaju.
Mnogima ce biti krivo sto sam ovo napisao ali to je realnost.
Ne znam u čemu je fol, ali stream ne radi. Refresh, ali opet ćorakstorm_raider je napisao/la:Stream izgradnje Grbavice pratite samo ovdje:damirfile je napisao/la:Ne radi mi onaj link grbavica uzivo.
Radi li kod vas.
Ako ne radi, refresh, meni radi bez problema.