Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Jaozinho22
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet maj 20, 2016 10:44 am

Ordagic je igrač sklon povredama....kako mi reče Husara trebao je potpisat za nas al smo mu nudili smiješne uvjete te je otišao u Slobodu gdje je dobio 50.000 godišnje. Svakako ne bih volio njegove igrače u klubu jer mu se agencija pretežno ugrađuje u transfere (Piric 40% od sl transfera ide agenciji) itd da ne nabrajam dalje.
Dalje, slušam telefonski razgovor Hareta sa SOURCEA i celavog i ćelavi se opet uvaljuje konama priča za himnu i kako ga je Koševo ispratilo aplauzima bla bla! Neka hvala jarane,ne trebaš nam dok si god takav!
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

ChWilla
Kontakt:

pet maj 20, 2016 10:44 am

sjetim se nekidan one parole s derbija, i kontam da komšije već revidiraju stav da je bolje imati vincenta tana nego nemati kralja banana.
gradi željo boli te *****

Vrag

pet maj 20, 2016 10:48 am

Ma Kvesa vidio rezultate i po tome i zakljucio. I mi tako ove nase potencijalne trenere gledamo.
Nije Ordagic Husarin igrac. Mogao bi klub od onih 400000 eura za Duljevica izdvojiti neku cifru za Redzica.

ChWilla
Kontakt:

pet maj 20, 2016 10:51 am

kako nije?

Vrag

pet maj 20, 2016 10:54 am

Kako jeste ?

ChWilla
Kontakt:

pet maj 20, 2016 10:54 am

ja mislim da jeste.

dell21
Kontakt:

pet maj 20, 2016 10:56 am

Mislim da nije Ordagić Husarin .

Jaozinho22

pet maj 20, 2016 10:56 am

Piric,Ordagic,Mesanovic,D. Hodžić,Okic,Skahic i Franko Lalic. Sve njegovi igrači.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

dell21
Kontakt:

pet maj 20, 2016 11:05 am

Onda je bolje što nije došao kod nas da je ronaldo.

Zeljocity
Kontakt:

pet maj 20, 2016 11:07 am

sergejevic je napisao/la:
exbabilon je napisao/la:Jesam ja dobro skontao ili fakat pisete da vam Petrovic nije pozeljan jer ne izgleda kao sportski tip?
Isto tako se pisalo da je Ordagic bezveze igrac jer eto igra za Zvijezdu. Jbg nemaju svi mogucnost da igraju za Zelju, mi ipak dovodimo prvotimce Juventusa, trenera direktno s klupe Bajerna, pa nam je ispod casti dovesti trenera Radnika koji je usput nekim velikim trenerima pikazao kako se osvaja kup ili igraca Zvijezde. Stvarno je cirkus sta neki pisu i kakvo misljenje imaju prema svima ostalim. Zeljina najveca generacija je bila sastavljena od igraca iz Sutjeske, ilijasa, Unisa...
On ne moze i ne smije biti trener Želje iz razloga da je naxionalno obojen. Kosovo neki da n primise u Uefa lik kaze onda moze i manji bh entitet znaci politicka mantra mu nije strana jer ocigledno poredi jedan entitet sa nezavisnom drzavom i zdra'o sto se mene tice.

terabajt
Kontakt:

pet maj 20, 2016 11:09 am

Po izjavama je nacionalista teški što dalje takvom smeću od našeg kluba.
Eno mu koševo .

Okolele
Kontakt:

pet maj 20, 2016 11:11 am

Ma nije to ovaj izjavio za Kosovo koliko znam (bar ja nisam cuo za Slavka da je to govorio) nego onaj Ljupko sto je haman trebao sjesti na klupu kona pa mu nasli slike sa onim cetnikom..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Mirek11
Kontakt:

pet maj 20, 2016 11:16 am

Ni ja ga ne bih volio kod nas ali nije on izjavljivao oko Kosova i RS, evo jedan od tekstova

http://misamosjedimouredakciji.ba/vijesti/ljupko-petrov ... efa/110947" target="_blank
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

za_zivot_cijeli
Kontakt:

nema od Petrovica nista, da bezveze ne pricamo...
prema onome sto sam cuo prvi pik je defintivno covjek kojeg sam opisao u jednom od svojih nedavnih postova.
ukoliko se obistini, nema sumnje da cemo dobiti ozbiljnog sefa.

:zeljeznicar1:
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

nookey
Kontakt:

Okolele je napisao/la:Ma nije to ovaj izjavio za Kosovo koliko znam (bar ja nisam cuo za Slavka da je to govorio) nego onaj Ljupko sto je haman trebao sjesti na klupu kona pa mu nasli slike sa onim cetnikom..
i ja mislim

ali na stranu to , ne znam koliko bi se on snašao u velikom klubu gdje ti nije cilj da se braniš svaku tekmu pa šta uradiš, nego se očekuje lijep i napadački fudbal...
Zadnja izmjena: nookey, dana/u pet maj 20, 2016 11:19 am, ukupno mijenjano 1 put.

Krips
Kontakt:

pet maj 20, 2016 11:19 am

Stidljivo se šuška o nekom norvežaninu. :r

Rodom s mejtaša
Kontakt:

pet maj 20, 2016 11:21 am

Ne bih da ulazim u neke nesportske segmente (je li Ćelo hasta ili je li pročetka i ostalo) jer nisam u toku, ali frajer je za ove naše trenere koji se ovdje spominju (tipa Jagode, Muse, pa i evo i Husrefa je zgazio) izmislio poso. Nisam gledao revanš finala, ali jesam prvu utakmicu u Tuzli. Frajer je svaku situaciju u kojoj njegovi igrači nisu dobro reagovali zapisao i pretpostavljam kasnije s njima analizirao i objasnio kako je to moglo bolje. Naš Edis ne znam da je ikad olovke uzo u ruke, a kakav smo cirkus pravili po terenu trebo mu je rokovnik po tekmi.
Sječam se i prve tekme s Radnikom na Grbavici kad su nas uzeli. Frajer se postavio čvrsto, izmorio nas maksimalno i onako umorne i kad smo čini mi se golom Dade nekako poveli, frajer kad je kreno na nas nake umorne i u glavama sa već upisana tri boda, uzo nas bez problema. Koliko se sječam izjave nakon tekme, ništa nije ružno rekao protiv Želje, čak naprotiv, ali je i objasnio ukratko šta mu je bio cilj i kako nas je uzeo i što je najgore opet bi.
Dakle, frajer umije i po meni je u doduše nikakvoj konkurenciji, najbolji trener lige što u ostalom i njegov CV govori. Ovi naši gore spomenuti i nespomenuti ne mogu u Crnoj Gori ili Makedoniji da vode klub, a da ne kažem u Srbiji i Hrvatskoj. Dakle, mrtvi loko jad, a ovaj frajer se poprilično naradio ozbiljnog posla. Ne prizivam ga da neko ne pomisli, ali ovaj tip trenera mi se sviđa. Ako ima gdje kakav sličan, a da zadovoljava ove nesportske kriterije koje raja traži, dovest odmah. Ne znam koliko je tačno, meni jedan pitar reče kad je ono bilo aktuelno kod njih za trenera, da im je tražio 15 milja mjesečno. Jbg trener koji zna nešto košta kao u ostalom i igrači koji znaju i donose prevagu u ovoj ligi.

exdomorocki
Kontakt:

pet maj 20, 2016 11:22 am

Jaozinho22 je napisao/la:Ordagic je igrač sklon povredama....kako mi reče Husara trebao je potpisat za nas al smo mu nudili smiješne uvjete te je otišao u Slobodu gdje je dobio 50.000 godišnje. Svakako ne bih volio njegove igrače u klubu jer mu se agencija pretežno ugrađuje u transfere (Piric 40% od sl transfera ide agenciji) itd da ne nabrajam dalje.
Dalje, slušam telefonski razgovor Hareta sa SOURCEA i celavog i ćelavi se opet uvaljuje konama priča za himnu i kako ga je Koševo ispratilo aplauzima bla bla! Neka hvala jarane,ne trebaš nam dok si god takav!
Zeljo mu ponudio ugovor na 4 god.Delimustafic je bio sa malim na pregovorima.Uzeo ugovor da odnese babi da vidi,nije se javio 2 dana i zavrsi u Slobodi.
Cifre ne znam nit me to interesuje.
> JA IMAM JEDNOG BOGA A NA KLUPI SINA NJEGOVOGA <

sergejevic

pet maj 20, 2016 11:24 am

Zeljocity je napisao/la:
sergejevic je napisao/la:
exbabilon je napisao/la:Jesam ja dobro skontao ili fakat pisete da vam Petrovic nije pozeljan jer ne izgleda kao sportski tip?
Isto tako se pisalo da je Ordagic bezveze igrac jer eto igra za Zvijezdu. Jbg nemaju svi mogucnost da igraju za Zelju, mi ipak dovodimo prvotimce Juventusa, trenera direktno s klupe Bajerna, pa nam je ispod casti dovesti trenera Radnika koji je usput nekim velikim trenerima pikazao kako se osvaja kup ili igraca Zvijezde. Stvarno je cirkus sta neki pisu i kakvo misljenje imaju prema svima ostalim. Zeljina najveca generacija je bila sastavljena od igraca iz Sutjeske, ilijasa, Unisa...
On ne moze i ne smije biti trener Želje iz razloga da je naxionalno obojen. Kosovo neki da n primise u Uefa lik kaze onda moze i manji bh entitet znaci politicka mantra mu nije strana jer ocigledno poredi jedan entitet sa nezavisnom drzavom i zdra'o sto se mene tice.
To si ti pomjesao s Ljupkom Petrovicem koji je dao taj prijedlog.
To je samo primjer sto se mene tice ne mora nikada doci kao ni Ordagic. Malo je bezveze omalovazavati igrace i trenere jer su u manjem klubu i manjoj sredini. Ako covjek ima rezultate ne znam sto ne bi bio razmatran.

SWRA_1921
Kontakt:

pet maj 20, 2016 11:27 am

FKZ1921 je napisao/la: Sa igračima koji imaju ugovor sa klubom,ima se štošta pričati i dogovarati i bez stručnog štaba.
Ima se štošta pričati, ali ovdje govorimo o planu priprema u toku pauze, a ja te pitam ko je to dogovorio, tj. ko je dovoljno stručan kad je cijeli stručni štab otpušten? Zar nije logično da im taj novi trener napravi plan priprema, ili novi kondicioni, šta ja znam.

I još nešto, da li se pripreme vrše u okolini Sarajeva jer se skontalo da nema potrebe ici u Tursku, Hrvatsku i sl. i da su ovdje uslovi zadovoljavajuci za dobre pripreme, ili se nema para za to?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

Prijava