Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

ChWilla
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub dec 24, 2016 6:24 pm

ko uopšte igra za nas?
gradi željo boli te *****

rodrigo87
Kontakt:

sub dec 24, 2016 6:27 pm

ChWilla je napisao/la:ko uopšte igra za nas?
Juniori. Znam da igra Dzindo i Jusufi i onaj Subo mislim.

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

sub dec 24, 2016 6:27 pm

Hvala raja na cestitkama..

LeBlue
Kontakt:

sub dec 24, 2016 6:28 pm

Veteran je napisao/la:Mali Mujagić neće da produži ugovor i tačka. I on i ljudi oko njega ufurani da je igračina. U njegovim godinama nema tog trenera i stručnjaka koji će sa sigurnošću znati šta će na kraju ispasti od njega. Daj Bože da u Realu završi što se mene (a mislim i nas kolektivno tiče), ali objektivno dominira u jednoj od najslabijih juniorskih liga u Europi, i to nije reper ničega. Niti prvi niti zandji koji ovako odlazi iz Želje. Znamo kako je velika većina završila karijeru, jedini koji je napravio nešto, a slično (ustvari mnogo kvarnije) otišao je Gojak. Nismo ga mogli zadržati (kao niti ovog), ubraćemo neki procenat na solidarnosti ako nešto napravi i to je to...
Jbg do 18-te se sa tom djecom ništa ozbiljnije ne može potpisati, i nemoćni smo tu. Još uvijek mi nismo spremni prihvatiti rizike potpisa jačih ugovora sa tom djecom, a nismo niti finansijski sposobni za to. Siguran sam da smo svjesni toga, i da će se i takve stvari vremenom unapređivati i organizovati na profesionalniji i kvalitetniji način, i da neće naši talenti sa 18,19 napuštati Želju, nakon 30-ak tekmi odigranih za prvi tim. Nadam se da će osvojiti koji trofej, odigrati koju tekmu u Europi, i da ćemo ih na kraju prodati za neke ozbiljnije iznose...
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Mislim da je slicno ovako bilo i sa Harisom Hajradinovicem. Sto se tice Gojaka cini mi se da je trazio u ugovoru da mora igrati odredjene minute za prvi tim. Tad je Amar bio sportski direktor i nije ovo dopustio. Ne krivim Amara, al steta sto je ovako ispalo za Zelju. Nazalost u fudbalu je odavno sve oko novca, pa vidite kolike plate igraci imaju. Normalno da igraci igraju za novac, al ovo je preslo sve normalne granice. Vecina svijetskih timova su fakticki i u minusu, nikako nisu profitabilni sto je absurdno. Sta Zeljo moze uraditi u ovom slucaju stvarno neznam. Jedino da se ima citava strategija od omladinskog pogona, pa do prvog tima, kako npr imati 3-4 igraca u prvom timu a da su prosli omladinsku skola. Al to je velik projekat. Ovako uvjek imas kvazi menadzere koji su fakticki isto amateri i ucjenjuju upravu.

Pinkii
Kontakt:

sub dec 24, 2016 6:29 pm

2:2 :(

Sent from my GT-I9060I using Tapatalk
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

sub dec 24, 2016 6:30 pm

jesil to rodjus imo, @minjore? cestitke i od mene... ti si pravi bozicni poklon za svaku zenu :D
100/94/37/34 - i to je to!

salle86
Kontakt:

sub dec 24, 2016 6:36 pm

Odakle to da neće Mujaga produžiti ugovor?
Realno, talentovan jeste ali trenutno je daleko od prvog tima. Posudba bi bila ok, ako to želi. Liga Federacije.
Ako opet neće produžiti i to treba prihvatiti, mada realno više on gubi nego klub.
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

sub dec 24, 2016 6:36 pm

3-2 za slaviju nakon prvog poluvremena

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

sub dec 24, 2016 6:56 pm

5-3 za nas

LARSSON
Kontakt:

sub dec 24, 2016 6:59 pm

Moglo se dati i više, fulali su svašta, pa i loptu fule na prazan gol :lol:

Model1964

sub dec 24, 2016 7:00 pm

[quote="Veteran"]Mali Mujagić neće da produži ugovor i tačka. I on i ljudi oko njega ufurani da je igračina. U njegovim godinama nema tog trenera i stručnjaka koji će sa sigurnošću znati šta će na kraju ispasti od njega. Daj Bože da u Realu završi što se mene (a mislim i nas kolektivno tiče), ali objektivno dominira u jednoj od najslabijih juniorskih liga u Europi, i to nije reper ničega. Niti prvi niti zandji koji ovako odlazi iz Želje. Znamo kako je velika većina završila karijeru, jedini koji je napravio nešto, a slično (ustvari mnogo kvarnije) otišao je Gojak. Nismo ga mogli zadržati (kao niti ovog), ubraćemo neki procenat na solidarnosti ako nešto napravi i to je to...
Jbg do 18-te se sa tom djecom ništa ozbiljnije ne može potpisati, i nemoćni smo tu. Još uvijek mi nismo spremni prihvatiti rizike potpisa jačih ugovora sa tom djecom, a nismo niti finansijski sposobni za to. Siguran sam da smo svjesni toga, i da će se i takve stvari vremenom unapređivati i organizovati na profesionalniji i kvalitetniji način, i da neće naši talenti sa 18,19 napuštati Želju, nakon 30-ak tekmi odigranih za prvi tim. Nadam se da će osvojiti koji trofej, odigrati koju tekmu u Europi, i da ćemo ih na kraju prodati za neke ozbiljnije iznose...
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:[/quote

SaDe ce ti Jaozinho22 reci da palamudiš :lol:
Ovo što si napisao je jedino tacno oko statusa malog Mujagica.
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Pinkii
Kontakt:

sub dec 24, 2016 7:01 pm

6:3 evo Velic dao gol

Sent from my GT-I9060I using Tapatalk

rodrigo87
Kontakt:

sub dec 24, 2016 7:02 pm

7:3 za nas

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

sub dec 24, 2016 7:04 pm

7-3 smo pobjedili :)

LARSSON
Kontakt:

sub dec 24, 2016 7:08 pm

Sutra protiv Olimpika

[video]https://www.youtube.com/watch?v=LRute4-rsA0[/video]

BlwD
Prijatelj foruma
Kontakt:

sub dec 24, 2016 7:09 pm

Kako samo igraju djeca. Jeste da je mali nogomet i da individualni kvalitet nista ne znaci za njihov razvoj, ali osjeti se taj neki timski duh, to ne odustajanje. Sve ostalo se moze ispraviti ali s ovim, ili se rodis ili nemas nikako. Mislim da se ne trebamo brinuti za buducnost. Svaka cast momcima.

Pinkii
Kontakt:

sub dec 24, 2016 7:11 pm

Ko je ovaj Dzindo ? Je li od ranije on tu posto stvarno nisam cuo za njega prije ?

Jaozinho22

sub dec 24, 2016 7:25 pm

Pinkii je napisao/la:Ko je ovaj Dzindo ? Je li od ranije on tu posto stvarno nisam cuo za njega prije ?
Štoper je mali,standardan je u juniorima.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

avlami97
Kontakt:

sub dec 24, 2016 7:30 pm

Visoki predstavnik za Bosnu i Hercegovinu, Valentin Inzko, podržao je izgradnju istočne tribine Stadiona Grbavica kupovinom desetogodišnje ulaznice.

Ova Inzkova kupovina desetogodišnje ulaznice je veoma važna, a mediji se i nisu baš udostojili da to predstave na najbolji način. Jedna lijepa i prosperitetna priča u našem društvu skoro da nema nikakvog značaja. Da je nešto retrogradno, čovjek ne bi mogao ući na internet, uključiti radio ili TV prijemnik, a da ga ne zapljusne mnoštvo nebuloza o retrogradnom činu.

Željo piše lijepu priču, bez obzira što joj mediji ne pridaju značaj kakvu lijepe stvari zaslužuju. :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

slika
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

ChWilla
Kontakt:

sub dec 24, 2016 8:21 pm

ali zato komentari na oficijelnom fejsbuku... :D
gradi željo boli te *****

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

Prijava