Evo jos sebi ne mogu da dodjem a budan vec sahat, mozda i vise.

Nije to bolest rijetka, nisu poslijedice rata...

Posteno,nije mi bila namjera da kvarim temu,ako mozes obrisi,da ne diskitujemo dalje !!storm_raider je napisao/la:Ja cu jos jednom da vas zamolim da samo o Zelji pisete. Njima njihovo, nama nase. jHajdemo malo o Mladosti, treba ovo ispratiti u ogromnom broju. Lakse je protiv Sirokog imati 10 000, nego protiv Mladosti 7000.
Imamo mi vedrijih tema mnogo.
Namjera je postojala kod njihovog igraca sa brojem 27, citavo vrijeme je udarao gdje stigao i koga je stigao, a onaj kriminalac od sudije nije nikoga od nasih pokusao da zastiti, nego je jos Blagojevicu dao crveni za nista. Bojim se da ce sudije odrediti ko ide u Europu a ne da ce teren biti jedino mjerilo.Hadzijalagic je napisao/la:Uvijek je bio ljigavac koji je po pravilu sudio na nasu stetu.. Pored svega sto ljudi u klubu rade dobro mora se imati snage i da se bori sa ovakvim spodobama.. Zuti za Memiju i prvi zuti za Jovana nije postojao ni pod razno dok ostru igru Borca nije ni pomisljao sankcionisati do pred kraj utakmice..vrbanjusa je napisao/la:Sudiji Jakupoviću se sjetim ženskog dijela familije...majmun jedan odvratni. Nadam se da će naši tražiti izuzeće ovog idiota za sljedeću sezonu. Dosta ga je više.
Nadam se da kod Ace nije nista ozbiljno.. Juce je i pored te povrede uspio odigrati kako treba.. Siguran sam da ce kapiten stisnuti zube i voditi nas i dalje do ostvarenja ciljeva..
Nek su brate dobili 7 zutih imaju jos dvije tekme do nas I vjerovatno par suspendovanih igracaElegant je napisao/la:Ne bi me cudilo da savez nakon ovoga opet zabrani gostujuce navijace, inace nasi kad budu istli tamo cuvati glave prije svega samo da ne bude sranja a da ih na terenu mlatenmo.
Također igraci se trebaju cuvati ovih mesara, danas tuzlaci 7. zutih kartona dobili ili je to pitarko-sudijsko maslo.
Necu se nimalo iznenaditi ako na vidjelo izadju ove prljave radnje i premiranje od strane pitara.
Sram ga biloChWilla je napisao/la:ali fakat, što ovaj nespremni, debeli i prestari bekrić pravi minijature...
on se kurči, a lijepo mu raja rekla da je prestar i da ne možeBHDragons je napisao/la:Sram ga biloChWilla je napisao/la:ali fakat, što ovaj nespremni, debeli i prestari bekrić pravi minijature...
Valjda raja zna bolje od njega samogChWilla je napisao/la:on se kurči, a lijepo mu raja rekla da je prestar i da ne možeBHDragons je napisao/la:Sram ga biloChWilla je napisao/la:ali fakat, što ovaj nespremni, debeli i prestari bekrić pravi minijature...
Mora se tribina izbetonirati i pripremiti za stolice.. Na onu trenutnu podlogu se ne moze nista stavljati jer su "stepenice" niske.. Mozda se i podigne par redova.. Bilo bi dobro kada bi po zavrsetku mogla primiti bar nekih 1200 ljudi.. Volio bih i ja vidjeti kako su sve zamislili.. Mozda upuceniji znaju odprilike pa nam mogu docaratiDominic je napisao/la:Bilo bi dobro cuti od Uprave kako su zamislili uredjenje Istoka? Bar neki zahvat na betonu prije postavljanja stolica ili nesto kvalitetnije, i sta sa ogradom koja bi se mogla promijeniti, nije skupo, da prvi redovi mogu bolje vidjeti.
Nama jedna evropska utakmica moze vratiti sav novac koji cemo dati na ovo lickanje Grbavice. Samo naprijed!