Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Elegant
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon dec 19, 2016 2:45 pm

Za ovih desetak dana to nove godine sta god da urade dobro je, a onda u januaru punom parom.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

ChWilla
Kontakt:

pon dec 19, 2016 2:58 pm

ljudi, radi se i radiće se normalno, nije 19. vijek, osim u slučaju neke prave vremenske katastrofe. govorio sam vam to i prije početka radova.
gradi željo boli te *****

Manager2016

pon dec 19, 2016 3:11 pm

Teska ce ovo pauza biti. Morat cemo svaki dan citati da se radi :oops1: :lol: :lol:

za_zivot_cijeli
Kontakt:

pon dec 19, 2016 3:20 pm

ChWilla je napisao/la:ljudi, radi se i radiće se normalno, nije 19. vijek, osim u slučaju neke prave vremenske katastrofe. govorio sam vam to i prije početka radova.
da li se pad snijega od pola metra smatra vremenskom katastrofom?
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

pon dec 19, 2016 3:23 pm

za_zivot_cijeli je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:ljudi, radi se i radiće se normalno, nije 19. vijek, osim u slučaju neke prave vremenske katastrofe. govorio sam vam to i prije početka radova.
da li se pad snijega od pola metra smatra vremenskom katastrofom?
u bosni je snijeg od 10 cm katastrofa... jer svakoga iznenadi u decembru ili januaru :D pogotovo komunalna preduzeca
100/94/37/34 - i to je to!

ChWilla
Kontakt:

pon dec 19, 2016 3:23 pm

zavisi od faze, ali ne na duže od par dana.

Eisenbahner1921
Kontakt:

pon dec 19, 2016 3:28 pm

Hajmo se još malo aktivirati oko Istoka Željovci :)
Ja ulijećem s 25 KM uskoro, ako je još ko u mogućnosti da učestvuje u akciji, da ovo do kraja izguramo. :zeljeznicar1:
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

cikazubo
Kontakt:

pon dec 19, 2016 3:35 pm

Zna li se okvirno kad će krenut sa ozbiljnijim radovima na južnoj longitudinali, nadam s da neće dugo ostaviti onako iskopano jer su nam uzeli pola platoa, da hoće onda bar na vrijeme i završiti te radove..

ChWilla
Kontakt:

pon dec 19, 2016 3:39 pm

jako zahvalno pitanje kod javnih radova kod nas... :D

ne daju pitati, č etnik i izdajnik države ko kaže da radovi kasne...

pile87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon dec 19, 2016 3:41 pm

Eisenbahner1921 je napisao/la:Hajmo se još malo aktivirati oko Istoka Željovci :)
Ja ulijećem s 25 KM uskoro, ako je još ko u mogućnosti da učestvuje u akciji, da ovo do kraja izguramo. :zeljeznicar1:
Bravo. Konkretno :)
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

cikazubo
Kontakt:

pon dec 19, 2016 3:46 pm

ChWilla je napisao/la:jako zahvalno pitanje kod javnih radova kod nas... :D

Bojim se da ćemo mi prije južnu tribinu dočekati nego što će ovi napraviti tu južnu longitudinalu, kad se sjetim kolko su godina onu dvoranu gradili a i dalje nema upotrebnu dozvolu jer se fušerilo i krpilo gdje se stiglo, krov prokišnjavao jbt a puhnuli 6-7 miliona u tu dvoranicu, mi bi za te pare završili istok, jug i teren..

Okolele
Kontakt:

pon dec 19, 2016 3:48 pm

Evo ga nostalgicar napustio Cibaliju..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

pile87
Kontakt:

pon dec 19, 2016 3:49 pm

cikazubo je napisao/la:

Bojim se da ćemo mi prije južnu tribinu dočekati nego što će ovi napraviti tu južnu longitudinalu, kad se sjetim kolko su godina onu dvoranu gradili a i dalje nema upotrebnu dozvolu jer se fušerilo i krpilo gdje se stiglo, krov prokišnjavao jbt a puhnuli 6-7 miliona u tu dvoranicu, mi bi za te pare završili istok, jug i teren..
Tacnije 9.5 miliona :)
Za te pare se mogla napraviti dvorana i istok, jug stadiona te teren i nadkriti tribine.
Zadnja izmjena: pile87, dana/u pon dec 19, 2016 3:49 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Mi ćemo opet doći!
Što se već sada rađa.

ChWilla
Kontakt:

pon dec 19, 2016 3:51 pm

Okolele je napisao/la:Evo ga nostalgicar napustio Cibaliju..
ne leži mu slavonska kuhinja, ljuto i puno povrća...

cikazubo
Kontakt:

pon dec 19, 2016 3:55 pm

pile87 je napisao/la:
cikazubo je napisao/la:

Tacnije 9.5 miliona :)
Nevjerovatno :shock: , imao sam par puta priliku obići dvoranu, pola stvari je nedovršeno, a najsmješnije mi je to da je nedugo nakon otvaranja neka košarkaška škola imala trening i prekinuli ga jer je na 4-5 mjesta prokišnjavalo pa se stvarale lokve po parketu, kolko li se milki tu zavrnulo Bog sami zna..

godrina
Kontakt:

pon dec 19, 2016 4:03 pm

Eisenbahner1921 je napisao/la:Hajmo se još malo aktivirati oko Istoka Željovci :)
ma mogo bi ja, obecali su isplatiti ove dugove za desetak dana.. pa da se utalimo ( valjda bude trajala do tad akcija)
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

pile87
Kontakt:

pon dec 19, 2016 4:09 pm

godrina je napisao/la:
ma mogo bi ja, obecali su isplatiti ove dugove za desetak dana.. pa da se utalimo ( valjda bude trajala do tad akcija)
Hoce sve dok ne skupimo, nema pritiska vjerovatno i u januaru sve bude aktuelno.
Mi ćemo opet doći!
Što se već sada rađa.

Dominic
Kontakt:

pon dec 19, 2016 4:14 pm

Zanimljivo ce biti kome ce Dinamo i Mamic ustupiti tih 11 desetogodisnjih karti!? Mozda HKD Napredak ili Karitas u Sarajevu pa da oni pronadju ''plave' navijace u svojim redovima. :) Pomalo se gubi smisao akcije, po meni, iako nam svaka markica treba za Istok. Nije frka Osijeku, pa i Radetu Bogdanovicu, naci ce nekoga, ali sta ce donator iz Dortmunda (10 karti) i Dinamo ZG? Iovako prijeti da se stvori crno trziste i preprodaja karti jer je prenosiva na svakoga. Koliko god je vrlo lijepo cuti za tu podrsku iz Hrvatske i bosanske dijaspore, pitam se kako ce to izgledati u praksi! Hoce li to prepustiti klubu ili nekome drugo?

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pon dec 19, 2016 4:26 pm

Mah nek preprodaju ako hoce, samo da je napravimo :)
Željezničar ante portas !

delinjo
Kontakt:

pon dec 19, 2016 4:29 pm

[quote="Dominic"]Zanimljivo ce biti kome ce Dinamo i Mamic ustupiti tih 11 desetogodisnjih karti!? Mozda HKD Napredak ili Karitas u Sarajevu pa da oni pronadju ''plave' navijace u svojim redovima. :) Pomalo se gubi smisao akcije, po meni, iako nam svaka markica treba za Istok. Nije frka Osijeku, pa i Radetu Bogdanovicu, naci ce nekoga, ali sta ce donator iz Dortmunda (10 karti) i Dinamo ZG? Iovako prijeti da se stvori crno trziste i preprodaja karti jer je prenosiva na svakoga. Koliko god je vrlo lijepo cuti za tu podrsku iz Hrvatske i bosanske dijaspore, pitam se kako ce to izgledati u praksi! Hoce li to prepustiti klubu ili nekome drugo?[/quote

ne vidim zasto bi se gubio smisao ,Dinamo je vlasnik 10 ulaznica i oni imaju pravo proslijediti iste kome zele,na ta mjesta se moze sjesti samo sa pokazanom licnom i tim stvarima , i oni ce to uraditi u dogovoru sa nasim klubom i uvijek ce se znati ko tu sjedi,a ne da ti dodjes i kazes sjedim tu ..
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 5 gostiju.

Prijava