Bilo bi lijepo nagurati 300 do kraja godine. Mada i nije prioritet.
Lično nisam očekivao da ćemo ovoliko koliko sad smo do sad prodali, prodati ukupno.
To je ŽELJO.
🤍
🤍
🤍

Stana ce da poludi na proljece, stize lijepo vrijeme, ima da duplo zavrne sorc i da cijepa protivnicke mrezeLARS1921 je napisao/la:glaj ti šorca![]()
Plava Porodica je napisao/la:Plavoj porodici koja slavi, sretni praznici
Uzivajte
Ma može u tangama komotno izletit....malke se i prosipa sa ovim....Omar500 je napisao/la:Stana ce da poludi na proljece, stize lijepo vrijeme, ima da duplo zavrne sorc i da cijepa protivnicke mrezeLARS1921 je napisao/la:glaj ti šorca![]()
Mini, mini, mini suknja, lepo ti stoji, nosi je stalnoLARS1921 je napisao/la:glaj ti šorca![]()
Plava Porodica je napisao/la:Plavoj porodici koja slavi, sretni praznici
Uzivajte
**** norrisa kad brat sam sebi cestita praznike hahahahahhaBrkoo je napisao/la:Plava Porodica je napisao/la:Plavoj porodici koja slavi, sretni praznici
Uzivajte
delinjo je napisao/la:**** norrisa kad brat sam sebi cestita praznike hahahahahhaBrkoo je napisao/la:Plava Porodica je napisao/la:Plavoj porodici koja slavi, sretni praznici
Uzivajte

hahahah moram se malo nasaliti brate moj ne zamjeriPlava Porodica je napisao/la:delinjo je napisao/la:**** norrisa kad brat sam sebi cestita praznike hahahahahhaBrkoo je napisao/la:![]()
![]()
Pogresno me shvatas Dela pogresnooo
hahahahaahahahhhah e sad si ti plavusa bebo1921.ba je napisao/la:svi znamo da je dela ko plavusa...