Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

salle86
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet mar 10, 2016 10:28 am

Ljudi moji, sanjam nocas europu na grbavici, ne da je bila puna vec raja nema mjesta na tribini nego stoji na terenu 2m od aut linije. Trznem se, prazan sjever, pitam jarana sta je ovo, kaze moralo se isprazniti, bila prevelika guzvanija, uefa to ne dozvoljava.
Evo jos sebi ne mogu da dodjem a budan vec sahat, mozda i vise.

:D :D :D

Nije to bolest rijetka, nisu poslijedice rata...

:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Elegant
Kontakt:

čet mar 10, 2016 10:34 am

Sjever bio neuslovan ne smije biti krov nad tribinom. :rofl:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

diego1921
Kontakt:

čet mar 10, 2016 10:35 am

storm_raider je napisao/la:
Ja cu jos jednom da vas zamolim da samo o Zelji pisete. Njima njihovo, nama nase. jHajdemo malo o Mladosti, treba ovo ispratiti u ogromnom broju. Lakse je protiv Sirokog imati 10 000, nego protiv Mladosti 7000.

Imamo mi vedrijih tema mnogo.
Posteno,nije mi bila namjera da kvarim temu,ako mozes obrisi,da ne diskitujemo dalje !!

BHDragons
Kontakt:

čet mar 10, 2016 10:45 am

Aco izdrži!
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

diego1921
Kontakt:

čet mar 10, 2016 10:49 am

http://fkzeljeznicar.ba/odredene-cijene ... anj/18896/" onclick="window.open(this.href);return false;

Okolele
Kontakt:

čet mar 10, 2016 10:52 am

Brz oporavak kapitenu..

A onaj pitar Jakupović je mora naci neki nacin da nas zakine nekako..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

teatrale36
Kontakt:

čet mar 10, 2016 10:55 am

Hadzijalagic je napisao/la:
vrbanjusa je napisao/la:Sudiji Jakupoviću se sjetim ženskog dijela familije...majmun jedan odvratni. Nadam se da će naši tražiti izuzeće ovog idiota za sljedeću sezonu. Dosta ga je više.
Uvijek je bio ljigavac koji je po pravilu sudio na nasu stetu.. Pored svega sto ljudi u klubu rade dobro mora se imati snage i da se bori sa ovakvim spodobama.. Zuti za Memiju i prvi zuti za Jovana nije postojao ni pod razno dok ostru igru Borca nije ni pomisljao sankcionisati do pred kraj utakmice..

Nadam se da kod Ace nije nista ozbiljno.. Juce je i pored te povrede uspio odigrati kako treba.. Siguran sam da ce kapiten stisnuti zube i voditi nas i dalje do ostvarenja ciljeva..
Namjera je postojala kod njihovog igraca sa brojem 27, citavo vrijeme je udarao gdje stigao i koga je stigao, a onaj kriminalac od sudije nije nikoga od nasih pokusao da zastiti, nego je jos Blagojevicu dao crveni za nista. Bojim se da ce sudije odrediti ko ide u Europu a ne da ce teren biti jedino mjerilo.

Okolele
Kontakt:

čet mar 10, 2016 10:58 am

slika
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

hardwell
Kontakt:

čet mar 10, 2016 10:59 am

Kad se sjetim koliko je Aco griješio tek kad je došao u Želju, a onda uđe u ritam i evo ga sada kao najbolji štoper. Plus pokaže i veličinu kao čovjek što je i bitnije od ovog prvog. Bravo Aco, aBd da ovo ne bude ništa ozbiljnije, da nam se vratiš što prije i moja je želja da i karijeru završiš u Želji!

ACO KOSORIĆ VIŠE OD KAPITENA
Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja

vrbanjusa
Kontakt:

čet mar 10, 2016 11:03 am

Ja ću se ponovo osvrniti na dešavanja u prethodnih par mjeseci a vezano za situaciju u našem klubu.
Znam da sam možda i dosadan ali jednostavno moram. Iz više razloga. Prvo da ne poletimo previše u nebo, drugo da ispoštujemo ljude koji su u klubu i treće da ostanemo dosljedni Željinoj filozofiji.
Sjetićemo se svi pojačanja ljetos, za koje sam i ja mislio da mogu odgovoriti zadatku jer sam imao povjerenje u Odovića. Pojačanja su bila loša, Oda nije to uspio posložiti i desilo se šta se desilo. Svoju krivicu za ljetni prelazni rok imaju svi pa i ovi ljudi koji i danas tu u upravi. Zbog čega se sve to tako odradilo možemo nagađati.
Sjetićemo se i našeg nestrpljenja i nezadovoljstva sa lošim igrama i lošim uslovima na stadionu. U nekim situacijama je nezadovoljstvo bilo opravdano ali u nekim i pretjerano. I zato kad poletimo u nebo sjetimo se kako su se stvari odvijale prije pola godine ili godinu dana. Isto tako moramo shvatiti da je još dug put pred nama do kluba sa evropskim standardima. Dug put i žestok rad. Svih struktura. Klub, igrači, navijači.
U zadnjem periodu klub je napravio veliki, veliki iskorak u poslovanju. Stavilo se sve u granice zakona i taj standard će kad tad doći na red i u ostalim sportskim kolektivima. To je sigurno i najveći posao koji je odrađen. Sve to je fino prezentovano na pres konferenciji. Na taj način postavljeni su jaki temelji za razvijanje kluba, što administrativno što na sportskom planu.
Još jedna stvar koja je odrađene u interesu kluba je delegiranje i izbor kandidata za skupštinu kluba. Gledajući imena članova skupštine i sticajem okolnosti poznavajući 10-tak ljudi koji su u skupštini, siguran sam da će u narednom periodu ova skupština biti jako bitan faktor u strateškim određenjima kluba. Znam sigurno i pouzdano da većina (ne svi) članova skupštine su tu bez ikakvog interesa, bez skrivenih motiva, samo iz ljubavi prema Želji. Neki su prigovarali transparentnost izbora članova, kriterije odabira. Ali mislim da je ta kritika bila neosnovana.
Sljedeća stvar koja se treba pomenuti je odluka UO da se dovođenju igrača pristupi već u novembru i da se do početka priprema ima skoro cijela ekipa. I tu je bilo problema i promjena plana ali vidimo da je još jedan fantastičan posao urađen i na sportskom planu. Dovedeni su jako dobri igrači ne samo za naše okvire već i za regionalne. Ubjeđen sam da neki naši igrači kad su u optimalnoj formi mogu igrati u većini ovih regionalnih klubova koji nastupaju u evropi.
Kada su sve to lijepo posložili dolazi na red i uređenje stadiona, prvo za utakmicu protiv Širokog a zatim i za evropske utakmice. Jako puno hrabrosti treba pa krenuti u taj projekat a još na terenu nisi izborio nastup u evropi, još nisi 100 % stabilan klub. Sama činjenica da kad izborimo evropu igramo na našem stadionu je fenomenalna i sve ovo gore nabrojano postaje manje važno (u očima navijača).
Zbog svih ovih gore nabrojanih stvari i zbog još 1000 nenabrojanih moramo učiniti sve da mi navijači, simpatizeri, slučajni prolaznici kojima je plava boja draža od neke druge ispratimo i ispoštujemo klub, ljude u klubu, igrače, stručni štab, stadion i sve što ima veze sa Željom.
Svaki oblik pomoći klubu je dobrodošao, sve što vam padne na pamet uradite. Nema veze da li je to privjesak od 3,00 KM ili donacija od 20.000 KM. Bit je pomoći i ispoštovati sve ovo što se uradilo i što će se uradti u narednom periodu. A vjerujte da ljudi iz uprave ne miruju. Niti minute.
Nemojte dozvoliti da vam sutra bude žao što niste dio ove lijepe priče, što niste bili član kluba, što nemate šal ili privjesak ili što je najgore što niste bili na nekoj od ovih istorijskih utakmica.

P.S. Nemojte da letimo visoko, nije to naš stil. Idemo radnički i udarnički u nove pobjede ali bez potcjenjivanja bilo koga.

Mi smo Željini, Željo je naš.
21 10 4

Petrović Slavko

Ivicahuljev
Kontakt:

čet mar 10, 2016 11:05 am

Elegant je napisao/la:Ne bi me cudilo da savez nakon ovoga opet zabrani gostujuce navijace, inace nasi kad budu istli tamo cuvati glave prije svega samo da ne bude sranja a da ih na terenu mlatenmo.

Također igraci se trebaju cuvati ovih mesara, danas tuzlaci 7. zutih kartona dobili ili je to pitarko-sudijsko maslo.

Necu se nimalo iznenaditi ako na vidjelo izadju ove prljave radnje i premiranje od strane pitara.
Nek su brate dobili 7 zutih imaju jos dvije tekme do nas I vjerovatno par suspendovanih igraca :pljesak:

dell21
Kontakt:

čet mar 10, 2016 11:12 am

Biće teško protiv mladosti, fina su oni ekipa . Pobijedili su nas u prvoj utakmici zato će još vise zapeti. Samo da ne bude još povreda, svaka utakmica nam je previše bitna. Aco izdrži.
Još da napišem da jedva čekam utakmicu u tuzli, jos kad bi ih izvukli u polu finalu kupa bilo bi šlag na tortu. :zeljeznicar1:

Dominic
Kontakt:

čet mar 10, 2016 11:15 am

Bilo bi dobro cuti od Uprave kako su zamislili uredjenje Istoka? Bar neki zahvat na betonu prije postavljanja stolica ili nesto kvalitetnije, i sta sa ogradom koja bi se mogla promijeniti, nije skupo, da prvi redovi mogu bolje vidjeti.
Nama jedna evropska utakmica moze vratiti sav novac koji cemo dati na ovo lickanje Grbavice. Samo naprijed!

Ajzea
Kontakt:

čet mar 10, 2016 11:16 am

KOSORIĆ ACO VIŠE OD KAPITENA !
Izdrzi majstore, hendikep bi bio igrati bez tebe utakmice.

ChWilla
Kontakt:

čet mar 10, 2016 11:22 am

ali fakat, što ovaj nespremni, debeli i prestari bekrić pravi minijature... :ganja:
gradi željo boli te *****

BHDragons
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

čet mar 10, 2016 11:24 am

ChWilla je napisao/la:ali fakat, što ovaj nespremni, debeli i prestari bekrić pravi minijature... :ganja:
Sram ga bilo
1921!
Ni milimetra!

Elegant
Kontakt:

čet mar 10, 2016 11:24 am

Ima li zvanicna potvrda za Kosorica o kakavo je povredi rijec ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

ChWilla
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

čet mar 10, 2016 11:26 am

BHDragons je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:ali fakat, što ovaj nespremni, debeli i prestari bekrić pravi minijature... :ganja:
Sram ga bilo
on se kurči, a lijepo mu raja rekla da je prestar i da ne može :ganja:
gradi željo boli te *****

BHDragons
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

čet mar 10, 2016 11:27 am

ChWilla je napisao/la:
BHDragons je napisao/la:
Sram ga bilo
on se kurči, a lijepo mu raja rekla da je prestar i da ne može :ganja:
Valjda raja zna bolje od njega samog
1921!
Ni milimetra!

Hadzijalagic
Kontakt:

čet mar 10, 2016 11:29 am

Dominic je napisao/la:Bilo bi dobro cuti od Uprave kako su zamislili uredjenje Istoka? Bar neki zahvat na betonu prije postavljanja stolica ili nesto kvalitetnije, i sta sa ogradom koja bi se mogla promijeniti, nije skupo, da prvi redovi mogu bolje vidjeti.
Nama jedna evropska utakmica moze vratiti sav novac koji cemo dati na ovo lickanje Grbavice. Samo naprijed!
Mora se tribina izbetonirati i pripremiti za stolice.. Na onu trenutnu podlogu se ne moze nista stavljati jer su "stepenice" niske.. Mozda se i podigne par redova.. Bilo bi dobro kada bi po zavrsetku mogla primiti bar nekih 1200 ljudi.. Volio bih i ja vidjeti kako su sve zamislili.. Mozda upuceniji znaju odprilike pa nam mogu docarati :D ? Ja zamisljam ovako nesto..
slika
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.

Prijava