Ma **** nas.LARS1921 je napisao/la:Jedino Jahic i Kvesic sto ima veze sa nama koliko vidimbaxuz87 je napisao/la:

Ma **** nas.LARS1921 je napisao/la:Jedino Jahic i Kvesic sto ima veze sa nama koliko vidimbaxuz87 je napisao/la:
Lampard ne bi me cudilo da vec ima potpisan ugovor s kakvom nargilhanomLampard je napisao/la:Ne sluti mu tu shishu da moramo i njega ganjatdiego1921 je napisao/la:2004 godiste,kazu najveci talenat !!LARS1921 je napisao/la:[video]https://www.youtube.com/watch?v=bVUPvdB ... e=youtu.be[/video]
Neko u komentarima na fb stavio, sta im uradi mali
Ne znam al mene bas pokosi nekako,al dobro za milion bi i Aguera zaboravio al funti sko mozefedeltafrotta je napisao/la:šta misliš kako je meni bilo, ja ispred njega, pa hajd postavi sljedece pitanjeFormat je napisao/la:E sto me sjeba ovo "ako ostanem u Želji"
Zavrsi nam kakav sponzorski ugovor,da se djaba trujemo !!fedeltafrotta je napisao/la:bice sljedeci intervju na zimu u argeliniju, ne brini
O njemu je @jurisicduska pisao jednom prilikom, inace navijac Sarajeva, koji ga je gledao na nekom turniru. Sjecam se dobro da rece ovako: "Ima neki mali kod vas, Mašala se preziva, e tako i igra.", nahvalio ga kao sto bi ja Lendrica.LARS1921 je napisao/la:[video]https://www.youtube.com/watch?v=bVUPvdB ... e=youtu.be[/video]
Ajzea je napisao/la:O njemu je @jurisicduska pisao jednom prilikom, inace navijac Sarajeva, koji ga je gledao na nekom turniru. Sjecam se dobro da rece ovako: "Ima neki mali kod vas, Mašala se preziva, e tako i igra.", nahvalio ga kao sto bi ja Lendrica.LARS1921 je napisao/la:[video]https://www.youtube.com/watch?v=bVUPvdB ... e=youtu.be[/video]
Treba uciniti sve i odma ovakve talente vezati za klub, sad da ga vidi Dinamo ili neko iz regiona na turnirima koje igraju, moze nam ga uzeti bez problema, a imaju 2-3 malca u toj generaciji koji vec sada imaju nenormalno dobru kontrolu lopte i dobar osjecaj za igru..Ajzea je napisao/la:O njemu je @jurisicduska pisao jednom prilikom, inace navijac Sarajeva, koji ga je gledao na nekom turniru. Sjecam se dobro da rece ovako: "Ima neki mali kod vas, Mašala se preziva, e tako i igra.", nahvalio ga kao sto bi ja Lendrica.LARS1921 je napisao/la:[video]https://www.youtube.com/watch?v=bVUPvdB ... e=youtu.be[/video]
Mozemo ih jedino zicom zavezati i to ako nam Deen i Dalal posudecikazubo je napisao/la:Treba uciniti sve i odma ovakve talente vezati za klub, sad da ga vidi Dinamo ili neko iz regiona na turnirima koje igraju, moze nam ga uzeti bez problema, a imaju 2-3 malca u toj generaciji koji vec sada imaju nenormalno dobru kontrolu lopte i dobar osjecaj za igru..Ajzea je napisao/la:O njemu je @jurisicduska pisao jednom prilikom, inace navijac Sarajeva, koji ga je gledao na nekom turniru. Sjecam se dobro da rece ovako: "Ima neki mali kod vas, Mašala se preziva, e tako i igra.", nahvalio ga kao sto bi ja Lendrica.LARS1921 je napisao/la:[video]https://www.youtube.com/watch?v=bVUPvdB ... e=youtu.be[/video]
Kakva su pravila sto se tice nekih predugovora, amaterskih ugovora ili ne znam ti sta kad su u pitanju ovako djeca, postoji li mogucnost da se nesto potpise, a stipendiras dijete, ponudis neke uslove i slicno.. ?diego1921 je napisao/la:Mozemo ih jedino zicom zavezati i to ako nam Deen i Dalal posudecikazubo je napisao/la:Treba uciniti sve i odma ovakve talente vezati za klub, sad da ga vidi Dinamo ili neko iz regiona na turnirima koje igraju, moze nam ga uzeti bez problema, a imaju 2-3 malca u toj generaciji koji vec sada imaju nenormalno dobru kontrolu lopte i dobar osjecaj za igru..Ajzea je napisao/la:
O njemu je @jurisicduska pisao jednom prilikom, inace navijac Sarajeva, koji ga je gledao na nekom turniru. Sjecam se dobro da rece ovako: "Ima neki mali kod vas, Mašala se preziva, e tako i igra.", nahvalio ga kao sto bi ja Lendrica.![]()
Daleko smo mi od toga,pa nama je sarajevo uzelo par igraca, o Dinamu da ne pricamo !!
Do 18 god ne mogu potpisivati profi ugovore ,samo amaterske !! Sad kako je Dinamo ovo rijesio to ne znam,mada mislim da oni sve zavrsavaju s parama, jake stipendije,das pare roditeljima i rijesena stvar..Kod nas daju im po 2-3 glave !! Znam da je Gojak imao 7 milja eura u Dinamu kad je tek otisao !!cikazubo je napisao/la:Kakva su pravila sto se tice nekih predugovora, amaterskih ugovora ili ne znam ti sta kad su u pitanju ovako djeca, postoji li mogucnost da se nesto potpise, a stipendiras dijete, ponudis neke uslove i slicno.. ?diego1921 je napisao/la:Mozemo ih jedino zicom zavezati i to ako nam Deen i Dalal posudecikazubo je napisao/la: Treba uciniti sve i odma ovakve talente vezati za klub, sad da ga vidi Dinamo ili neko iz regiona na turnirima koje igraju, moze nam ga uzeti bez problema, a imaju 2-3 malca u toj generaciji koji vec sada imaju nenormalno dobru kontrolu lopte i dobar osjecaj za igru..![]()
Daleko smo mi od toga,pa nama je sarajevo uzelo par igraca, o Dinamu da ne pricamo !!
Bio je tu kada smo mi dosli ako se ne varamstorm_raider je napisao/la:Treba @dusku dovuci na ovaj forum. Uzivao sam s njim diskutovati.
Nadam se da ce novi trenet uvidjeti takve stvari. Memija na pravoj poziciji, Dado u prvoj, onda Halvadzic koji bi izgleda mogao pruziti pravo dobre partije. Da ne spominjem mladog Zerica, Mujagica itd. Bit ce jos tu 2-3 pojacanja vjerovatno kada dodje trener, imamo fakat dobrih igraca, nego smo izgubili predstavu u zadnjoj polusezoni zbog Mulalica jbg. Oduzit ce se ovaj odmor, i onda novi trener, novi strucni stab i polako s pripremamaChWilla je napisao/la:prvi ja juče pišem kome od mladih treba dati šansu, a skroz zaboravio dadu...on pravilno pripremljen i usmjeren može eksplodirati, ima sve pretpostavke ovog svijeta za to. pokazao je već to protiv igrača visoke, visoke evropske klase.
tesko basKapiten je napisao/la:Dado u ovoj ekipi tesko moze do udarne postave. Ali ga treba pokusati "ugurati".