[quote="Veteran"]Mali Mujagić neće da produži ugovor i tačka. I on i ljudi oko njega ufurani da je igračina. U njegovim godinama nema tog trenera i stručnjaka koji će sa sigurnošću znati šta će na kraju ispasti od njega. Daj Bože da u Realu završi što se mene (a mislim i nas kolektivno tiče), ali objektivno dominira u jednoj od najslabijih juniorskih liga u Europi, i to nije reper ničega. Niti prvi niti zandji koji ovako odlazi iz Želje. Znamo kako je velika većina završila karijeru, jedini koji je napravio nešto, a slično (ustvari mnogo kvarnije) otišao je Gojak. Nismo ga mogli zadržati (kao niti ovog), ubraćemo neki procenat na solidarnosti ako nešto napravi i to je to...
Jbg do 18-te se sa tom djecom ništa ozbiljnije ne može potpisati, i nemoćni smo tu. Još uvijek mi nismo spremni prihvatiti rizike potpisa jačih ugovora sa tom djecom, a nismo niti finansijski sposobni za to. Siguran sam da smo svjesni toga, i da će se i takve stvari vremenom unapređivati i organizovati na profesionalniji i kvalitetniji način, i da neće naši talenti sa 18,19 napuštati Želju, nakon 30-ak tekmi odigranih za prvi tim. Nadam se da će osvojiti koji trofej, odigrati koju tekmu u Europi, i da ćemo ih na kraju prodati za neke ozbiljnije iznose...

[/quote
SaDe ce ti Jaozinho22 reci da palamudiš
Ovo što si napisao je jedino tacno oko statusa malog Mujagica.