Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

damirfile
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto dec 27, 2016 11:12 am

Kad bi se moglo nastaviti sa gradnjom.??

BlwD
Prijatelj foruma
Kontakt:

uto dec 27, 2016 11:18 am

Model1964 je napisao/la:
BlwD je napisao/la:Evo uradio sam grb, Ali da napomenem, ovo je samo moja masta i nije nista oficijalno. Da ne bude kao za stadion, pa na kraju ljudi u komentarima na fb svasta napisase o tom nekom ko je radio (meni) :lol: :lol:
Spoiler:
slika
Nedavno sam te pohvalio, naveo kao primjer uzornog omladinca :)
Sada cu ti dati dva savjeta
Prvi: podebljano se piše oficijelno ;)
Drugi: okani se graficnog dizajna :lol:
Pardon, moja greska hahahaha.
A nemam se cega okaniti, ne bavim se profesionalno pa da se kaze da sam graficki dizajner ahahahaha. Normalno da moze i mora puno bolje i preciznije ;)

Sto se tice Bobica, ja sam zadovoljan ako je doveden i da bude prvi golman, a ako je vec za klupe onda ne moze biti bolji. Ne vjerujem da ima neki bolji izbor od njega, a da ima nase drzavljanstvo...

LARSSON
Kontakt:

uto dec 27, 2016 11:28 am

damirfile je napisao/la:Kad bi se moglo nastaviti sa gradnjom.??
Meni se cini da je pocelo, jer ovaj kran se vrtio :lol: ili se meni ucinilo

http://www.faktor.ba/vijest/nakon-ukida ... ici-228871" target="_blank

damirfile
Kontakt:

uto dec 27, 2016 11:33 am

LARS1921 je napisao/la:
damirfile je napisao/la:Kad bi se moglo nastaviti sa gradnjom.??
Meni se cini da je pocelo, jer ovaj kran se vrtio :lol: ili se meni ucinilo

http://www.faktor.ba/vijest/nakon-ukida ... ici-228871" target="_blank
Hvala Allahu. :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

Okolele
Kontakt:

uto dec 27, 2016 11:47 am

Gradi Željo boli te *****..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

cikazubo
Kontakt:

uto dec 27, 2016 12:05 pm

ublehas je napisao/la:jah, sreća pa Amar nije imao grešaka.....Yoshida, Asanović, Stančeski, Tica, Mudrinić, Railić, Bajro haubica....još milion nekih. De ba, svakom se desi da pogriješi. Očigledno je da su namjere bile dobre. Evo sad su najave da će biti manje odlazaka i dolazaka što pozdravljam. aBd biće ovo sve ok. ;)
Pored tih odma mi padnu na pamet i Hasanhodžić, Ćutuk, Ramić. Baljić, Perak, pokojni Drakul itd itd ..
Amar je za sve u ovoj ligi veliki znalac ali daleko od toga da on nije imao grešaka, ali eto bilo je raje na forumu ne dopušta da išta kažeš npr za Amara a onda im je priča kako je ovdje jednoumlje ali hajd nek je tako..

ublehas
Kontakt:

uto dec 27, 2016 12:11 pm

Ma naravno. Greške su pravili i Ferguson i Wenger i Mou i mnogi veliki treneri. Samo kada oni naprave grešku ta greška zna koštati desetine milona funti/eura/dolara... Slažem se da ne treba Željo biti autobuska stanica, ali i razumijem logiku gdje se treneru daju veile ovlasti prilikom izbora igrača. Nadam se da Slavko zna puno više od svojih predhodnika.

teteac8684
Kontakt:

uto dec 27, 2016 12:11 pm

Kikseva je bilo i bit će uvijek...samo je razlika što je kod Amara to sve bačeno u kraj odličnim rezultatima...

mula
Kontakt:

uto dec 27, 2016 12:19 pm

Svi su skloni greškama u procjeni kvaliteta igrača i normalno je da svako pogriješi.
Amar je odličan trener za naše uslove, ali moraju mu se praviti određeni ustupci i malo je više pretjeruje. Hvala mu jos jednom za sve što je napravio u Želji.
Vrijeme će pokazati aBd da je PETROVIĆ najbolji poslijeratni trener kojeg smo imali.
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.

storm_raider
Kontakt:

uto dec 27, 2016 12:21 pm

I zalosno je sto mora covjek odmah napisati "to ne znaci da pljujem Amara". Naravno da ne znaci to, "to" znaci samo to sto je napisano. To ti je kada upadnes u stvaranje "kulta licnosti", sto nikada nije dobro. Amar je trener (koji zivi od toga, dakle placen je) koji nam je donio dosta radosti (i dosta sijedih anamo onima) i da Bog da uvijek bio u klubu ili oko njega, ali kada neko napise da je imao "fula", to odmah znaci da se nipodostava!? Imao je itekako fula sa pojacanjima, ali svi ih imaju. Nije to nista nenormalno. Zalosno je da se odmah covjek "mora" pravdati. Trebamo se rijesiti tog mahalskog mentaliteta, svi su podlozni kritici, jer zelimo Zelji dobro.

Mnogo je Zeljo veci od Ivice, a ne od Amara i to obojica znaju i podrzavaju. Pa jedan Svabo itekako negoduje kada cuje da bi neko imenovao tribinu, ulicu ili stadion po njemu. To i jeste odlika velikih. Blagi tersovi.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

damirfile
Kontakt:

uto dec 27, 2016 12:23 pm

Ne radi mi onaj link grbavica uzivo.
Radi li kod vas.

pile87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

uto dec 27, 2016 12:23 pm

mula je napisao/la:Svi su skloni greškama u procjeni kvaliteta igrača i normalno je da svako pogriješi.
Amar je odličan trener za naše uslove, ali moraju mu se praviti određeni ustupci i malo je više pretjeruje. Hvala mu jos jednom za sve što je napravio u Želji.
Vrijeme će pokazati aBd da je PETROVIĆ najbolji poslijeratni trener kojeg smo imali.
Ne bi rekao skloni greskama,mislim da je pogresan termin upotrijebljen. Prije bi rekao da je to sastavni dio posla. Pogotovo ako radis sa klasom igraca koja je kod nas zastupljena. Uzmes za primjer igraca koji je najbolji u nekoj lijevoj ekipi nemas garanciju da ce biti od ikakve koristi Zelji. Po meni je opcija par igraca koji su igrali vani pokazali da vrijede, par mladjih iz nase lige i na prvom mjestu nasi omladinci.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

storm_raider
Kontakt:

uto dec 27, 2016 12:24 pm

damirfile je napisao/la:Ne radi mi onaj link grbavica uzivo.
Radi li kod vas.
Stream izgradnje Grbavice pratite samo ovdje:

viewtopic.php?f=51&t=417" target="_blank

Imamo temu za to posebnu.

Ako ne radi, refresh, meni radi bez problema.

damirfile
Kontakt:

uto dec 27, 2016 12:25 pm

storm_raider je napisao/la:
Radi li kod vas.

Vecina ovdje ulazi pa sam napisao.
Izvinjavam se.

storm_raider
Kontakt:

uto dec 27, 2016 12:27 pm

damirfile je napisao/la:
Radi li kod vas.

Vecina ovdje ulazi pa sam napisao.
Izvinjavam se.
Ma sto se izvinjavas.. nema problema druze moj. :)

Kospicar
Kontakt:

uto dec 27, 2016 12:57 pm

Jesmo mi s Osimom imali najvece poslijeratne uspjehe. Tesko da cemo ono ikad ponoviti. Jeste Amar imao i fula kao sto ce i svako imat, ali je Amar u ta dva mandata Zelju doveo u veliki minus. Njemu hvala do neba i uvijek cu ga postovati, ali radije bih da se radi kao sad, placaju porezi, doprinosi.. i nakon nekoliko godina cemo biti na pozitivnoj nuli. Zamislite da smo sad na nuli, sta bi tek onda ova Uprava radila? Osim je i vise nego znalac za nasu ligu ali njemu i njegovoj Upravi na dusu ide ovaj minus koji su napravili i onda ga sad ovi ljudi vracaju.
Mnogima ce biti krivo sto sam ovo napisao ali to je realnost.
Zadnja izmjena: Kospicar, dana/u uto dec 27, 2016 1:00 pm, ukupno mijenjano 1 put.
"Željo je religija i život. Nije samo fudbal, već stil življenja i ponašanja."
Ivica Osim

LARSSON
Kontakt:

uto dec 27, 2016 12:58 pm

Oćerasmo Zrinjskom Marinovića :lol: još nam nije 4 gola halalio

delinjo
Kontakt:

uto dec 27, 2016 1:04 pm

Kospicar je napisao/la:Jesmo mi s Osimom imali najvece poslijeratne uspjehe. Tesko da cemo ono ikad ponoviti. Jeste Amar imao i fula kao sto ce i svako imat, ali je Amar u ta dva mandata Zelju doveo u veliki minus. Njemu hvala do neba i uvijek cu ga postovati, ali radije bih da se radi kao sad, placaju porezi, doprinosi.. i nakon nekoliko godina cemo biti na pozitivnoj nuli. Zamislite da smo sad na nuli, sta bi tek onda ova Uprava radila? Osim je i vise nego znalac za nasu ligu ali njemu i njegovoj Upravi na dusu ide ovaj minus koji su napravili i onda ga sad ovi ljudi vracaju.
Mnogima ce biti krivo sto sam ovo napisao ali to je realnost.
zavisi kako gledas istina je u sredini uvijek,istina je da je iza Amara ostalo rupa,ali je istina i da je Amar ulijetao sa svojim parama da napravi nesto i sad sto se u evropi nije potrefilo da se to sve vrati to je druga strana medalje....placanje doprinosa ima i svojih mana pa evo imas situaciju igrac dodje i potpise ugovor i onda prst u uho i kad zelis raskinuti sa njim kurko,moras izvaliti cifru koju npr Amar ne bi morao i tako u krug...uglavnom sve ima i dobrih i losih strana ali slazem se sa tobom ovo je puno bolji i izdraviji put ..
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Vrag

uto dec 27, 2016 1:05 pm

Velika je razlika izmedju Amarovih greskih i greskih od Misketa i Nikolica. Amar koga je smatrao da ce biti pojacanje on je i bio, a na koga je gledao kao prinova bila je i prinova. I jos su tu bili jaranski igraci. Kakvi su mu rezultati bili svi znamo, a isto tako znamo kakvi su od Misimovica i Nikolica. Vidjet cemo sta ce Cenan i Slavko uraditi.

avlami97
Kontakt:

uto dec 27, 2016 1:06 pm

Radi li kod vas.

Ako ne radi, refresh, meni radi bez problema.
Ne znam u čemu je fol, ali stream ne radi. Refresh, ali opet ćorak :roll:
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 7 gostiju.

Prijava