Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Plava Porodica
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet dec 23, 2016 11:04 pm

Ma samo Francesko :)
Zeba se za kapitensku jos treba "naigrati" i pokazati da cemu valja. A i ne ide nekome davati kapitensku a tek dosao u klub, nebitno ono sto je ranije radio.
Ako Bekric ne bude igrao, Memija ili Jovan, eventualno Stana ako nekad bude igrao. Najduzi staz imaju i mislim da zasluzuju.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

ChWilla
Kontakt:

pet dec 23, 2016 11:04 pm

ili: ako može križman biti lažno lijevo krilo i ulaziti unutra, zeba vjerovatno može i bolje. nije jak u defanzivi, ali nije ni ovaj, a brži je sigurno i sa 33, križman je baš dizelaš.
gradi željo boli te *****

irfo

pet dec 23, 2016 11:06 pm

ChWilla je napisao/la:ili: ako može križman biti lažno lijevo krilo i ulaziti unutra, zeba vjerovatno može i bolje.
Zeba je u zadnjem mandatu kod amara igro to lijevo krilo ili bolje receno pokusavo da igra, kad je otiso u split svima je drago bilo kolko je los bio tu polusezonu, bolje mu ne izmisljat poziciju, vec ga fino stavit gdje je najbolji, nek se on i tuce rotiraju i to je to

Jaozinho22

pet dec 23, 2016 11:07 pm

Zeba Bekrić i Crnogorac u veznom redu...Za taj vezni red bi i stoperi morali trčat. :D
Btw jedino ja glasao za Bogija :(
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

ChWilla
Kontakt:

pet dec 23, 2016 11:07 pm

zeba je tu polusezonu bio loš zbog para. i sukob s amarom je bio zbog para.

Vrag

pet dec 23, 2016 11:09 pm

samo 2 osobe mogu biti kapiten Zeba ili Bekric, a posto zajedno ne mogu igrati(vec isporbano) bit ce obojica.

Plava Porodica
Kontakt:

pet dec 23, 2016 11:09 pm

@chwilla vala se sad i ne slazem sa tobom. Po meni Krizman fin posao u defanzivi igra, druga je stvar sto njega nema iza 60-te minute, i to se promjenit ne moze taman da sa Bayernom pripreme prodje, takva mu je fizika. A do 60-te fin posao radi i nazad i naprijed. Naprijed je predvidljiv, kao i svaki desnjak na toj poziciji,i kao takav svaki mec se nadje u jednoj ili dvije "zicer" sanse. A o Zebi i lijevom krilu najbolje govori njegov posljednji mandat.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Model1964

pet dec 23, 2016 11:10 pm

Pinkii je napisao/la:Bekric ili Zeba. Lendric je prekratko tu da bi bio kapiten tj. ne bi bilo fer da bude on pored Bekrica,Zebe,Memije pa cak i Stanica,a Miro mi ne lici na nekog ko moze biti kapiten neke ekipe. Znaci Bekrija ili Zeba pa ko bude imao vecu minutazu.
Nisi u pravu :ne:
Miro je pravi kapiten. Kapiten kakvog klub i treba, vrijedan, pošten, uzor mlađim.
Ne vidim šta to imaju Samir i Zajko što drugi igraci nemaju. Jedino godine :lol:
Ako pod kapiten mislimo na nekog ko ce se svađati sa sudijama i tražiti neku pravdu onda kapiten neka budNe Kroševski ;) , ima najviše iskustva.
Zamjenik, naravno Blagojevic :lol:
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

BlwD
Prijatelj foruma
Kontakt:

pet dec 23, 2016 11:10 pm

storm_raider je napisao/la:Bekric kako je odigrao te zadnje 2 utakmice, ja sam i danas bez teksta. Ne znam sta mu se desilo, jer se takve stvari ne desavaju preko noci, to je obicno proces, ali on je jako brzo "postao" drugi igrac. Slavko se jeste izderao i jeste ga motivisao, ali Bekric u zadnje 2 utakmice i ono mlavljenje lopte prije su 2 razlicita igraca. Sta god da je, dobro je. Nikada nisam vidio toliku promjenu u tako kratkom periodu. Zeba je tek dosao, jeste nase dijete, ali dati mu kapitensku bi mozda narusilo odnose u svlacionici. Sto se mene tice, do kraja sezone Tuce, kasnije neka se bore. Imam ja jedno vaznije pitanje: mogu li oni igrati zajedno i ako mogu kako bi to izgledalo? Ko bi trcao za obojicu?
Upravo to "ne desava se preko noci" moze opisati i njegovu igru u prvom dijelu polusezone. Nije moguce da je zaboravio preko noci igrati. On je vjerovatno dolaskom u Bosnu mislio s pola snage zaraditi jos koju marku, zavrsiti karijeru tu gdje bi mozda dobio i neki trenerski posao i zato nije ni pruzao maksimum. Uz to, tu je bio i Kostic kod koga niko nije igrao dobro. Kasnije kad je uvidio da mu se i ta pozicija trese, onda je morao igrati onako kako zna.

Ja vjerujem da ce on nastavit sa ovakvim igrama na proljece, pa mozda i boljim...

exbabilon
Kontakt:

pet dec 23, 2016 11:11 pm

ChWilla je napisao/la:ili: ako može križman biti lažno lijevo krilo i ulaziti unutra, zeba vjerovatno može i bolje. nije jak u defanzivi, ali nije ni ovaj, a brži je sigurno i sa 33, križman je baš dizelaš.
To stoji ako ga poredis sa Krizmanom, a mi hocemo da dovedemo lijevo krilo umjesto Krizmana. Ali ako Zebu na lijevom krilu poredis sa recimo Zakaricem, mislim da prednost ide Zakaricu, kad je u formi naravno. Ali Zeba je doktor za ovu ligu i ako bude spreman kako treba mislim da je moze opet prekucavati na 2-3 pozicije.

ChWilla
Kontakt:

pet dec 23, 2016 11:12 pm

ma ide svakome kome je to prirodna pozicija iole pristojnog kvaliteta. zasad ga nemamo, ali i ja bih više volio da takav bude doveden.

kontranogama
Kontakt:

pet dec 23, 2016 11:13 pm

Zeba i Tuce kad bi igrali zajedno to bi bila igra za gol vise. Kao primimo tri al damo cetiri. lol. Tad bi Markovic i Blagoje morali pretrcat po 20km svaku tekmu.
.... A ONDA SU BAGERI ODNIJELI STARI ISTOK A VRAG ODNIO SALU...

storm_raider
Kontakt:

pet dec 23, 2016 11:14 pm

BlwD je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:Bekric kako je odigrao te zadnje 2 utakmice, ja sam i danas bez teksta. Ne znam sta mu se desilo, jer se takve stvari ne desavaju preko noci, to je obicno proces, ali on je jako brzo "postao" drugi igrac. Slavko se jeste izderao i jeste ga motivisao, ali Bekric u zadnje 2 utakmice i ono mlavljenje lopte prije su 2 razlicita igraca. Sta god da je, dobro je. Nikada nisam vidio toliku promjenu u tako kratkom periodu. Zeba je tek dosao, jeste nase dijete, ali dati mu kapitensku bi mozda narusilo odnose u svlacionici. Sto se mene tice, do kraja sezone Tuce, kasnije neka se bore. Imam ja jedno vaznije pitanje: mogu li oni igrati zajedno i ako mogu kako bi to izgledalo? Ko bi trcao za obojicu?
Upravo to "ne desava se preko noci" moze opisati i njegovu igru u prvom dijelu polusezone. Nije moguce da je zaboravio preko noci igrati. On je vjerovatno dolaskom u Bosnu mislio s pola snage zaraditi jos koju marku, zavrsiti karijeru tu gdje bi mozda dobio i neki trenerski posao i zato nije ni pruzao maksimum. Uz to, tu je bio i Kostic kod koga niko nije igrao dobro. Kasnije kad je uvidio da mu se i ta pozicija trese, onda je morao igrati onako kako zna.

Ja vjerujem da ce on nastavit sa ovakvim igrama na proljece, pa mozda i boljim...
Moram se sloziti sa tobom i ta percepcija je tacna. Vjerovatno je olako shvatio, a nije uzeo u obzir da je nabacio par godina vise u odnosu kada je dominirao ligom. Neka, bolje za njega, a i za Zelju. Uzivanje je bilo gledati ga ove zadnje 2 utakmice.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

ChWilla
Kontakt:

pet dec 23, 2016 11:15 pm

ko god da bude zamjena između križmana, bekrića i zebe, ili čak dvojica, biće među najboljim igračima sa klupe u ligi. vjerovatno i najbolji. a to nam treba, to nije višak ako to prihvate regularno, jer nama zadnje tri godine izmjene u 95% slučajeva spuštaju kvalitet igre...

exbabilon
Kontakt:

pet dec 23, 2016 11:17 pm

ili prave raskol u svlacionici i napustaju treninge jer su izmjene.

Plava Porodica
Kontakt:

pet dec 23, 2016 11:17 pm

E to si apsolutno u pravu. Mene iz utakmice u utakmicu strah trenutka za izmjene :D
Sta smo do tada uradili naprijed uradili smo, a nazad neka nam je Bog na pomoci :D
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

storm_raider
Kontakt:

pet dec 23, 2016 11:20 pm

Zamislite obojicu u igri.... Zeba, iako ima godina u Slobodi prosle sezone je prilicno dobro trcao i pokrivao dosta prostora, pa i nazad. Mislim da mnogi podcjenjuju taj njegov segment. Niti malo trci, niti je spor, a i startan je prilicno za razliku od Bekrica. Ne znam kako Slavko razmislja, mi nismo nikakvi strucnjaci, samo pricamo, ali to bi bilo ludilo.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Omar500
Moderator
Kontakt:

pet dec 23, 2016 11:26 pm

Zeba/Bekric za kapitena. Ko bude igrao neka ima traku oko ruke. Bas kako je Storm rekao, nevjerovatna promjena u dvije utakmice kod Bekrica. Igrao je maestralno zaista. Zeba je u Slobodi pruzao odlicne partije, ovu polusezonu ne racunam jer je cekao samo trenutak da ode zbog situacije u klubu i svakakvih peripetija. Ako Bekric bude nastavio s ovakvim partijama, ne bi me cudilo da bude u prvoj postavi prvih par utakmica, a Zeba zamjena, jer je ipak duze vremena bio van stroja, nije bas u takmicarskoj formi. Da li moze Bekric pruzati partije kao sto je u one dvije utakmice, sumnjam, ali svakako ce nam njih dvojica valjati. Sa Zebom dobijamo novu dimenziju za prekide, a i moze dati toliko potrebne lopte Lendricu u prostor. Kada jos skontas da imamo malog super talentovanog Zerica, bas smo odlicno pokriveni na toj poziciji.

Na krilo ne treba stavljati ni Zebu ni Bekrica! Stvarno je vrijeme da prestanemo zrtvovati igrace na odredjenim pozicijama, a ovu polusezonu smo se svega nagledali. Miro lijevo, Lendric krilo, Beganovic krilo, Pozder krilo, Krizman krilo, Sinisa lijevi bek, Stana lijevi bek...sto je dosta, dosta je :D

Pojacanja u vezi ne bi trebalo biti, vratio se mali Hasanovic, zamjena za Secerovica, doveden je Zeba koji je pravo pojacanje. Bekric i Radinovic ostaju, sto mi je takodjer drago, pogotovo i za drugog, jer stvarno mislim da moze i mora puno vise pruziti. Ako ga Slavko ne sredi, onda nece niko.

Lijevo krilo, lijevi bek i stoper. To je ono sto nam treba. Mnogi su spominjali golmansku poziciju sto je apsurdno. Imamo naseg Vecu koji iz utakmice u utakmicu igra sve bolje i bolje. Trener golmana nam je...ali Slavko je bivsi golman, pa se nadam da moze pomoci dosta u razvoju Kjosevskog kao golmana, jer ima tu dosta prostora za napredak. Fejzic je odlican rezervni golman, maksimalno pozitivan lik, donosi dobru atmosferu u svlacionici i njega takodjer ne treba dirati.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Model1964

pet dec 23, 2016 11:30 pm

storm_raider je napisao/la:Zamislite obojicu u igri.... Zeba, iako ima godina u Slobodi prosle sezone je prilicno dobro trcao i pokrivao dosta prostora, pa i nazad. Mislim da mnogi podcjenjuju taj njegov segment. Niti malo trci, niti je spor, a i startan je prilicno za razliku od Bekrica. Ne znam kako Slavko razmislja, mi nismo nikakvi strucnjaci, samo pricamo, ali to bi bilo ludilo.
Storm, vec drugi put te opominjem :lol: malo više poštovanja prema kolegama forumašima :D
Ima nas ovdje strucnjaka od koji su Conte i Klopp ucili :rofl:
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

1921.ba
Kontakt:

pet dec 23, 2016 11:33 pm

ja te volim volim zeljoooooooooo
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 22 gosta.

Prijava