Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Elegant
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri mar 09, 2016 10:51 pm

Treba sad protiv Mladosti i u revansu kupa da dobiju sasnu ovi sto nisu nikako igrali, taman da malo osjete atmosferu da igraju takmicarsku utakmicu.

Uvjerne sam da cemo Mladost i Borac da aposloviramo a onda idemo da pomrsimo racune tuzlacima. :zeljeznicar1:

phpBB [video]
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

delinjo
Kontakt:

sri mar 09, 2016 10:56 pm

izgleda samo ja nisam zadovoljan danasnjom utakmicom :D :rofl: :rofl:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

storm_raider
Kontakt:

sri mar 09, 2016 10:58 pm

Nismo mi nesto briljirali igrom danas, Borac je cak imao i vise prilika, ali kako mozes ista reci kada pobjedis 2:0 u gostima i skoro osiguras prolaz dalje? Stice se dojam da smo igrali tacno koliko nam treba, a i uslo je ono sto je trebalo. Borac je sasvim tvrda ekipa i ovaj 2:0 rezultat ne treba da zavara u revansu.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

1921.ba
Kontakt:

sri mar 09, 2016 10:59 pm

delinjo je napisao/la:izgleda samo ja nisam zadovoljan danasnjom utakmicom :D :rofl: :rofl:
nisam ni ja zadovoljan 2. pol i indolencijom blagojevica... ali necemo biti sitnicavi ;)
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

LARSSONN
Kontakt:

sri mar 09, 2016 11:01 pm

storm_raider je napisao/la:Nismo mi nesto briljirali igrom danas, Borac je cak imao i vise prilika, ali kako mozes ista reci kada pobjedis 2:0 u gostima i skoro osiguras prolaz dalje? Stice se dojam da smo igrali tacno koliko nam treba, a i uslo je ono sto je trebalo. Borac je sasvim tvrda ekipa i ovaj 2:0 rezultat ne treba da zavara u revansu.
Puno im dajemo respekta, ako nam dadnu gol bice dobro

Rodom s mejtaša
Kontakt:

sri mar 09, 2016 11:03 pm

delinjo je napisao/la:izgleda samo ja nisam zadovoljan danasnjom utakmicom :D :rofl: :rofl:
Nisam ni ja. Osim golova ništa. Bojim se da ih ovo ne uljulja. U Tuzli sa ovakom igrom nemamo šta tražiti. Nadam se da je Enis svjestan i da ovo mora puno bolje. Da sad ne detaljišem.

salle86
Kontakt:

sri mar 09, 2016 11:05 pm

Citam gore komentar kao nema nekog zadovoljstva igrom, kako ekipe tako i pojedinaca.
Meni licno, dok god dobijamo bez primljenog gola ne treba bolje...

Mogli bi mi kopirati ovo od Borca sa pocetka tekme, sa grbom na centru...nije lose fakat.

I jos nesto da napisem, moram.
Danas sam bio na mezarju kod svojih, i onako u svoj toj frtutmi naletim sasvim neplanski na Raletov mezar...steglo me oko srca ko da mi je rod najrodjeniji.
Vjerujem da bi i on, kao i Cata, Paco, Djilda...bili ko ja preponosni svime onim sto nam se desava u klubu u zadnje vrijeme.
Da im Allah dz.s. olaksa, uvede ih u dzennet...
I zbog njih i jos desetine, stotine onih kojima je Zeljo bio u srcu a nisu vise sa nama, moramo biti ko nikad familija.
8+ hiljada protiv Mladosti je nasa obaveza
:zeljeznicar1:
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Virtu4L

sri mar 09, 2016 11:07 pm

LARSSON je napisao/la:Puno im dajemo respekta, ako nam dadnu gol bice dobro
Baš tako, ovaj dvomeč je završen, neće ni oni igrati u najjačem sastavu u revanšu, par dana kasnije idu Travniku i to im je zadnji voz da se priključe desetoj poziciji.

Slažem se da se ne treba opuštati, ali ne treba sad praviti neku dramu. Ni puno bolje ekipe od Borca nam ne mogu dati dva gola. Idealna utakmica da Edis pruži šansu nekim igračima od prvog minuta.
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

za_zivot_cijeli
Kontakt:

sri mar 09, 2016 11:08 pm

utakmica sa Mladosti kao i ona sa Borcem ce nam odlicno doci da utegnemo jos par stvari u nasoj igri i podignemo uigranost na jedan veci nivo. iako nam nece biti lagano kao sto se cini, ocekujem ubjedljivu pobjedu protiv Mladosti i prolaz u kupu.
to ce nam biti odlicna priprema za tuzlake. njima cemo ocitati posebnu lekciju uz puno postovanje Zebi i Husrefu.
zasluzili su tuzlaci da ih neko malo isprska!

:zeljeznicar1:
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Hadzijalagic
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri mar 09, 2016 11:10 pm

Rodom s mejtaša je napisao/la:
Nisam ni ja. Osim golova ništa. Bojim se da ih ovo ne uljulja. U Tuzli sa ovakom igrom nemamo šta tražiti. Nadam se da je Enis svjestan i da ovo mora puno bolje. Da sad ne detaljišem.
Ne znam zasto niste zadovoljni.. Nismo umirali u ljepoti i lijepim akcijama ali smo Borca pomnozili sa nulom na njihovom terenu. Sloboda je nedavno sa njima odigrala 0:0 i bili su zadovoljni bodom. Mozda i ocekujemo previse. Ovakve ce biti sve nase tekme do kraja. Rovovska borba od prve do zadnje minute. Gdje ne budemo tako pristupali tu cemo i zayebati..Bilo je danas i losih perioda ali smo u sustini odigrali sigurnu utakmicu u kojoj smo maltene obezbijedili polufinale a i nismo se pretjerano potrosili..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

pile87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri mar 09, 2016 11:12 pm

Tryg je napisao/la:Odem nakon dugo vremena tamo na onaj forum, ne ulazim im ni na stranicu vise jer necu da na mojim klikovima zaradjuju. Al ono sto je bar meni zapalo za oko je to da neki jos uvijek pisu tamo, i to oni koji su na sav glas brujili da dodjemo ovdje. Nije fer djecaci, stil pisanja vas odaje, bar nije fer prema nama, koji smo ostali lojalni dogovoru. Al neka vam bude.
Slazem se sa tobom onaj ko je pametan tamo nema sta traziti.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

ChWilla
Kontakt:

sri mar 09, 2016 11:15 pm

realno nije imao ni zadnjih godinu-godinu i po prije "egzodusa". ali navika je čudo i trebao je samo neki povod.
gradi željo boli te *****

Hadzijalagic
Kontakt:

sri mar 09, 2016 11:17 pm

Ma tamo na našem pdf-u pise aldin i 40 hajduka tj. njegovih nikova i par momaka koji su ostali ali koji su uvijek bili aktivniji na temama stranih klubova, diskusija i oni nikad nisu ni napustali onaj forum. Ima i na onim prepucavanjima par nasih i to je to.. Ovdje je 99% ljudi koji su bili aktivni na Zeljinom pdf-u..

1921.ba
Kontakt:

sri mar 09, 2016 11:18 pm

HAJMO SADA MOLIM VAS INVAZIJA ZA MLADOST ! VUCITE ZA RUKAV KOGA STIGNETE DA NAS BUDE MINIMUM 7 MILJA :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Virtu4L

sri mar 09, 2016 11:19 pm

13.03. Željezničar - Mladost
16.03. Željezničar - Borac
20.03. Sloboda - Željezničar

Ovo su tri utakmice koje igramo prije pauze. Taj meč protiv Slobode će nam vjerovatno odrediti ostatak sezone, rivali u tom kolu imaju lagane utakmice, kao i u ovom kolu, osim Zrinskog koji gostuje Čeliku.

Nadam se da će Edis našpanovati momke pred Tuzlu, valjda svi znaju koliko nam je bitna ta utakmica, iz milion razloga. Možda malo žurim, imamo Mladost i Borac, ali u glavi sam već apsolvirao te utakmice...
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

hardwell
Kontakt:

sri mar 09, 2016 11:21 pm

Gledam izjave Vugdalića i ova mi je posebno zapala za oko :D

"Nema Juventus veznih igrača da proture loptu Trezegeu, k'o Štilić u Željezničaru"
Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja

Rodom s mejtaša
Kontakt:

sri mar 09, 2016 11:24 pm

Ništa Sloboda nije gore odigrala od nas. Mi smo iz tri šanse dali dva gola, oni nisu i to je to. Prvi naš go je od početka pa do kraja bio nafakaški. Drugi go je već nešto i uz jedan loš šut Bekrića iskosa nakon kao neke kontre je bilo sve.
Poslije toga se igralo sa našim živcima peljanjem u zadnjoj liniji jer niko neće da izbije kao da je bruka i napravilo se masu grešaka koje samo srećom i nekvalitetom igrača Borca nije završilo šansom. Na sredini se peljalo, glumilo igrače i nije se ni mogla napraviti akcija. Kad im oduzmemo loptu nema nikakve ubojite transformacije. Izgleda kad nema Tiaga, nema ništa po tom pitanju. Uglavnom nisam zadovoljan jer ovo neće ovako moći protiv jačih ekipa. Ovo danas je trebala biti generalka pred Tuzlu jer nema više gostovanja. Mladost i Borac kući nisu ta vrsta utakmice. Husref je je.be.n igrač i mnogo iskusniji od Edisa, nemojte to zaboraviti.

salle86
Kontakt:

sri mar 09, 2016 11:29 pm

Donekle si upravu, ali kad vec 3 meca dobijes bez primljenog gola, 2 su gostovanja a jedan domaci protiv jednog od najtezih mogucih protivnika onda sigurno nisi toliko los, bar za ovu ligu.
A tek se pocelo, treba biti optimist, ja jesam i to veliki...
Dont wory, be happy :D
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Hadzijalagic
Kontakt:

sri mar 09, 2016 11:31 pm

Protiv Slobode ce motiv, koncentracija i disciplina morati biti na visem nivou ako mislimo doci do pozitivnog rezultata ali ne slazem se da smo danas odigrali lose.. Posle 0:2 je bilo bitno samo privesti utakmicu kraju. Volio bih i ja da smo im jos tri zabili ali i ovo je bolje nego sto je vecina očekivala prije tekme..

Rodom s mejtaša
Kontakt:

sri mar 09, 2016 11:34 pm

Ma sve je odlično i bolje nego što sam očekivao. Fol je u tome što se stvara atmosfera da nas niko ne može dobiti i ako ga pušnemo u Tuzli nastaće razočarenje i sve što kod nas uz to ide.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

Prijava