jel ovajarelinho je napisao/la:A ide jedan vani.![]()
nek' neko postavi ako nađe, ne daje mi se marka za avazHurmasica je napisao/la:Dobar intervju i sa predsjednikom u Avazu..
A govori da mu je bila "bericetna" polusezona u NapretkuChWilla je napisao/la:josip a srbin. meni je to baš hmmmmmmmmmmm...
ChWilla je napisao/la:nek' neko postavi ako nađe, ne daje mi se marka za avazHurmasica je napisao/la:Dobar intervju i sa predsjednikom u Avazu..
Ajzea je napisao/la:Porediti Bobica i Fejzica je uvreda za zdrav razum, taman da se ovaj prvi dovodi kao rezerva u sto cisto sumnjam. Odlican golman i jako jako ruzan.
Na tmu piše Lions Media, a za njih radi Adis Obad, bivši igrač Želje i VeležaPlava Porodica je napisao/la:Avaz daje tacne informacije u vecini slucajeva. Nas jedan radi tamo, pa ne vjerujem da trolla
Samo me interesuje jel Bobic Husarin? Ko da sam ja to nekad davno procitao
arelinho je napisao/la:A nije sad Brko. Ide na ljeto u krajeve gdje idu igrači iz našeg kluba.Brkoo je napisao/la:Kjosevski, Bobic i Fejzic. Bobic se vjerovatno dovodi da bi bio konkurencija Veci, odnosno da se Veca ne bi uspavao. Ovo znaci da cemo se Cemanu zahvaliti na saradnji. Ne vidim razlog za prodaju Kjosevskog, prodati standardnog golmana sad, bi bila glupost..![]()