da li se pad snijega od pola metra smatra vremenskom katastrofom?ChWilla je napisao/la:ljudi, radi se i radiće se normalno, nije 19. vijek, osim u slučaju neke prave vremenske katastrofe. govorio sam vam to i prije početka radova.
u bosni je snijeg od 10 cm katastrofa... jer svakoga iznenadi u decembru ili januaruza_zivot_cijeli je napisao/la:da li se pad snijega od pola metra smatra vremenskom katastrofom?ChWilla je napisao/la:ljudi, radi se i radiće se normalno, nije 19. vijek, osim u slučaju neke prave vremenske katastrofe. govorio sam vam to i prije početka radova.
Bravo. KonkretnoEisenbahner1921 je napisao/la:Hajmo se još malo aktivirati oko Istoka Željovci![]()
Ja ulijećem s 25 KM uskoro, ako je još ko u mogućnosti da učestvuje u akciji, da ovo do kraja izguramo.
Bojim se da ćemo mi prije južnu tribinu dočekati nego što će ovi napraviti tu južnu longitudinalu, kad se sjetim kolko su godina onu dvoranu gradili a i dalje nema upotrebnu dozvolu jer se fušerilo i krpilo gdje se stiglo, krov prokišnjavao jbt a puhnuli 6-7 miliona u tu dvoranicu, mi bi za te pare završili istok, jug i teren..ChWilla je napisao/la:jako zahvalno pitanje kod javnih radova kod nas...
ne daju pitati, č etnik i izdajnik države ko kaže da radovi kasne...
Tacnije 9.5 milionacikazubo je napisao/la:Bojim se da ćemo mi prije južnu tribinu dočekati nego što će ovi napraviti tu južnu longitudinalu, kad se sjetim kolko su godina onu dvoranu gradili a i dalje nema upotrebnu dozvolu jer se fušerilo i krpilo gdje se stiglo, krov prokišnjavao jbt a puhnuli 6-7 miliona u tu dvoranicu, mi bi za te pare završili istok, jug i teren..ChWilla je napisao/la:jako zahvalno pitanje kod javnih radova kod nas...
ne leži mu slavonska kuhinja, ljuto i puno povrća...Okolele je napisao/la:Evo ga nostalgicar napustio Cibaliju..
Nevjerovatnopile87 je napisao/la:Tacnije 9.5 milionacikazubo je napisao/la:Bojim se da ćemo mi prije južnu tribinu dočekati nego što će ovi napraviti tu južnu longitudinalu, kad se sjetim kolko su godina onu dvoranu gradili a i dalje nema upotrebnu dozvolu jer se fušerilo i krpilo gdje se stiglo, krov prokišnjavao jbt a puhnuli 6-7 miliona u tu dvoranicu, mi bi za te pare završili istok, jug i teren..ChWilla je napisao/la:jako zahvalno pitanje kod javnih radova kod nas...
ma mogo bi ja, obecali su isplatiti ove dugove za desetak dana.. pa da se utalimo ( valjda bude trajala do tad akcija)Eisenbahner1921 je napisao/la:Hajmo se još malo aktivirati oko Istoka Željovci![]()
Ja ulijećem s 25 KM uskoro, ako je još ko u mogućnosti da učestvuje u akciji, da ovo do kraja izguramo.
Hoce sve dok ne skupimo, nema pritiska vjerovatno i u januaru sve bude aktuelno.godrina je napisao/la:ma mogo bi ja, obecali su isplatiti ove dugove za desetak dana.. pa da se utalimo ( valjda bude trajala do tad akcija)Eisenbahner1921 je napisao/la:Hajmo se još malo aktivirati oko Istoka Željovci![]()