pon dec 26, 2016 9:51 pm
Sad kad je aktuelna priča o Vecinom odlasku, hajmo opet malo da degradiramo njegove kvalitete. Eto TV u koloru je Kahn za njega i brani u zadnjoj ekipi turskog šampionata. Da li Veca to može, ja sam siguran da može.
Samo kad pogledamo ko je imao lakšu integraciju u prvi tim, Veca ili Goran, ovaj drugi naravno, branio je u najboljoj ekipi u ligi u koja funkcioniše odlično, dok je Veca upao među stative dok nam je tim u pravom rollercoasteru i još djelomično jeste.
I kakav je Veca bio prošle sezone? Bio je odlična, i najzaslužniji čovjek za onu seriju sa Sabljom, glavni krivac za tri boda protiv ŠB, Veleža, a o onoj simultanki protiv Slobode nije ni potrebno pisati..do derbija sa Sarajevom nije imao ni jednu grešku, kada je napravio ono nepotrebno izlijetanje, ali i puno iskusniji golmanu pod uticajem onanisanja na Neuera to isto rade, pa tako da za momka od 20 god. to nije ništa čudno. Apropo rollercoastera i početka ove sezone čitav tim je bio u kaosu a Veca nije bio iznimka, ali dolaskom Slavka i to se je promjenilo, pa je opet i našao priliku da bude glavni čimbenik, spasio je bod protiv Slobode i ko zna kako bi završila tekma protiv Zrinjskog da nije spasio mrezu kod penala.
Vecina trajektorija može ići samo gore i on je za mene TV u boji i to još onaj moderni što se je kutarisao katodne cijevi i nadam se da ću ga gledati na golu ne samo do kraja sezone već i u Evropi a onda kako bude.
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY