storm_raider je napisao/la:ChWilla je napisao/la:vi se nasekirali zbog nekoliko dana radova na tribini, a dotad vam bilo smiješno šta nam rade. kabul su napravili od sarajeva.
Sto Bosnjo moze istrpiti, oni ne mogu ni zamisliti...
Mislim da jeste off-topic, priča o politici i sve to, ali što onda Bošnjo ne izabere nekog drugog? 200 registrovanih partija u državi a jedna, ili njih pet samo krive. Vala se ne mogu složiti sa tim. Nije kriva SDA, ni Izetbegovići, kriv je narod. 20 godina ga primat a 20 godina kimat glavom i vikat "Jes, jes"... I ja bih nekoga tamburao da mi se nudi kao na dlanu, i to iznova i iznova, dvije decenije. Malo ko ne bi. A Sarajevo mi je isto kao i prvi put kada sam kročio u njega, samo sa par zgrada više, i, ako Bog da, najmodernijim stadionom u državi. Duh grada je svakako izgorio sa Vijećnicom i zapadnom tribinom Grbavice 1992...
Nego, je li iko od vas ikada razmišljao o redizajnu grba Kluba? Mislim, okej je i ovaj, navikli smo svi na njega. Ali je nekako "prejednostavan". Npr. grb kojeg koristi ekipa 1921 TV ili onaj grb sa ljiljanom u sredini (može i lopta stojati umjesto ljiljana...), mi se čini kao pravo, pravo dobar grb za jedan klub, za Želju. Znam da promjene grbova danas i nisu rijetkost ali opet, to je zabadanje nosa u tradiciju. Jako mi je podijeljeno mišljenje o ovome pa bih volio da čujem šta kolege forumaši misle.