https://www.youtube.com/watch?v=-meXRf1UZok" onclick="window.open(this.href);return false;DZM13 je napisao/la:ne stigoh gledati tekmu danas, ima li sazetak gdje sa sansama
Mislim da hoce jer je dva zuta. Da je direktni crveni ne bi mogao.zeljeznicar1 je napisao/la:Hoće li Blagoja moći igrati protiv Mladosti?
Nekako 50 će se nać, 60 nikakoLeon_Professional je napisao/la:ako prekinete da ti moze vratiti a da ne pise njeno ime na ledjimaAsharaK je napisao/la:Neka, ja ću bez printa![]()
Uz izvinjenje moderatorima, ipak mi nije jasan ovaj dio koji kaze da su ovakve premije dozvoljene. Nebitno pitarske ili bilo cije druge. Na koji nacin dozvoljene. Da ti onaj ko odigra za tebe ispostavi fakturu sa iskazanim PDV-om, da platis u skladu sa naznačenim dospijecem, da PDV prikazes kao odbitni ili kao trosak,..... A znamo da mi moramo platiti drzavi porez na isplate iz blagajne.ChWilla je napisao/la:pominju se premije. one su dozvoljene - ali znao je da je sniman ili bar da može biti...
Blagojević će crveni odradit u utakmici protiv Mladosti u nedelju, a moći će igrati u srijedu....Elegant je napisao/la:Blagojevic taman da odmori u revansu pauzira radi kartona, mozemo i bez njega ovo rjesiti.
Prije toga Mladost, napuniti Grbavicu podrzati igrace, a posebno upravu na ovom poslu oko stadiona sto ce da u pondedjeljak da krene.![]()
Mladost naravao shvatiti ozbiljno i polako strpljivo do nove tri bobe.
Treba ga odmoriti i u srijedu u revansu pa da bude bas odmoran u Tuzli. Ja bih sansu u revansu protiv Borca dao Đermanovicu, Hodzurdi, Mailsonu, Halvadzicu, Beganovicu, Hasanovicu i Enisu Sadikovicu sto bi u praksi izgledalo ovako: Kjosevski, S. Stevanovic, Kosoric, Hodzurda, Kramaric, Hasanovic, E. Sadikovic, Beganovic, Mailson, Halvadzic, Đermanovic. Mislim da ne mozemo izgubiti dva razlike od Borca sa ovom ekipom a usput cemo se odmoriti za Tuzlake.Veteran je napisao/la:Blagojević će crveni odradit u utakmici protiv Mladosti u nedelju, a moći će igrati u srijedu....Elegant je napisao/la:Blagojevic taman da odmori u revansu pauzira radi kartona, mozemo i bez njega ovo rjesiti.
Prije toga Mladost, napuniti Grbavicu podrzati igrace, a posebno upravu na ovom poslu oko stadiona sto ce da u pondedjeljak da krene.![]()
Mladost naravao shvatiti ozbiljno i polako strpljivo do nove tri bobe.