Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

1921.ba
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub dec 24, 2016 12:01 pm

jesam se smrzo :D
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Plava Porodica
Kontakt:

sub dec 24, 2016 12:30 pm

Sta ovo stopa stream istoka :psujem:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

1921.ba
Kontakt:

sub dec 24, 2016 12:33 pm

ja iskopco kabal :P
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Elegant
Kontakt:

sub dec 24, 2016 12:34 pm

Sta ovo onamo pisu da se sa malim Mujagicem nece produzit ?
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u sub dec 24, 2016 12:36 pm, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Hadzijalagic
Kontakt:

sub dec 24, 2016 12:35 pm

Meni ubrzan snimak :lol: Ako ovako trce onda ce za mjesec zavrsiti..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Eisenbahner1921
Kontakt:

sub dec 24, 2016 12:40 pm

Elegant je napisao/la:Sta ovo onamo pisu da se sa malim Mujagicem nece produzit ?
Pisalo se o tome, izgleda da nece.
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

black64
Kontakt:

sub dec 24, 2016 12:48 pm

[video]https://www.youtube.com/watch?v=xDQFDwRrBpA[/video]
BETON BETON SAMO BETON
:DD: :DD: :DD:

salle86
Kontakt:

sub dec 24, 2016 1:01 pm

Ko je ikad išta pravio zna da je pola posla ova priprema. Taj rad se takoreći ne vidi ali se mora detaljno odraditi. Kasnije kad dođe naljevanje samog betona ide to 'ko pišta'.
3 šljunka i 2 lopate cementa i rukaj tako dok ne završiš :)
Pretpostavljam da će nekako tako biti i kod nas, konstrukcija se spremi 'iza paravana' i kranom spusti na temelje, a onda samo tonbe naljevaj.
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Jaozinho22

sub dec 24, 2016 1:05 pm

Elegant je napisao/la:Sta ovo onamo pisu da se sa malim Mujagicem nece produzit ?
Da si umjesto Mujage ti i da guraju neke Đermanoviće i Pozdere prije tebe bi li ti produžio ? :)
Izgubismo možda i najboljeg igrača juniorske lige...
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Omar500
Moderator
Kontakt:

sub dec 24, 2016 1:14 pm

Jaozinho22 je napisao/la:
Da si umjesto Mujage ti i da guraju neke Đermanoviće i Pozdere prije tebe bi li ti produžio ? :)
Izgubismo možda i najboljeg igrača juniorske lige...
Istina, sreca Memija dodje sebi pored onog maltretiranja po neprirodnim pozicijama i grijanjem klupe pored nista boljeg Sinise. Beganovic ce na posudbu, a i Djermanovic i Pozder mu uzimali mjesto kao sto rece. I da je nesto mogao pokazati, kako ce. Gurali ga na lijevo krilo jbg. Kakav god da je momak, nas je i sta fali da je u ekipi i da uleti. Ajde posudbe Hasanovica i Sadikovica, prvog vracamo, drugog vjerovatno na kraju sezone, bolje ista nego nista, napravila se greska, gleda se da se ispravi.

Ali ovo za Mujagica bi bila velika greska. Stvarno to mislim, s momkom se mora raditi. Dzeko kad je u Cesku dosao, imao je more nedostataka. I kasnije kad je u Njemacku dosao, takodjer. Nije se izgradio igracki u pola godine. Pa cak je i u Engleskoj napredovao, a vec tada je imao 24 ako se ne varam. U Njemackoj u pocetku nije znao glavom igrati kako treba, nauci se jbg, imao strasno dobrog trenera. U Engleskoj fiziku nabio. Cujem Memija se drzi Stevanovica, i treba tako, samo nek radi momak na sebi, i dalje sam misljenja da moze biti nase rjesenje na desnom beku u reprezentaciji.
Ako ne produzimo sa Mujagicem, pravimo veliku gresku i nista nismo do sada naucili. Nema veze ako nece on nece, nije opravdanje, posao Tice, Slavke i Cenana je da ga uvjere da ce igrati i da se na njega racuna. Ne kazem da ce Mujagic sigurno napraviti neku karijeru, ali ako ima sve ove karakteristike, onda je idiotski to baciti u vjetar.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

storm_raider
Kontakt:

sub dec 24, 2016 1:16 pm

Mujagic je projekat i u njega je dosta ulozeno, ne bi se smio pustiti. Mada, odakle vam te price uopste? Ja ih prvi put cujem. :D
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

LARSSON
Kontakt:

sub dec 24, 2016 1:17 pm

storm_raider je napisao/la:Mujagic je projekat i u njega je dosta ulozeno, ne bi se smio pustiti. Mada, odakle vam te price uopste? Ja ih prvi put cujem. :D
Pa reče ti čovjek, od "anamo onih".

Treba čovjek crtat da se oni ne spominju ovdje.
pile87 je napisao/la:
Brkoo je napisao/la:Mora se malo ranije misliti o ugovorima igraca, mora se vise voditi racuna o tome. Cini mi se da Mujagicu ubrzo istice ugovor a o tome ce misliti opet 5 do 12..
Mujagic da misli produzavat igrao bi, mislilo se o tome nije da nije.

a i više vjerujem piletu nego njima

Omar500
Moderator
Kontakt:

sub dec 24, 2016 1:22 pm

Ma spomenulo se za Mujagica ovdje prije mjesec dana, dobro se sjecam, ali niko ne obrati paznju, i opet se danas aktivirala prica. Je li istina, nije li, ne znam.

EDIT
Lars me pretekao, evo pile je spominjao, sjecam se dobro da sam ovdje to citao.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

exdomorocki
Kontakt:

sub dec 24, 2016 1:26 pm

LARS1921 je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:Mujagic je projekat i u njega je dosta ulozeno, ne bi se smio pustiti. Mada, odakle vam te price uopste? Ja ih prvi put cujem. :D
Pa reče ti čovjek, od "anamo onih".

Treba čovjek crtat da se oni ne spominju ovdje.
Neki i dalje klikaju govna tamo i registrovani su tamo debili,Jos kad prenose neke info na ovaj forum,ja bih sebi kitu odrezao.**** vas Acika u pakas,zar Jos niste skotali,da je moderacija onaj debil Hrasno,samo im klikajte govnari
> JA IMAM JEDNOG BOGA A NA KLUPI SINA NJEGOVOGA <

Jaozinho22

sub dec 24, 2016 1:35 pm

Haj mislite malo svojom glavom a ne tuđom. Momku ističe ugovor za pola godine,za par dana može pregovarat s drugim timovima ? Šta ti ima ko govorit šta je s njim,doveli smo sebe sami u mat poziciju kao i s Miroslavom.
@Omar500,potpuno se slažem,ne moraju svi igrat od djece,ne znači da su svi kvalitet al sigurno od jedne generacije trojicu možeš uzet,svakako ti pravilo nalaže 3 u21 igrača u ekipi...Pod u21 se može registrovat i stranac samo što mi nemamo ni skautinga ni ništa al eto...
Dalje da se nadovežem za Dadu i Dinu,ono što je Šećer radio za ''neke pare'' koje su duplo veće možda čak i troduplo od Dininih je mogao i Dino s znatno nižom platom,sigurno ne bi prodao 3 lopte u dvije minute kad uđe u igru....Dado bi nam dobro došao na onu desetku dok se Bekrić nije dohavizao,znači gotovo čitava polusezona plus dvije utakmice, mi izmišljali neku toplu vodu s Radinovićem.
Moramo znati procijeniti omjer cijene i kvaliteta....Ne možeš lošijem igraču od juniora dati 3 milje ili za nijansu boljem 5,pa bolje sačekaj pola godine da taj junior dođe na nivo od tog levata što ćeš ga plaćat 5 milja....
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Brkoo
Kontakt:

sub dec 24, 2016 1:38 pm

Nasa juniorska liga je jako slaba. Imas u toku sezone maksimalno 4 jake tekme, ostale ekipe deres kako hoces. Na pocetku sezone Mujagic je morao traziti da ide na posudbu u neku drugu seniorsku ekipu a ne se zadovoljiti da igra za juniore. Svako ko je pratio Mujagica kroz omladinske kategorije zna na osnovu cega je on dominirao. Jako sam skeptican sto se tice njega i njegovog seniorskog fudbala. Ima u njemu i talenta ali ne moze se samo na osnovu toga postati dobar fudbaler..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

LARSSON
Kontakt:

sub dec 24, 2016 1:39 pm

Zašto mu ističe za pola godine ? Jer nije produžio, ne znamo jel mu nuđeno ili nije. Pile kaže da mu je nuđeno on nije htio. Ja vjerujem piletu, ako pile kaze drugacije ja cu opet vjerovati, mislim njegovom glavom

boju dao si nebu...
Kontakt:

sub dec 24, 2016 1:41 pm

500/500 100% :zeljeznicar1:
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

LeBlue
Kontakt:

sub dec 24, 2016 1:49 pm

Mislim da je posudba pravo rijesenje za nase igrace koji imaju talenat a nemaju mjesta u ekipi. Isto kao sto je Dino Hasanovic bio u Celiku, ili sad sto bi Beganovic negdje trebao. To iskustvo je njima jako bitno, a nama se mogu samo vratiti kvalitetniji. To je dobro i za igrace i za klub.

Brkoo
Kontakt:

sub dec 24, 2016 2:02 pm

Sto se tice produzenja ugovora, o tome se vec sad treba razmisljati. Kjosevskom i Zericu isticu 2018-te, to se mora vec sad pokusati produziti a ne cekati do zadnjeg dana. Besirevica, Sabanadzovica itd. cim napune 18 god a to je naredne godine, odmah vezati petogodisnjim profesionalnim ugovorima..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 7 gostiju.

Prijava