Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

baxuz87
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet maj 19, 2016 9:25 pm

LARS1921 je napisao/la:
baxuz87 je napisao/la:slika

:)
Jedino Jahic i Kvesic sto ima veze sa nama koliko vidim :D
Ma **** nas. :djavo:
"Sarajevski Željezničar je novi-stari prvak, slijede ostale vijesti." -Dnevnik FTV

diego1921
Kontakt:

čet maj 19, 2016 9:27 pm

Lampard je napisao/la:
diego1921 je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:[video]https://www.youtube.com/watch?v=bVUPvdB ... e=youtu.be[/video]

Neko u komentarima na fb stavio, sta im uradi mali :D
2004 godiste,kazu najveci talenat !! :shisha:
Ne sluti mu tu shishu da moramo i njega ganjat :mrgreen:
Lampard ne bi me cudilo da vec ima potpisan ugovor s kakvom nargilhanom :ganja:
Fedelta sto nisi pitao Ivana voli li shishu i koje mu je omiljeno mjesto ? :mrgreen:

1921.ba
Kontakt:

čet maj 19, 2016 9:27 pm

bice sljedeci intervju na zimu u argeliniju, ne brini :djavo:
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Format
Kontakt:

čet maj 19, 2016 9:28 pm

fedeltafrotta je napisao/la:
Format je napisao/la:E sto me sjeba ovo "ako ostanem u Želji"
šta misliš kako je meni bilo, ja ispred njega, pa hajd postavi sljedece pitanje :djavo:
Ne znam al mene bas pokosi nekako,al dobro za milion bi i Aguera zaboravio al funti sko moze

diego1921
Kontakt:

čet maj 19, 2016 9:29 pm

fedeltafrotta je napisao/la:bice sljedeci intervju na zimu u argeliniju, ne brini :djavo:
Zavrsi nam kakav sponzorski ugovor,da se djaba trujemo !! :djavo:

Ajzea
Kontakt:

čet maj 19, 2016 9:32 pm

LARS1921 je napisao/la:[video]https://www.youtube.com/watch?v=bVUPvdB ... e=youtu.be[/video]

O njemu je @jurisicduska pisao jednom prilikom, inace navijac Sarajeva, koji ga je gledao na nekom turniru. Sjecam se dobro da rece ovako: "Ima neki mali kod vas, Mašala se preziva, e tako i igra.", nahvalio ga kao sto bi ja Lendrica.

LARSSON
Kontakt:

čet maj 19, 2016 9:36 pm

Ajzea je napisao/la:

O njemu je @jurisicduska pisao jednom prilikom, inace navijac Sarajeva, koji ga je gledao na nekom turniru. Sjecam se dobro da rece ovako: "Ima neki mali kod vas, Mašala se preziva, e tako i igra.", nahvalio ga kao sto bi ja Lendrica.

"Gledam danas u ksc na Ilidži utakmicu vaših klinaca 2004 godište. Ima nekakav Mašala se preziva. E tako i igra. Ja mislim da komotno može igrati za 4 godine starije. Ima još par igrača finih, ali on baš odskače.Inače ako ko ne zna pobijedili ste šampion Ilidža 3:0, remizirali sa nekim Hrvatima imate i sutra tekmu. Dobar turnir ima Slovenaca, Hrvata, Srbijanaca.

Igrali ste ujutro u plavim a naveče u bijelim dresovima, sve brojevi ispisani, imena, baš se isticala ozbiljnost. Sve pohvale."

da nije tako rekao :D

cikazubo
Kontakt:

čet maj 19, 2016 9:39 pm

Ajzea je napisao/la:

Treba uciniti sve i odma ovakve talente vezati za klub, sad da ga vidi Dinamo ili neko iz regiona na turnirima koje igraju, moze nam ga uzeti bez problema, a imaju 2-3 malca u toj generaciji koji vec sada imaju nenormalno dobru kontrolu lopte i dobar osjecaj za igru..

diego1921
Kontakt:

čet maj 19, 2016 9:56 pm

cikazubo je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:

Treba uciniti sve i odma ovakve talente vezati za klub, sad da ga vidi Dinamo ili neko iz regiona na turnirima koje igraju, moze nam ga uzeti bez problema, a imaju 2-3 malca u toj generaciji koji vec sada imaju nenormalno dobru kontrolu lopte i dobar osjecaj za igru..
Mozemo ih jedino zicom zavezati i to ako nam Deen i Dalal posude :ganja:
Daleko smo mi od toga,pa nama je sarajevo uzelo par igraca, o Dinamu da ne pricamo !!

cikazubo
Kontakt:

čet maj 19, 2016 9:59 pm

diego1921 je napisao/la:
cikazubo je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:
Daleko smo mi od toga,pa nama je sarajevo uzelo par igraca, o Dinamu da ne pricamo !!
Kakva su pravila sto se tice nekih predugovora, amaterskih ugovora ili ne znam ti sta kad su u pitanju ovako djeca, postoji li mogucnost da se nesto potpise, a stipendiras dijete, ponudis neke uslove i slicno.. ?

diego1921
Kontakt:

čet maj 19, 2016 10:03 pm

cikazubo je napisao/la:
diego1921 je napisao/la:
cikazubo je napisao/la: Treba uciniti sve i odma ovakve talente vezati za klub, sad da ga vidi Dinamo ili neko iz regiona na turnirima koje igraju, moze nam ga uzeti bez problema, a imaju 2-3 malca u toj generaciji koji vec sada imaju nenormalno dobru kontrolu lopte i dobar osjecaj za igru..
Kakva su pravila sto se tice nekih predugovora, amaterskih ugovora ili ne znam ti sta kad su u pitanju ovako djeca, postoji li mogucnost da se nesto potpise, a stipendiras dijete, ponudis neke uslove i slicno.. ?
Do 18 god ne mogu potpisivati profi ugovore ,samo amaterske !! Sad kako je Dinamo ovo rijesio to ne znam,mada mislim da oni sve zavrsavaju s parama, jake stipendije,das pare roditeljima i rijesena stvar..Kod nas daju im po 2-3 glave !! Znam da je Gojak imao 7 milja eura u Dinamu kad je tek otisao !!

storm_raider
Kontakt:

čet maj 19, 2016 10:17 pm

Treba @dusku dovuci na ovaj forum. Uzivao sam s njim diskutovati.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

ChWilla
Kontakt:

čet maj 19, 2016 10:20 pm

prvi ja juče pišem kome od mladih treba dati šansu, a skroz zaboravio dadu...on pravilno pripremljen i usmjeren može eksplodirati, ima sve pretpostavke ovog svijeta za to. pokazao je već to protiv igrača visoke, visoke evropske klase.
gradi željo boli te *****

chile
Kontakt:

čet maj 19, 2016 10:23 pm

storm_raider je napisao/la:Treba @dusku dovuci na ovaj forum. Uzivao sam s njim diskutovati.
Bio je tu kada smo mi dosli ako se ne varam

Sent from my Plavo Sokocalo
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

Omar500
Moderator
Kontakt:

čet maj 19, 2016 10:32 pm

ChWilla je napisao/la:prvi ja juče pišem kome od mladih treba dati šansu, a skroz zaboravio dadu...on pravilno pripremljen i usmjeren može eksplodirati, ima sve pretpostavke ovog svijeta za to. pokazao je već to protiv igrača visoke, visoke evropske klase.
Nadam se da ce novi trenet uvidjeti takve stvari. Memija na pravoj poziciji, Dado u prvoj, onda Halvadzic koji bi izgleda mogao pruziti pravo dobre partije. Da ne spominjem mladog Zerica, Mujagica itd. Bit ce jos tu 2-3 pojacanja vjerovatno kada dodje trener, imamo fakat dobrih igraca, nego smo izgubili predstavu u zadnjoj polusezoni zbog Mulalica jbg. Oduzit ce se ovaj odmor, i onda novi trener, novi strucni stab i polako s pripremama :karanje:
A ovaj mali Riki, sta je ovo :pljesak:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Plava Porodica
Kontakt:

čet maj 19, 2016 10:39 pm

E čuj Fudo iz Kanade hahahahahahahaahahh :rofl: a :rofl1: :rofl: :rofl1: :rofl: :rofl1: :rofl: :rofl1: :rofl: :rofl1: :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2: :lol: :lol: :lol:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Kapiten
Kontakt:

čet maj 19, 2016 10:45 pm

Dado u ovoj ekipi tesko moze do udarne postave. Ali ga treba pokusati "ugurati".
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

delinjo
Kontakt:

čet maj 19, 2016 10:48 pm

Kapiten je napisao/la:Dado u ovoj ekipi tesko moze do udarne postave. Ali ga treba pokusati "ugurati".
tesko bas
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Leon_Professional
Kontakt:

čet maj 19, 2016 10:48 pm

Samo da bude zdrav, Dado je veci potencijal od Memije, ali nije sve ni do toga, treba imati i srece!

Plava Porodica
Kontakt:

čet maj 19, 2016 10:50 pm

Nego Stana nam se fino provodi..cuga se,pa i zapali se cigara a treninzi još uvijek u toku..dok se to ne popravi,nećemo mi kao klub daleko :r
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.

Prijava