Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

zeljeznicar1
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri mar 09, 2016 9:44 pm

Hoće li Blagoja moći igrati protiv Mladosti?

DZM13
Kontakt:

sri mar 09, 2016 9:45 pm

ne stigoh gledati tekmu danas, ima li sazetak gdje sa sansama :D
Nihad Đedović = izdajnik, SLAVKO PETROVIC == UBLEHAS
MT33 - Prvi Bosnjak u NBA
"...ko ne slusa pjesmu, slusat ce oluju..."
https://www.youtube.com/watch?v=asm17vZaAOg - ...lijepa Azro, lijepa Azro, svud po svijetu trazim te...

LARSSONN
Kontakt:

sri mar 09, 2016 9:46 pm

DZM13 je napisao/la:ne stigoh gledati tekmu danas, ima li sazetak gdje sa sansama :D
https://www.youtube.com/watch?v=-meXRf1UZok" onclick="window.open(this.href);return false;

Ajzea
Kontakt:

sri mar 09, 2016 9:48 pm

Grudva je krenula. :kafa:

SRETAN ROĐENDAN MISKE, SRETAN ROĐENDAN VELIČINO !

ž'21
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri mar 09, 2016 9:54 pm

zeljeznicar1 je napisao/la:Hoće li Blagoja moći igrati protiv Mladosti?
Mislim da hoce jer je dva zuta. Da je direktni crveni ne bi mogao.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

godrina
Kontakt:

sri mar 09, 2016 9:56 pm

uh ja tek sad, kako smo mi dobri i svaka tekma ce biti sve bolja aBd...ma beton :zeljeznicar1:
hvala upravi, bravo manijaci
i onaj cirkus tamo hahh
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

blueheart
Kontakt:

sri mar 09, 2016 10:02 pm

mi danas jesmo zaista odigrali jednu rutinsku utakmicu, a po meni za to je najzasluzniji Edis. Ekipa djeluje jako ozbiljno i strpljivo za razliku od jeseni. idemo od utakmice do utakmice i to je ono najbolje.
Sta napisati za ovu nasu upravu a da ih pohvalim... ne znam, ovo sto oni rade je poruka svima onim prije da kada se radi radi radi nesto se i uradi. Veliko im HVALA.
DRZAVA ZELJO

Plava Porodica
Kontakt:

sri mar 09, 2016 10:10 pm

Tek sad vidiš koliko je naša uprava kvalitetnija i školovanija od ostalih..milenijum ispred svih,a valjda i najbolji klub u BiH zaslužuje najbolje rukovodstvo kluba i najboljeg trenera.Upravo još jednom hvala za sve,Sablja majstore hvala i tebi,igrači hvala i vama! :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sri mar 09, 2016 10:11 pm

Leon_Professional je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:Neka, ja ću bez printa :rofl1: :rofl1:
ako prekinete da ti moze vratiti a da ne pise njeno ime na ledjima :ganja:
Nekako 50 će se nać, 60 nikako :rofl: :rofl:
Željezničar ante portas !

FKZ1921
Kontakt:

sri mar 09, 2016 10:13 pm

Ne treba pretjerivati...Nije ovo bila igra za hvalospjeva.Ni timska ni nekog igraca pojedinacno. Cinjenica jeste da se neki pomalo bude,neki potvrdjuju da su solidni,za neke je vazna sama cinjenca da su odigrali 90 min...Kad se sve to sabere,kad se ponovi na boljem terenu, mozda cemo moci reci da je bilo dobro.
Sta je sad jedino bitno? Rezultat. Zbog revansa koji slijedi pred tesko gostovanje. Ali to sad treba staviti na cekanje. Do nedelje uvece.

Veteran1965
Kontakt:

sri mar 09, 2016 10:18 pm

Rezultat vrhunski i pristup i angažovanje na nivou. Teren težak, strah od povreda, sve u svemu prezadovoljan. Ovo je snaga, utrpaš 2 komada u prvih 15 minuta, objasniš im lagano kako stvari stoje, i turistički do kraja, sa pola snage. Ne može bolje brate. Da je trebalo više, bilo je tu prostora ko u priči.
:zeljeznicar1:
Samo 5% i ni stolice više!!!!

11plavih'92
Prijatelj foruma
Kontakt:

sri mar 09, 2016 10:20 pm

ChWilla je napisao/la:pominju se premije. one su dozvoljene - ali znao je da je sniman ili bar da može biti...
Uz izvinjenje moderatorima, ipak mi nije jasan ovaj dio koji kaze da su ovakve premije dozvoljene. Nebitno pitarske ili bilo cije druge. Na koji nacin dozvoljene. Da ti onaj ko odigra za tebe ispostavi fakturu sa iskazanim PDV-om, da platis u skladu sa naznačenim dospijecem, da PDV prikazes kao odbitni ili kao trosak,..... A znamo da mi moramo platiti drzavi porez na isplate iz blagajne.
Fakat kako su dozvoljene. Etiku, moral, zasluge na zelenom terenu i ostale vrijednosti maknimo za trenutak u stranu, opet ne kontam kako su dozvoljene. Kao da sa sudijom napravis predugovor da ces i njega premirati nakon utakmice ako bude tako i tako. I sudija ispostavi fakturu nakon tekme, sa PDV-om naravno
5. - 7. Okt 1992.

Leon_Professional
Kontakt:

sri mar 09, 2016 10:21 pm

Misljenja sam da je mozda Mulalic trebao napraviti neke druge izmjene da i ovi ostali osjete kako je igrati, ali hajd Edis zna najbolje.

Elegant
Kontakt:

sri mar 09, 2016 10:24 pm

Blagojevic taman da odmori u revansu pauzira radi kartona, mozemo i bez njega ovo rjesiti.

Prije toga Mladost, napuniti Grbavicu podrzati igrace, a posebno upravu na ovom poslu oko stadiona sto ce da u pondedjeljak da krene. :zeljeznicar1:

Mladost naravao shvatiti ozbiljno i polako strpljivo do nove tri bobe.
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u sri mar 09, 2016 10:25 pm, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

ChWilla
Kontakt:

sri mar 09, 2016 10:24 pm

porezno bi moglo biti prekršaja, to je tačno :mrgreen:
gradi željo boli te *****

Ajzea
Kontakt:

sri mar 09, 2016 10:30 pm

Ma prolazimo Borac, ubijeđen sam u to 20 000%..

Veteran1965
Kontakt:

sri mar 09, 2016 10:34 pm

Elegant je napisao/la:Blagojevic taman da odmori u revansu pauzira radi kartona, mozemo i bez njega ovo rjesiti.

Prije toga Mladost, napuniti Grbavicu podrzati igrace, a posebno upravu na ovom poslu oko stadiona sto ce da u pondedjeljak da krene. :zeljeznicar1:

Blagojević će crveni odradit u utakmici protiv Mladosti u nedelju, a moći će igrati u srijedu....
Samo 5% i ni stolice više!!!!

Brkoo
Kontakt:

sri mar 09, 2016 10:37 pm

Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

ž'21
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri mar 09, 2016 10:45 pm

Veteran je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Blagojevic taman da odmori u revansu pauzira radi kartona, mozemo i bez njega ovo rjesiti.

Blagojević će crveni odradit u utakmici protiv Mladosti u nedelju, a moći će igrati u srijedu....
Treba ga odmoriti i u srijedu u revansu pa da bude bas odmoran u Tuzli. Ja bih sansu u revansu protiv Borca dao Đermanovicu, Hodzurdi, Mailsonu, Halvadzicu, Beganovicu, Hasanovicu i Enisu Sadikovicu sto bi u praksi izgledalo ovako: Kjosevski, S. Stevanovic, Kosoric, Hodzurda, Kramaric, Hasanovic, E. Sadikovic, Beganovic, Mailson, Halvadzic, Đermanovic. Mislim da ne mozemo izgubiti dva razlike od Borca sa ovom ekipom a usput cemo se odmoriti za Tuzlake.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Tryg
Kontakt:

sri mar 09, 2016 10:48 pm

Odem nakon dugo vremena tamo na onaj forum, ne ulazim im ni na stranicu vise jer necu da na mojim klikovima zaradjuju. Al ono sto je bar meni zapalo za oko je to da neki jos uvijek pisu tamo, i to oni koji su na sav glas brujili da dodjemo ovdje. Nije fer djecaci, stil pisanja vas odaje, bar nije fer prema nama, koji smo ostali lojalni dogovoru. Al neka vam bude.
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

Prijava