Zeba/Bekric za kapitena. Ko bude igrao neka ima traku oko ruke. Bas kako je Storm rekao, nevjerovatna promjena u dvije utakmice kod Bekrica. Igrao je maestralno zaista. Zeba je u Slobodi pruzao odlicne partije, ovu polusezonu ne racunam jer je cekao samo trenutak da ode zbog situacije u klubu i svakakvih peripetija. Ako Bekric bude nastavio s ovakvim partijama, ne bi me cudilo da bude u prvoj postavi prvih par utakmica, a Zeba zamjena, jer je ipak duze vremena bio van stroja, nije bas u takmicarskoj formi. Da li moze Bekric pruzati partije kao sto je u one dvije utakmice, sumnjam, ali svakako ce nam njih dvojica valjati. Sa Zebom dobijamo novu dimenziju za prekide, a i moze dati toliko potrebne lopte Lendricu u prostor. Kada jos skontas da imamo malog super talentovanog Zerica, bas smo odlicno pokriveni na toj poziciji.
Na krilo ne treba stavljati ni Zebu ni Bekrica! Stvarno je vrijeme da prestanemo zrtvovati igrace na odredjenim pozicijama, a ovu polusezonu smo se svega nagledali. Miro lijevo, Lendric krilo, Beganovic krilo, Pozder krilo, Krizman krilo, Sinisa lijevi bek, Stana lijevi bek...sto je dosta, dosta je
Pojacanja u vezi ne bi trebalo biti, vratio se mali Hasanovic, zamjena za Secerovica, doveden je Zeba koji je pravo pojacanje. Bekric i Radinovic ostaju, sto mi je takodjer drago, pogotovo i za drugog, jer stvarno mislim da moze i mora puno vise pruziti. Ako ga Slavko ne sredi, onda nece niko.
Lijevo krilo, lijevi bek i stoper. To je ono sto nam treba. Mnogi su spominjali golmansku poziciju sto je apsurdno. Imamo naseg Vecu koji iz utakmice u utakmicu igra sve bolje i bolje. Trener golmana nam je...ali Slavko je bivsi golman, pa se nadam da moze pomoci dosta u razvoju Kjosevskog kao golmana, jer ima tu dosta prostora za napredak. Fejzic je odlican rezervni golman, maksimalno pozitivan lik, donosi dobru atmosferu u svlacionici i njega takodjer ne treba dirati.