Sto se tice raskida, neko moze raskinuti sa djevojkom jedino, eventualno sa ženom...
Sent from my iPhone using Tapatalk
yebe me dioptrije pa mi dupla slikuavlami97 je napisao/la:Gavrane, ti si latentni pitar...okle ba 4 reda, kada su 3 sa tačno 240 stolica...voliš preuveličavati, priznaj po kome ti to dođegavran je napisao/la:Imaju i oni cetiri reda u butmiru na dvadeset godinaElegant je napisao/la:Za sada Siroki Brijeg jedini klub koji je podrzao poboljsanje infrastrukture, a i kad pogledas oni i Mladost uz nas jedini klubovi koji nesto rade od svojih stadiona.
A ne kao neki samoprozvani divovi beskucnici i to u tuđem vlasnistvu.
Ja ba hahahah.Ajzea je napisao/la:Inace smo dovodili igrace tipa Stilica. Dakle, ako ne dodje neko slicnih kvaliteta ovaj prelazni rok mozemo unaprijed deklarisati promasenim.
Maksuz otišao do kućice da se slikam sa njim, a njega nigdje. Ma boli mene, ali mi žao djece, koja su htjela baciti selfi i onda kaže da voli Želju. Ne ispunjava klupske obaveze, a govori kako voli Želju. Papak na kvadrat.gavran je napisao/la:A nas dragi Jahic,koji voli klub i kune se u njega ne dodje na druzenje sa navijacima za koje kako kaze zivi.A isti taj Jahic dan ranije dodje u klub sa sindikalcima( koji primaju kes na ruke) i trazi svojih 18 plata.Sram te bilo Jahicu.
godrina je napisao/la:Joj al mi se svidja ona jakna sto nose nasi u kucici. Koliko je ono para, jel ima neko kakva je ??
Smetljar treba da nas kosta preko 100.000 niazasta jos gdje su mu doprinosi. Sa njim smo se zajebali samo tako.gavran je napisao/la:A nas dragi Jahic,koji voli klub i kune se u njega ne dodje na druzenje sa navijacima za koje kako kaze zivi.A isti taj Jahic dan ranije dodje u klub sa sindikalcima( koji primaju kes na ruke) i trazi svojih 18 plata.Sram te bilo Jahicu.
MrRiccoli je napisao/la:Smetljar treba da nas kosta preko 100.000 niazasta jos gdje su mu doprinosi. Sa njim smo se zajebali samo tako.gavran je napisao/la:A nas dragi Jahic,koji voli klub i kune se u njega ne dodje na druzenje sa navijacima za koje kako kaze zivi.A isti taj Jahic dan ranije dodje u klub sa sindikalcima( koji primaju kes na ruke) i trazi svojih 18 plata.Sram te bilo Jahicu.
Sent from my C5303 using Tapatalk
http://www.nfsbih.ba/nsbih_userfiles/fi ... onalac.pdf" target="_blankgavran je napisao/la:MrRiccoli je napisao/la:Smetljar treba da nas kosta preko 100.000 niazasta jos gdje su mu doprinosi. Sa njim smo se zajebali samo tako.gavran je napisao/la:A nas dragi Jahic,koji voli klub i kune se u njega ne dodje na druzenje sa navijacima za koje kako kaze zivi.A isti taj Jahic dan ranije dodje u klub sa sindikalcima( koji primaju kes na ruke) i trazi svojih 18 plata.Sram te bilo Jahicu.
Samo sto je ne dolazak druzenje,krsenje discipline,tako da bi ga to moglo kostati,nece mu pomoci ni sindikat
Hahaha.Hurmasica je napisao/la:ja nedoći na druzene jer mnogo hladnobiti u gradu.
dell21 je napisao/la:Hahaha.Hurmasica je napisao/la:ja nedoći na druzene jer mnogo hladnobiti u gradu.
Ovo je treci ili cetvrti put da krsi disciplinu bar 50 posto plate mu odbiti nek nas tuzi onda u hagu.
ja biti igrati djaba ali htjeti i mnogo para uzeti, ali iz kluba meni reći da ja kurko dobitigavran je napisao/la:dell21 je napisao/la:Hahaha.Hurmasica je napisao/la:ja nedoći na druzene jer mnogo hladnobiti u gradu.
Ovo je treci ili cetvrti put da krsi disciplinu bar 50 posto plate mu odbiti nek nas tuzi onda u hagu.
ja mnogo voliti Željo,ja biti igrati djaba
1. redovno učestvovanje i uredno izvršavanje zadataka na svim treninzima i takmičenjima kluba;LARS1921 je napisao/la:http://www.nfsbih.ba/nsbih_userfiles/fi ... onalac.pdf" target="_blankgavran je napisao/la:MrRiccoli je napisao/la: Smetljar treba da nas kosta preko 100.000 niazasta jos gdje su mu doprinosi. Sa njim smo se zajebali samo tako.
Samo sto je ne dolazak druzenje,krsenje discipline,tako da bi ga to moglo kostati,nece mu pomoci ni sindikat
6. učestvovanje na svim javnim priredbama, promocijama, emisijama radija i televizije,
a radi doprinosa u aktivnostima Kluba;
7. da u istupima za javne medije ne daje izjave koje se odnose na unutrašnje odnose kluba,
a naročito o taktici, treningu i slično;
8. ponašanje u privatnom i javnom životu na način koji ne šteti ugledu kluba i nogometu u cjelini;
10. sportsko ponašanje prema svim učesnicima u takmičenju i prihvatanje sudijskih odluka.