Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Grbavica
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon dec 26, 2016 9:25 pm

Jaozinho22 je napisao/la:Pa Zrinjski nakon što je osvojio titulu prošle godine i igrao solidno u Evropi prodao Gorana Karačića za 120.000 evra koji je uz dužno poštovanje televizor u boji za Vecu ! Ako Vecu prodaju za 200.000 skidam kapu tim menadžerima i posrednicima koji su našli levate za tolike pare.
Jest al u khurcu

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ko nas je kleo, nije dangubio.

sajo10
Kontakt:

pon dec 26, 2016 9:27 pm

Elegant je napisao/la:Nece Veca niđe !
Ma klixu dosadno bilo, neki autor gledo forum i tako to bude. Kada nemas drugi vijesti moras da nesto napises. :) Pitanje je samo ko ide, Ceman ili Fejzic.

ChWilla
Kontakt:

pon dec 26, 2016 9:31 pm

karačić stalno brani u prvoj turskoj a godinu je mlađi. može li to vedran sada, danas? možda može, ali nije još pokazao, a ovaj jeste.
gradi željo boli te *****

Plava Porodica
Kontakt:

pon dec 26, 2016 9:32 pm

@bagrcavi jeste realno. Karacic je za njega Kahn licno. Veca mi je i drug,ali realno treba gledati. Ako postoji ponuda preko 150k+ evropskih , odmah bi ga uvalio. Razlog: da nam se ne desi novi Memija :) A sad nam je lova itekako potrebna, istok se radi, poceli smo jako jako skup video nadzor postavljati, trebaju nam bolji igraci makar na papiru od ovih PL ubleha, tako da je za njega to sasvim pristojan novac. I ako ga prodamo za tu lovu, ponovo se saget na koljena Hrapi i Zubanu i popusit im :)

P.s. Svaka cast Upravi na videonadzoru, ne mirujemo ni dok je zrak zagadjen :D
Ali treba vodu platiti prvo, to je prioritet po meni..
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

1921.ba
Kontakt:

pon dec 26, 2016 9:35 pm

djurbuzovic, adzem, odovic, memic, mulalic, kostic... jel to spisak trenera koje smo promijenili poslije amara odnosno prije slavke ?
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Omar500
Moderator
Kontakt:

pon dec 26, 2016 9:36 pm

1921.ba je napisao/la:djurbuzovic, adzem, odovic, memic, mulalic, kostic... jel to spisak trenera koje smo promijenili poslije amara odnosno prije slavke ?
Capljic
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Pinkii
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon dec 26, 2016 9:36 pm

1921.ba je napisao/la:djurbuzovic, adzem, odovic, memic, mulalic, kostic... jel to spisak trenera koje smo promijenili poslije amara odnosno prije slavke ?
Jesi li ti ono jednom napisao kako ce nas Fejzic napustiti pa zato ne snimas Upitnik s njim ? slika
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

1921.ba
Kontakt:

pon dec 26, 2016 9:37 pm

Omar500 je napisao/la:
Capljic
e ima i on, hvala :D
Pinkii je napisao/la:
Jesi li ti ono jednom napisao kako ce nas Fejzic napustiti pa zato ne snimas Upitnik s njim ? slika
sve je moguce :D
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

storm_raider
Kontakt:

pon dec 26, 2016 9:42 pm

Ovo za Konyaspor je bomba, dizanje cijene.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

alombardo
Kontakt:

pon dec 26, 2016 9:43 pm

Ova uprava pravi cuda kada je u pitanju infrast. Video nadzor za kategoriju 3 avaka cast

Plava Porodica
Kontakt:

pon dec 26, 2016 9:45 pm

Upravo molim Vas dovedite mi Volkova.
Kupit cu dres momentalno !
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

LARSSON
Kontakt:

pon dec 26, 2016 9:45 pm

Plava Porodica je napisao/la:Upravo molim Vas dovedite mi Volkova.
Kupit cu dres momentalno !
Stani u red !

salle86
Kontakt:

pon dec 26, 2016 9:47 pm

Da nam gospodin Ivica proživi. Ali bgm godine su ga dobro stigle, dosta toga želi reći ali više nema "snage", gubi se. Počne jedno a završi deseto.
Mene lično podsjeća na mog dedu, i likom i ponašanjem. Old skul :)
Treba ga pustiti da na miru proživi ovo što mu je ostalo, bez kamera i uvijek istih pitanja, smaranja.
I obavezno već sutra početi plan davanja imena ako ne cijelom stadionu onda bar ovoj istočnoj tribini po njemu. Da vidi živ koliko nam znači. Jer i njemu to znači iako ovakav kakav jeste to nebi priznao nikad :)
ŽIVIO NAM OSIM DRAGI, GOSPODAR FAMILIJE - IVICA OSIM
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Simply Blue
Kontakt:

pon dec 26, 2016 9:51 pm

Sad kad je aktuelna priča o Vecinom odlasku, hajmo opet malo da degradiramo njegove kvalitete. Eto TV u koloru je Kahn za njega i brani u zadnjoj ekipi turskog šampionata. Da li Veca to može, ja sam siguran da može.
Samo kad pogledamo ko je imao lakšu integraciju u prvi tim, Veca ili Goran, ovaj drugi naravno, branio je u najboljoj ekipi u ligi u koja funkcioniše odlično, dok je Veca upao među stative dok nam je tim u pravom rollercoasteru i još djelomično jeste.
I kakav je Veca bio prošle sezone? Bio je odlična, i najzaslužniji čovjek za onu seriju sa Sabljom, glavni krivac za tri boda protiv ŠB, Veleža, a o onoj simultanki protiv Slobode nije ni potrebno pisati..do derbija sa Sarajevom nije imao ni jednu grešku, kada je napravio ono nepotrebno izlijetanje, ali i puno iskusniji golmanu pod uticajem onanisanja na Neuera to isto rade, pa tako da za momka od 20 god. to nije ništa čudno. Apropo rollercoastera i početka ove sezone čitav tim je bio u kaosu a Veca nije bio iznimka, ali dolaskom Slavka i to se je promjenilo, pa je opet i našao priliku da bude glavni čimbenik, spasio je bod protiv Slobode i ko zna kako bi završila tekma protiv Zrinjskog da nije spasio mrezu kod penala.
Vecina trajektorija može ići samo gore i on je za mene TV u boji i to još onaj moderni što se je kutarisao katodne cijevi i nadam se da ću ga gledati na golu ne samo do kraja sezone već i u Evropi a onda kako bude.
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

ChWilla
Kontakt:

pon dec 26, 2016 9:53 pm

veca može puno bolje i ja sam to prvi napisao, ali nema razloga usput degradirati nekoga ko je godinu mlađi, a već brani u puno jačoj ligi, bez obzira što je u zadnjem timu. čiji je da je.
gradi željo boli te *****

cikazubo
Kontakt:

pon dec 26, 2016 10:02 pm

Uglavnom sam Vedran a i menadžeri su demantovali sve ove glasine i momak ostaje u Želji, odlično je što je doveden Bobić s obzirom da će predstavljati konstantnu opasnost i jaku konkurenciju Veci što će ga tjerati da se održava na top nivou, a utopićemo mi njega u fin klub za finu cifru na kraju u tom sam 100% uvjeren..

Masinovodja
Kontakt:

pon dec 26, 2016 10:12 pm

Jel sutra pocinju radovi na istoku?

Simply Blue
Kontakt:

pon dec 26, 2016 10:15 pm

ChWilla je napisao/la:veca može puno bolje i ja sam to prvi napisao, ali nema razloga usput degradirati nekoga ko je godinu mlađi, a već brani u puno jačoj ligi, bez obzira što je u zadnjem timu. čiji je da je.
Taman posla, nije mi bila namjera degradirati Goranovu vrijednost, stoji da je čovjek trenutno bolji golman od Vece..samo mi je zasmetala ova hiperbola sa TV u boji, ispada sad Veca pored njega kao Forrest Gump jbt. sunce.
Kad smo već kod golmana, nije Pile odavno uletio sa pitanjima o M. Delaču, kakav je, valjal' to icemu :ganja:
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

LARSSON
Kontakt:

pon dec 26, 2016 10:15 pm

Simply Blue je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:veca može puno bolje i ja sam to prvi napisao, ali nema razloga usput degradirati nekoga ko je godinu mlađi, a već brani u puno jačoj ligi, bez obzira što je u zadnjem timu. čiji je da je.
Taman posla, nije mi bila namjera degradirati Goranovu vrijednost, stoji da je čovjek trenutno bolji golman od Vece..samo mi je zasmetala ova hiperbola sa TV u boji, ispada sad Veca pored njega kao Forrest Gump jbt. sunce.
Kad smo već kod golmana, nije Pile odavno uletio sa pitanjima o M. Delaču, kakav je, valjal' to icemu :ganja:
strašan
[video]https://www.youtube.com/watch?v=V0LtLeQxLM0[/video]

brile
Kontakt:

pon dec 26, 2016 10:19 pm

Ma bio je i svaki iole prosjecan golman TV u koloru za Sehica pa smo svi kasnije pojeli govno. Za par godina ce Veci Turska liga biti smijesna.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.

Prijava