Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

ChWilla
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned dec 25, 2016 11:37 pm

salle86 je napisao/la:Relativno sam srednjih godina od raje koja piše ovde. Slabo pamtim prije rata ali ovo poslije itekako.
Teško da se šta u roku završilo. Vazda se probije. To je Bosna i Hercegovina. Jbg. To je kod nas sasvim normalno.
Tako vala i ovaj naš istok. Ne uzdam se u obećanje. Ako bude dobro i jeste. Jbg. Tako mora kad milion faktora utiče. A život me ovde naučio da vazda može i gore. Teško bolje.
Ako Butmir ovo odradi kako treba onda im fakat svaka čast.
od milion faktora bar jedno 980 hiljada se može svesti na 20 godina katastrofalne, lopovske vlasti i katastrofalnih, lopovskih, kratkovidnih i kratkoročnih odluka. sve ostalo je samo izvedeno iz toga...
gradi željo boli te *****

Omar500
Moderator
Kontakt:

ned dec 25, 2016 11:38 pm

ChWilla je napisao/la:vi se nasekirali zbog nekoliko dana radova na tribini, a dotad vam bilo smiješno šta nam rade. kabul su napravili od sarajeva.
bio je grafit kod srednje u koju sam isao, medjutim poslije par mjeseci ga prefarbali (sto li)
Spoiler:
cetnici klali, izetbegovici krali
Ovo je davno otislo sve u k. Tjeraju me na to da idem odavde cim faks zavrsim, covjek prisiljen bude.

Ali sto se naseg Zelje tice, poslije toliko mjeseci maltretiranja zbog kao dozvole, sada nam obustave radove. Odluku donesu na Bozic, za par-nepar, a ljudi dolaze i iz inostranstva da obidju rodbinu...
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

ChWilla
Kontakt:

ned dec 25, 2016 11:40 pm

ovo bar nije lično prema nama, još drugom "epizodom" je predviđena obustava grubih građevinskih radova.

1921.ba
Kontakt:

ned dec 25, 2016 11:44 pm

sta se sikirate, strpimo se dan dva da se poboljsaju uslovi i nastavlja se sve
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

ned dec 25, 2016 11:48 pm

1921.ba je napisao/la:sta se sikirate, strpimo se dan dva da se poboljsaju uslovi i nastavlja se sve
Sutra svi otvorite prozore, napravite promahu da se razidje ova magla i smog..

Jaozinho22

ned dec 25, 2016 11:52 pm

Omar500 je napisao/la:Ma glupi ljudi jednostavno, pocevsi od onog par-nepar pa ovog sad. Bas vala, kod mene u mahali imam osjecaj da mrtve ljude loze koliko smrdi jbt, ali to nije problem lol
Valjda ne potraju ove mjere poslije nove
:rofl: :placeodsmijeha: :11:
Kraj
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Omar500
Moderator
Kontakt:

pon dec 26, 2016 12:08 am

Beka Napretka hoće sarajevski Željezničar

Posle odlične jesenje sezone Napretkovi fudbaleri odmaraju na različitim destinacijama. Pojedinci su se već vratili, poput Josipa Projića.

Uživao je prethodnih dana u snežnim čarolijama na Zlatiboru u krugu porodice i bio maksimalno posvećen sinu Viktoru, ali predstoje aktivnosti u prelaznom roku, u kojem će Kruševljani biti – na ceni.

Iskusni levi bek Čarapana bio je u prvom delu šampionata jedna od ključnih karika u postavi Kruševljana. Protiv Partizana, pod Bagdalom, i strelac evro – gola, jednog od najlepših u prvenstvu.

Imali su to sve u vidu u sarajevskom Željezničaru i pošto im je potreban igrač Projićevog kvaliteta i performansi, a ima bosanski premijerligaš velike ambicije u nastavku prvenstva, pa pokušava ovih dana da privoli odličnog Napretkovog defanzivca da promeni klupske boje. To, međutim, nije jedina ponuda pristigla na Projićevu adresu...

- Iza nas je divna i berićetna jesen, možda i najlepša otkako nosim Napretkov dres, ali posao još nije završen i zbog toga bi voleo da ostanem. Na najboljem smo putu da izborimo plasman u kvalifikacije za Ligu Evrope. Sa druge strane finansijski aspekt ne može biti zanemarljiv, a ponuda posle uspešne sezone - ima. U svakom slučaju prvo ću razgovarati sa predsednikom Miškovićem. Imam ugovor još šest meseci i opciju da sam slobodan ove zime, pa ćemo videti – ne želi ishitreno da donese odluku Projić.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

arctg
Forumaš godine 2017
Kontakt:

pon dec 26, 2016 12:14 am

storm_raider je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:vi se nasekirali zbog nekoliko dana radova na tribini, a dotad vam bilo smiješno šta nam rade. kabul su napravili od sarajeva.
:palacgore: :palacgore:

Sto Bosnjo moze istrpiti, oni ne mogu ni zamisliti...
Mislim da jeste off-topic, priča o politici i sve to, ali što onda Bošnjo ne izabere nekog drugog? 200 registrovanih partija u državi a jedna, ili njih pet samo krive. Vala se ne mogu složiti sa tim. Nije kriva SDA, ni Izetbegovići, kriv je narod. 20 godina ga primat a 20 godina kimat glavom i vikat "Jes, jes"... I ja bih nekoga tamburao da mi se nudi kao na dlanu, i to iznova i iznova, dvije decenije. Malo ko ne bi. A Sarajevo mi je isto kao i prvi put kada sam kročio u njega, samo sa par zgrada više, i, ako Bog da, najmodernijim stadionom u državi. Duh grada je svakako izgorio sa Vijećnicom i zapadnom tribinom Grbavice 1992...

Nego, je li iko od vas ikada razmišljao o redizajnu grba Kluba? Mislim, okej je i ovaj, navikli smo svi na njega. Ali je nekako "prejednostavan". Npr. grb kojeg koristi ekipa 1921 TV ili onaj grb sa ljiljanom u sredini (može i lopta stojati umjesto ljiljana...), mi se čini kao pravo, pravo dobar grb za jedan klub, za Želju. Znam da promjene grbova danas i nisu rijetkost ali opet, to je zabadanje nosa u tradiciju. Jako mi je podijeljeno mišljenje o ovome pa bih volio da čujem šta kolege forumaši misle.

Plava Porodica
Kontakt:

pon dec 26, 2016 12:20 am

Valja li cemu ovaj bek ?
Volkovu ne moze ni kopacke ocistiti :kafa:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Vrag

pon dec 26, 2016 12:36 am

Ma neka su zaustavili. Uslovi su katastrofalni za rad na otvorenom. Od hladnoce do zraka. Nisu masine

storm_raider
Kontakt:

pon dec 26, 2016 12:49 am

arctg je napisao/la:
:palacgore: :palacgore:

Mislim da jeste off-topic, priča o politici i sve to, ali što onda Bošnjo ne izabere nekog drugog? 200 registrovanih partija u državi a jedna, ili njih pet samo krive. Vala se ne mogu složiti sa tim. Nije kriva SDA, ni Izetbegovići, kriv je narod. 20 godina ga primat a 20 godina kimat glavom i vikat "Jes, jes"... I ja bih nekoga tamburao da mi se nudi kao na dlanu, i to iznova i iznova, dvije decenije. Malo ko ne bi. A Sarajevo mi je isto kao i prvi put kada sam kročio u njega, samo sa par zgrada više, i, ako Bog da, najmodernijim stadionom u državi. Duh grada je svakako izgorio sa Vijećnicom i zapadnom tribinom Grbavice 1992...

Nego, je li iko od vas ikada razmišljao o redizajnu grba Kluba? Mislim, okej je i ovaj, navikli smo svi na njega. Ali je nekako "prejednostavan". Npr. grb kojeg koristi ekipa 1921 TV ili onaj grb sa ljiljanom u sredini (može i lopta stojati umjesto ljiljana...), mi se čini kao pravo, pravo dobar grb za jedan klub, za Želju. Znam da promjene grbova danas i nisu rijetkost ali opet, to je zabadanje nosa u tradiciju. Jako mi je podijeljeno mišljenje o ovome pa bih volio da čujem šta kolege forumaši misle.
Naravno da partije/stranke nisu krive. Krivi smo mi, mi koji glasamo, mi koji ne glasamo, mi koji ne obrazujemo svoju djecu, mi koji sutimo, mi koji sapucemo. Mi koji smo veoma kratkog pamcenja i nista duze pameti. To sam ja i napisao u tome "sto Bosnjo moze istrpiti, oni ne mogu ni zamisliti". Primamo ga 20 godina, ima jos prostora za najmanje toliko. Jedan bolestan odnos, ogradjen stokholmskim sindromom.

Izvinjenje na offtopic-u, ovo je ipak sportski forum.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

LARSSON
Kontakt:

pon dec 26, 2016 1:09 am

Plava Porodica je napisao/la:Valja li cemu ovaj bek ?
Volkovu ne moze ni kopacke ocistiti :kafa:
Komentar momka iz Srbije

"Korektan igrač, iskusan superligaški igrač u Srbiji, stabilna pas igra, korektna defanziva.

Ne sumnjaj u rad Slavka Petrovića i njegov odabir. I oslobodite se Kosorića.
"

Jaozinho22

pon dec 26, 2016 1:12 am

Sta ce beku pas igra nismo Barcelona dovoljno je da je solidan u odbrani da zna prec centar da nije spor ida pogodi od 4 ubacaja makar 2...
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

arctg
Forumaš godine 2017
Kontakt:

pon dec 26, 2016 1:13 am

arctg je napisao/la:
storm_raider je napisao/la: :palacgore: :palacgore:

Naravno da partije/stranke nisu krive. Krivi smo mi, mi koji glasamo, mi koji ne glasamo, mi koji ne obrazujemo svoju djecu, mi koji sutimo, mi koji sapucemo. Mi koji smo veoma kratkog pamcenja i nista duze pameti. To sam ja i napisao u tome "sto Bosnjo moze istrpiti, oni ne mogu ni zamisliti". Primamo ga 20 godina, ima jos prostora za najmanje toliko. Jedan bolestan odnos, ogradjen stokholmskim sindromom.

Bosanski sindrom. Nama posebnu pažnju treba posvetiti u psihopatologiji. Nego, šta ti misliš o grbu? :)

LARSSON
Kontakt:

pon dec 26, 2016 1:19 am

Jaozinho22 je napisao/la:Sta ce beku pas igra nismo Barcelona dovoljno je da je solidan u odbrani da zna prec centar da nije spor ida pogodi od 4 ubacaja makar 2...
yebo centaršut

[video]https://www.youtube.com/watch?v=K8Qxhjm1QPE[/video]

igla
Kontakt:

pon dec 26, 2016 1:41 am

Ja sam prvi za redizajn grba, ne treba nam uopšte onaj krug sa football club itd.

slika

Ako ne može ljiljan, nek se smisli nešto, ali ovo mi je uvijek bilo tip top.

sajo10
Kontakt:

pon dec 26, 2016 3:04 am

I ja sam definitivno za redizajn grba, drag mi je ovaj ali ima toliko toga sto mozes navesti kao kritiku. :)

Ovaj srbin iz Napretka je 29 godina.. Nista ispod 30 ljeta, hvala! :ugeek:

Vidno Naelektrisani
Kontakt:

pon dec 26, 2016 3:11 am

slika
A onda su bageri odnijeli stari istok, a vrag odnio šalu..
1921
Ex nick: Lendric Ivan

ChWilla
Kontakt:

pon dec 26, 2016 7:46 am

reći da je narod kriv je donekle tačno, ali površno. riba smrdi od glave. jer nigdje na svijetu obični čovjek pretjerano aktivno ne učestvuje u politici i vlasti, već se ponaša po društveno opšteprihvaćenim mjerilima. a ta mjerila kreira vlast i politika, oni kreiraju mišljenje običnog čovjeka, a ne obratno. ondje gdje vlast i politika funkcionišu - i naš čovjek funkcioniše u skladu sa tim, i naši ljudi su među uspješnijim i prilagođenijim imigrantskim zajednicama svugdje gdje ih ima u većem broju.

storm_raider
Kontakt:

pon dec 26, 2016 8:14 am

arctg je napisao/la:
arctg je napisao/la:

Bosanski sindrom. Nama posebnu pažnju treba posvetiti u psihopatologiji. Nego, šta ti misliš o grbu? :)
Pustio sam da prenoci da bih ti odgovorio, jer sam veoma podijeljenog misljenja. Sa marketinske strane znam koliko je bitan brend i brending, a isto tako znam i koliko se moze fulati. Imamo ovdje na forumu par odlicnih grafickih dizajnera. Mozemo organizovati neko malo takmicenje, neka naprave svoj prijedlog grba, pa cemo glasati. Cisto da vidimo ideje. Takodjer, bice i anketa, mada mislim da su misljenja jako podijeljena. Ne znam druze, 50 - 50 sam.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.

Prijava