gleda se broj ip adreseElegant je napisao/la:Ne radi stream za istok, vjerovatno mu parne registracije.
ne mozes baketa zajjebat
gleda se broj ip adreseElegant je napisao/la:Ne radi stream za istok, vjerovatno mu parne registracije.
godrina je napisao/la:gleda se broj ip adreseElegant je napisao/la:Ne radi stream za istok, vjerovatno mu parne registracije.
ne mozes baketa zajjebat
Hurmasica je napisao/la:DANAN je napisao/la:Svima koji slave danasnji blagdan želim sretan i čestit Božić.

🤍
🤍
🤍
Ima li inzinjera na forumu, studenata građevine, sta je ovdje sljedeci korak kada se armatura postavi skroz do juga, da li se beton sipa po armaturi sve do vrha ? Zasto je izostavljen ovaj dio gdje je zemlja ?
NismoPinkii je napisao/la:Znaci platili smo.
Nisam nikakav inžinjer ali sam pravio nedavno kućuElegant je napisao/la:Ima li inzinjera na forumu, studenata građevine, sta je ovdje sljedeci korak kada se armatura postavi skroz do juga, da li se beton sipa po armaturi sve do vrha ? Zasto je izostavljen ovaj dio gdje je zemlja ?
🤍
🤍
🤍
Ja mislim Haris Hajdarevic.Faruk TM´87 je napisao/la:Ko je kod nas broj 70(na ovom turniru)?