storm_raider je napisao/la:cikazubo je napisao/la:Zna li neko od insajdera jel istina da naši traže i golmana ?
Trazili su, ali ne vise, osim ako nesto iznenada ne iskoci za Vedrana. sto se en moze odbiti. Trazila se malo zamjena za Fejzica, ali decko ima odlican odnos prema grbu, jako cijeni klub i shvata vaznost i velicinu Zelje, tako da se odustalo od toga. Svi imaju rijeci hvale za njega i kada zavrsi karijeru, nasi ce gledati da ga ostave u klubu da radi. A i da se ne lazemo, nije on nimalo los golman.
Bilo bi mi žao da se riješe Vece ali dobro je ak se odustalo od toga, nije on pokazao ni u pola koliko može i on se počeo normalno razvijati od kako je Slavko tu a kod Kostića je baš bio u konstantnom padu što s tiče forme, ali evo na kraju je super branio zadnje utakmice, skinuo je par golova, mislim da ga vrijedi držati još godinu i po do dvije, ako nastavi normalnim putem imaće on finu cijenu i karijeru..
A Fejzić je po meni idealan golman kad je u pitanju status rezervnog igrača, boljeg a da je zadovoljan sa par nastupa u sezoni ne možemo naći, a kažu da on diže i atmosferu u svlačionici i da je glavni za tu zayebanciju i pozitivu u ekipi, i što kažeš na kraju krajeva to je sasvim solidan golman..