U pravu si.salle86 je napisao/la:ima to, 10=Megamixkremenko je napisao/la:Sale,ovako na prvu,mislim da ti fali 10 karti Misimovica
Nedavno sam te pohvalio, naveo kao primjer uzornog omladincaBlwD je napisao/la:Evo uradio sam grb, Ali da napomenem, ovo je samo moja masta i nije nista oficijalno. Da ne bude kao za stadion, pa na kraju ljudi u komentarima na fb svasta napisase o tom nekom ko je radio (meni)![]()
![]()
Nije više free, podpisao za trecu ligumirsad94 je napisao/la:http://www.transfermarkt.com/enis-nadar ... eler/37889
Igra vise pozicija, slobodan, liga petice, lijevo krilo...
jasno toChWilla je napisao/la:ko god je htio biti objavljen (sa slikom, logom, ili čime već) objavljen je, ko nije nije. jednostavno je
ne kontam kako fali?salle86 je napisao/la:jasno toChWilla je napisao/la:ko god je htio biti objavljen (sa slikom, logom, ili čime već) objavljen je, ko nije nije. jednostavno je
no kako je ljudski griješiti garant sam nekog i preskočio
uostalom evo sad skontah da mario stanić nije objavljen na fb stranici a jeste na zvaničnoj
samo jedan primjer
fali nekih 70-75 imena/stolica na spisku
nije malo
ma fali meni na popisu koji sam odradioLARS1921 je napisao/la:ne kontam kako fali?salle86 je napisao/la:jasno toChWilla je napisao/la:ko god je htio biti objavljen (sa slikom, logom, ili čime već) objavljen je, ko nije nije. jednostavno je
no kako je ljudski griješiti garant sam nekog i preskočio
uostalom evo sad skontah da mario stanić nije objavljen na fb stranici a jeste na zvaničnoj
samo jedan primjer
fali nekih 70-75 imena/stolica na spisku
nije malo
ja kako upratih 252Elegant je napisao/la:Da li presla cifra 250 + / 500 ?
ChWilla je napisao/la:joj naše nekadašnje napadačke nade, k'o cartman...
12:53cikazubo je napisao/la:[video]https://youtu.be/4L7Frj9LWbg?t=774[/video]
Sad je jasno zašto Bobić.
Branio ovako ili onako, ali auto sto je vozio...jovanmaksimovic je napisao/la:nije lose branio, ali nije ni bio neki kvalitet... zeljo svakako tovario po sredini tabele s njim... mada nije njegova tolika krivica...ChWilla je napisao/la:a jel to baotić loše branio za želju...?