Uvjerne sam da cemo Mladost i Borac da aposloviramo a onda idemo da pomrsimo racune tuzlacima.

nisam ni ja zadovoljan 2. pol i indolencijom blagojevica... ali necemo biti sitnicavidelinjo je napisao/la:izgleda samo ja nisam zadovoljan danasnjom utakmicom![]()
![]()
Puno im dajemo respekta, ako nam dadnu gol bice dobrostorm_raider je napisao/la:Nismo mi nesto briljirali igrom danas, Borac je cak imao i vise prilika, ali kako mozes ista reci kada pobjedis 2:0 u gostima i skoro osiguras prolaz dalje? Stice se dojam da smo igrali tacno koliko nam treba, a i uslo je ono sto je trebalo. Borac je sasvim tvrda ekipa i ovaj 2:0 rezultat ne treba da zavara u revansu.
Nisam ni ja. Osim golova ništa. Bojim se da ih ovo ne uljulja. U Tuzli sa ovakom igrom nemamo šta tražiti. Nadam se da je Enis svjestan i da ovo mora puno bolje. Da sad ne detaljišem.delinjo je napisao/la:izgleda samo ja nisam zadovoljan danasnjom utakmicom![]()
![]()
Baš tako, ovaj dvomeč je završen, neće ni oni igrati u najjačem sastavu u revanšu, par dana kasnije idu Travniku i to im je zadnji voz da se priključe desetoj poziciji.LARSSON je napisao/la:Puno im dajemo respekta, ako nam dadnu gol bice dobro
Ne znam zasto niste zadovoljni.. Nismo umirali u ljepoti i lijepim akcijama ali smo Borca pomnozili sa nulom na njihovom terenu. Sloboda je nedavno sa njima odigrala 0:0 i bili su zadovoljni bodom. Mozda i ocekujemo previse. Ovakve ce biti sve nase tekme do kraja. Rovovska borba od prve do zadnje minute. Gdje ne budemo tako pristupali tu cemo i zayebati..Bilo je danas i losih perioda ali smo u sustini odigrali sigurnu utakmicu u kojoj smo maltene obezbijedili polufinale a i nismo se pretjerano potrosili..Rodom s mejtaša je napisao/la:Nisam ni ja. Osim golova ništa. Bojim se da ih ovo ne uljulja. U Tuzli sa ovakom igrom nemamo šta tražiti. Nadam se da je Enis svjestan i da ovo mora puno bolje. Da sad ne detaljišem.delinjo je napisao/la:izgleda samo ja nisam zadovoljan danasnjom utakmicom![]()
![]()
Slazem se sa tobom onaj ko je pametan tamo nema sta traziti.Tryg je napisao/la:Odem nakon dugo vremena tamo na onaj forum, ne ulazim im ni na stranicu vise jer necu da na mojim klikovima zaradjuju. Al ono sto je bar meni zapalo za oko je to da neki jos uvijek pisu tamo, i to oni koji su na sav glas brujili da dodjemo ovdje. Nije fer djecaci, stil pisanja vas odaje, bar nije fer prema nama, koji smo ostali lojalni dogovoru. Al neka vam bude.