Mirsad Beslija za sebe i zenu, 2 stolice. Bravo majstore!
Sent from my LG-K430 using Tapatalk
Da, al ako uzmes malo realnije i objektivnije ne vidim da je nesto bolje ni dovesti igraca koji ne igra u Zrinjskom. Uredu da igra, da je standardan, jedan od boljih u polusezoni svaka cast.Hurmasica je napisao/la:Možeš ti njega gurnuti i sad u prvu postavu samo je pitanje koliko je to pametno, upravo zbog toga što je počeo tek igrati sa seniorima. Ne kažem ni ja da će bez utakmica biti bolji, ali polako, 15 posljednjih minuta na kraju tekme, pa pola sata, pa kup, i već od ljeta možeš na njega računati ozbiljnije.Manager2016 je napisao/la:Tesko bez utakmica. Ako ne bude igrao bar jednu polusezonu nista od toga. Pametnije je njega sad gurnuti u vatru a ocekivati iduce sezone da se navikne na igranje u seniorima, a ovako mrka kapa.
SWRA_1921 je napisao/la:Bgmi radi se punom parom
Dobar je Igrac Stojanovic 100% ali nije dugorocno rjesenje radi godina,medjutim, uz njega ubacivati po malo Besirevica bila bi odlicna opcija, stojanovic ima i iskustvo i znanje i moze pomoci mladom BesirevicuManager2016 je napisao/la:Prica se da nam dolazi ovaj lijevi bek iz Zrinjskog, ne znam koliko je to pametno?! Odavno nam skripi lijeva strana i tu po mom misljenju treba mladji lijevi bek duze staze, da bar pokusamo sanirati napokon tu stranu. Zna li neko sta je s Mirom??
Uh kako je samo Zelje odigrao onda u Plzenu ( to mu je i bio debi mislim ) ... Inace, meni je Zelje bas drag igrac, veoma zahvalan, dobar i na stoperu i na beku, borben ...vrbanjusa je napisao/la:Mislim da je još rano pričati o pojačanjima, jer očito da se ne zna ko dolazi. Možda znaju Petrović i Ćenan ali od nas niko to ne zna. Samo nagađamo, a nagađaju i portali. Petrović ima dobar "nos" za dobrog igrača ili igrača koji će ispuniti ono što bude trebalo. Isto kao što je i Amar imao "nos" za takve igrače. Možda taj Stojanović (ako je u igri i ako dođe) ispuni ono što nama treba, ko zna. Sjetim se Zeljkovića kad je došao, totalno neprimjetan igrač u Borcu, mislim da 99 % nas nisu ni čuli za njega. Ali dok je igrao svaku utakmicu je odradio na najbolji mogući način, igrač zadatka i konstantan. Nije iznevjerio.
O tome bi se dalo raspravljati, ali mi ne znamo razlog što on ne igra toliko tamo.. Kažem ti, godinu, godinu i po nam može valjati itekako, a za to vrijeme polako dozirati minutažu i Bešireviću. Nebitno ko god da dođe ovakvog sam mišljenja. Dugoročno rješenje nam mora biti Beširević, i vjerujem da će tako i biti.Manager2016 je napisao/la:Da, al ako uzmes malo realnije i objektivnije ne vidim da je nesto bolje ni dovesti igraca koji ne igra u Zrinjskom. Uredu da igra, da je standardan, jedan od boljih u polusezoni svaka cast.Hurmasica je napisao/la:Možeš ti njega gurnuti i sad u prvu postavu samo je pitanje koliko je to pametno, upravo zbog toga što je počeo tek igrati sa seniorima. Ne kažem ni ja da će bez utakmica biti bolji, ali polako, 15 posljednjih minuta na kraju tekme, pa pola sata, pa kup, i već od ljeta možeš na njega računati ozbiljnije.Manager2016 je napisao/la:Tesko bez utakmica. Ako ne bude igrao bar jednu polusezonu nista od toga. Pametnije je njega sad gurnuti u vatru a ocekivati iduce sezone da se navikne na igranje u seniorima, a ovako mrka kapa.
Nekad u januaru.Krips je napisao/la:Kad je ona naša skupština?
s obzirom da svi stranci sad izbjegavaju tursku kao destinaciju, mislim samo turski kluboviOkolele je napisao/la:Zna li se ko bi nam mogli biti protivnici u Antaliji na pripremama..?
A i to teskojovanmaksimovic je napisao/la:s obzirom da svi stranci sad izbjegavaju tursku kao destinaciju, mislim samo turski kluboviOkolele je napisao/la:Zna li se ko bi nam mogli biti protivnici u Antaliji na pripremama..?![]()
Hajduk od 23. januara u Turskoj..Omar500 je napisao/la:A i to teskojovanmaksimovic je napisao/la:s obzirom da svi stranci sad izbjegavaju tursku kao destinaciju, mislim samo turski kluboviOkolele je napisao/la:Zna li se ko bi nam mogli biti protivnici u Antaliji na pripremama..?![]()
![]()
![]()
Ma ajde, nece se niko u Antaliji raznosit![]()
Vjerovatno ce u opticaju biti utakmice sa turskim, ukrajinskim, ruskim klubovima. Ne znam sta je sa komsijama, gdje sad oni idu na pripreme, ekipe iz HNL-a izgleda pice za Spaniju