Bilo bi lijepo nagurati 300 do kraja godine. Mada i nije prioritet.
Lično nisam očekivao da ćemo ovoliko koliko sad smo do sad prodali, prodati ukupno.
To je ŽELJO.
Stana ce da poludi na proljece, stize lijepo vrijeme, ima da duplo zavrne sorc i da cijepa protivnicke mrezeLARS1921 je napisao/la:glaj ti šorca![]()
Plava Porodica je napisao/la:Plavoj porodici koja slavi, sretni praznici
Uzivajte
Ma može u tangama komotno izletit....malke se i prosipa sa ovim....Omar500 je napisao/la:Stana ce da poludi na proljece, stize lijepo vrijeme, ima da duplo zavrne sorc i da cijepa protivnicke mrezeLARS1921 je napisao/la:glaj ti šorca![]()
Mini, mini, mini suknja, lepo ti stoji, nosi je stalnoLARS1921 je napisao/la:glaj ti šorca![]()
Plava Porodica je napisao/la:Plavoj porodici koja slavi, sretni praznici
Uzivajte
**** norrisa kad brat sam sebi cestita praznike hahahahahhaBrkoo je napisao/la:Plava Porodica je napisao/la:Plavoj porodici koja slavi, sretni praznici
Uzivajte
delinjo je napisao/la:**** norrisa kad brat sam sebi cestita praznike hahahahahhaBrkoo je napisao/la:Plava Porodica je napisao/la:Plavoj porodici koja slavi, sretni praznici
Uzivajte
hahahah moram se malo nasaliti brate moj ne zamjeriPlava Porodica je napisao/la:delinjo je napisao/la:**** norrisa kad brat sam sebi cestita praznike hahahahahhaBrkoo je napisao/la:![]()
![]()
Pogresno me shvatas Dela pogresnooo
hahahahaahahahhhah e sad si ti plavusa bebo1921.ba je napisao/la:svi znamo da je dela ko plavusa...