Elegant je napisao/la:Hoce li se sa Bekricem raskinuti ? Jahicu se zahvaliti u svakom slucaju.
pa sigurno nije. meni prvom se bio svidio na osnovu prijateljskih...ali ovo je klub sa posebnim zahtjevima. namjerno ne kažem posebnim potrebamaOkolele je napisao/la:E cuj nije zaboravio igrati za 4 mjeseca..
Sve je ispričano u ovom tvom postu u vezi Šećera...exbabilon je napisao/la:Ma Secer nikad nece biti igrac koji u sampionskom Zelji moze praviti prevagu na terenu. Udje zadnjih 10 minuta umjesto ocajnog Ugljese u toj utakmici i uspije biti slabiji od Ugljese. Ne znam koja je to tekma bila, na Grbavici pred kraj prvenstva.. tu mi je bilo jasno da on nije za velike stvari. Bez samopouzdanja da nesto napravi, samo prvom do sebe, a i to pogrijesi. Ovo sto je on odradjivao moze i mali Dino za manje pare. Pored Zebe, Bekrica, Markovica, Blagojevica i Ugljese tesko da bi imao znacajniju ulogu. Sretno u nastavku karjere, fin si momak.
Odlicna vijest. Memija ce biti sve bolji, bljesnuo je zadnjih par utakmica.storm_raider je napisao/la:Memija sa Mirom trenira, ne odvaja se od njega. Izgleda da je dosao sebi napokon.
Mislis da ce im Petrovic dati jos jednu sansu, ja ne vjerujem da ce ostati. Eto Bekric kad bi ove pripreme odradio kako treba a ovaj drugi daleko mu Zeljo bio.Kospicar je napisao/la:Elegant je napisao/la:Hoce li se sa Bekricem raskinuti ? Jahicu se zahvaliti u svakom slucaju.
Ne vjerujem da ce se desit nijedno od ovo dvoje.
Jahic ja msm da ce ostat u timu, iako ja prvi nisam za to.