Moze jos malo... uskoro vojni rezim.Plava Porodica je napisao/la:Nego Stana nam se fino provodi..cuga se,pa i zapali se cigara a treninzi još uvijek u toku..dok se to ne popravi,nećemo mi kao klub daleko
prozvakana prica davnih dana jbg ...to smo miPlava Porodica je napisao/la:Nego Stana nam se fino provodi..cuga se,pa i zapali se cigara a treninzi još uvijek u toku..dok se to ne popravi,nećemo mi kao klub daleko
Al' i ti tamo znaš naletit'fedeltafrotta je napisao/la:bice sljedeci intervju na zimu u argeliniju, ne brini
Nema treninga...Neki su vec na odmoru(oni s kojima je izvrsena analiza ucinka u protekloj sezoni,dogovoreno sta je trebalo dogovoriti za narednu...). A svi ce to zavrsiti do ponedjeljka.storm_raider je napisao/la:Moze jos malo... uskoro vojni rezim.Plava Porodica je napisao/la:Nego Stana nam se fino provodi..cuga se,pa i zapali se cigara a treninzi još uvijek u toku..dok se to ne popravi,nećemo mi kao klub daleko
nije da ne znamGrbavica je napisao/la:Al' i ti tamo znaš naletit'fedeltafrotta je napisao/la:bice sljedeci intervju na zimu u argeliniju, ne brini![]()
Sljedeći intervju Ivan i Mimi Z. zajedno daju
Nije neko koga vrijedi trpiti i bez koga se ne moze tako da kad bi sutra objavili sa odlazi nimalo mi zao ne bi bilo cak sta vise mozda bi mi bilo malo i dragostorm_raider je napisao/la:Moze jos malo... uskoro vojni rezim.Plava Porodica je napisao/la:Nego Stana nam se fino provodi..cuga se,pa i zapali se cigara a treninzi još uvijek u toku..dok se to ne popravi,nećemo mi kao klub daleko
Ja ne znam kako sam ovo preživio,doslovice...
Opaaa, to je lijepo cuti!storm_raider je napisao/la: Moze jos malo... uskoro vojni rezim.
Uh kad se sjetim, cijelu noc oka sklopio nisam, preznojavao se...
Ko je dogovorio kad nemamo strucni stab?FKZ1921 je napisao/la: Nema treninga...Neki su vec na odmoru(oni s kojima je izvrsena analiza ucinka u protekloj sezoni,dogovoreno sta je trebalo dogovoriti za narednu...). A svi ce to zavrsiti do ponedjeljka.
Samo jedna informacija, da se ne širi bezveze nešto što nije tačno. Ivica Osim nema nikakve veze sa izborom novog šefa struke, niti hoće, niti može (od bolesti) da se petlja u to. I ja sam imao pogrešnu informaciju, zato ovo sad pišem. Čisto da ne bude poslije, ako se ne pokaže dobar izbor, pljuvanja po Švabi.
Antolovic, Bogdanovic, Kvesic, Hadziahmetovic, Djelmic, Kokot, Bajic su igraci koji su poceli tekmu na Kosevu a koji vise nisu tu.. Previse promjena u prosloj sezoni sto jes jes.. U buducnosti se te promjene moraju svesti na minimum ako mislimo sebi dobro..
Ako mislimo sebi dobro i nasem budzetu i sad se trebamo rastati sa Bogicevicem, Mailsonom, Stanicem, Hodzurdom, Bekricem, Enisom i Nedom pogotovo sto smo vec trojicu doveli trebamo rasteretiti budzet za jos 2 pojacanja i dati malo prostora nasoj djeci jer koliko god to nama smetalo ili bilo ruzno za cuti ali cim smo se dohvatili para prica oko Zeljine djece je pala u vodu.Hadzijalagic je napisao/la:Antolovic, Bogdanovic, Kvesic, Hadziahmetovic, Djelmic, Kokot, Bajic su igraci koji su poceli tekmu na Kosevu a koji vise nisu tu.. Previse promjena u prosloj sezoni sto jes jes.. U buducnosti se te promjene moraju svesti na minimum ako mislimo sebi dobro..
Virtu4L je napisao/la:Kokot prvak crnogorske lige, a Joco osvojio kup sa Radnikom...
Obojica u Evropi, grohotom nam se smiju