Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

exbabilon
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon dec 19, 2016 1:46 pm

Mirsad Beslija za sebe i zenu, 2 stolice. Bravo majstore!

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

Manager2016

pon dec 19, 2016 1:46 pm

Hurmasica je napisao/la:
Manager2016 je napisao/la:Tesko bez utakmica. Ako ne bude igrao bar jednu polusezonu nista od toga. Pametnije je njega sad gurnuti u vatru a ocekivati iduce sezone da se navikne na igranje u seniorima, a ovako mrka kapa.
Možeš ti njega gurnuti i sad u prvu postavu samo je pitanje koliko je to pametno, upravo zbog toga što je počeo tek igrati sa seniorima. Ne kažem ni ja da će bez utakmica biti bolji, ali polako, 15 posljednjih minuta na kraju tekme, pa pola sata, pa kup, i već od ljeta možeš na njega računati ozbiljnije.
Da, al ako uzmes malo realnije i objektivnije ne vidim da je nesto bolje ni dovesti igraca koji ne igra u Zrinjskom. Uredu da igra, da je standardan, jedan od boljih u polusezoni svaka cast.

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

pon dec 19, 2016 1:47 pm

rade bogdanovic uplatio :) svaka mu cast... jos samo fali vidovic iz te generacije...
100/94/37/34 - i to je to!

vrbanjusa
Kontakt:

pon dec 19, 2016 1:47 pm

Mislim da je još rano pričati o pojačanjima, jer očito da se ne zna ko dolazi. Možda znaju Petrović i Ćenan ali od nas niko to ne zna. Samo nagađamo, a nagađaju i portali. Petrović ima dobar "nos" za dobrog igrača ili igrača koji će ispuniti ono što bude trebalo. Isto kao što je i Amar imao "nos" za takve igrače. Možda taj Stojanović (ako je u igri i ako dođe) ispuni ono što nama treba, ko zna. Sjetim se Zeljkovića kad je došao, totalno neprimjetan igrač u Borcu, mislim da 99 % nas nisu ni čuli za njega. Ali dok je igrao svaku utakmicu je odradio na najbolji mogući način, igrač zadatka i konstantan. Nije iznevjerio.
21 10 4

Petrović Slavko

Kapiten
Kontakt:

pon dec 19, 2016 1:51 pm

Mirsad Bešlija, bivši fudbaler Želje, podržao je izgradnju istočne tribine kupovinom desetogodišnje ulaznice za sebe i za suprugu.
Do sada, realizovana je kupovina 179 ulaznica.
:zeljeznicar1:
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

Omar500
Moderator
Kontakt:

pon dec 19, 2016 1:52 pm

SWRA_1921 je napisao/la:Bgmi radi se punom parom :)

slika
:palacgore:

Ma nama svakako treba jedan lijevi bek, a ovaj je provjeren, nije imao povreda nekih, u glavu je valjda dobar ( :D ), tako da ce nam dobro doci. Besirevic je ogroman talenat, ali da ostanemo samo na njemu u ligi 6, ne znam bas. Mislim da Besirevica mozemo i moramo ocekivati od sljedece sezone, imat ce 18, trebao bi se navici na seniorski fudbal, u nogama ce vec imati dvoje prodjene pripreme sa prvom ekipom i par utakmica tako da ce to biti okej :)
Jer ovako se desi da imamo kartoniranog Stojanovica i onda Besirevic moze uletiti ili Stanic u krajnjem slucaju. A da ne dovedemo nikog, imas Memiju, Sinisu, Stanica i Besirevica. Dvojica kartonirana, belaj odmah. Ili jos ako ode Memija, Sinisa mora desno a Stanic da mu bude rezerva, lijevo ostane Besirevic a sta on kartoniran/povreda laksa, nemas nikog onda. A bit ce dosta utakmica, zahtjevna liga 6, kup utakmice...Svakako, ja bih najvise volio Bojana Letica, ali takvog igraca je tesko na klupi drzati da bi gurao Besirevica. Nema bas smisla.

Idu ove ulaznice ko djeca iz skole :D
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

zeljeznicka21

pon dec 19, 2016 1:53 pm

sto nam se ovo Džeko usutio nesto, hajde Edine uzmi 10 stolica ne budi cigan :D
Prvaci SRBIH: 1946.
Prvaci SFRJ: 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH: 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012,2017/2018
Superkup BIH: 1998; 2000; 2001.

Whisperer

pon dec 19, 2016 1:55 pm

Manager2016 je napisao/la:Prica se da nam dolazi ovaj lijevi bek iz Zrinjskog, ne znam koliko je to pametno?! Odavno nam skripi lijeva strana i tu po mom misljenju treba mladji lijevi bek duze staze, da bar pokusamo sanirati napokon tu stranu. Zna li neko sta je s Mirom??
Dobar je Igrac Stojanovic 100% ali nije dugorocno rjesenje radi godina,medjutim, uz njega ubacivati po malo Besirevica bila bi odlicna opcija, stojanovic ima i iskustvo i znanje i moze pomoci mladom Besirevicu :)
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Kapiten
Kontakt:

pon dec 19, 2016 1:55 pm

vrbanjusa je napisao/la:Mislim da je još rano pričati o pojačanjima, jer očito da se ne zna ko dolazi. Možda znaju Petrović i Ćenan ali od nas niko to ne zna. Samo nagađamo, a nagađaju i portali. Petrović ima dobar "nos" za dobrog igrača ili igrača koji će ispuniti ono što bude trebalo. Isto kao što je i Amar imao "nos" za takve igrače. Možda taj Stojanović (ako je u igri i ako dođe) ispuni ono što nama treba, ko zna. Sjetim se Zeljkovića kad je došao, totalno neprimjetan igrač u Borcu, mislim da 99 % nas nisu ni čuli za njega. Ali dok je igrao svaku utakmicu je odradio na najbolji mogući način, igrač zadatka i konstantan. Nije iznevjerio.
Uh kako je samo Zelje odigrao onda u Plzenu ( to mu je i bio debi mislim ) ... Inace, meni je Zelje bas drag igrac, veoma zahvalan, dobar i na stoperu i na beku, borben ...

EDIT : http://sport1.ba/premijer-liga-bih/u-sr ... hase/72646" target="_blank
Nadam se da cemo Zebu vidjeti ovdje :DD:
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

Krips
Kontakt:

pon dec 19, 2016 2:04 pm

Kad je ona naša skupština?

Hurmasica
Kontakt:

pon dec 19, 2016 2:05 pm

Manager2016 je napisao/la:
Hurmasica je napisao/la:
Manager2016 je napisao/la:Tesko bez utakmica. Ako ne bude igrao bar jednu polusezonu nista od toga. Pametnije je njega sad gurnuti u vatru a ocekivati iduce sezone da se navikne na igranje u seniorima, a ovako mrka kapa.
Možeš ti njega gurnuti i sad u prvu postavu samo je pitanje koliko je to pametno, upravo zbog toga što je počeo tek igrati sa seniorima. Ne kažem ni ja da će bez utakmica biti bolji, ali polako, 15 posljednjih minuta na kraju tekme, pa pola sata, pa kup, i već od ljeta možeš na njega računati ozbiljnije.
Da, al ako uzmes malo realnije i objektivnije ne vidim da je nesto bolje ni dovesti igraca koji ne igra u Zrinjskom. Uredu da igra, da je standardan, jedan od boljih u polusezoni svaka cast.
O tome bi se dalo raspravljati, ali mi ne znamo razlog što on ne igra toliko tamo.. Kažem ti, godinu, godinu i po nam može valjati itekako, a za to vrijeme polako dozirati minutažu i Bešireviću. Nebitno ko god da dođe ovakvog sam mišljenja. Dugoročno rješenje nam mora biti Beširević, i vjerujem da će tako i biti.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Elegant
Kontakt:

pon dec 19, 2016 2:17 pm

Krips je napisao/la:Kad je ona naša skupština?
Nekad u januaru.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Okolele
Kontakt:

pon dec 19, 2016 2:20 pm

Zna li se ko bi nam mogli biti protivnici u Antaliji na pripremama..?
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

pon dec 19, 2016 2:22 pm

Okolele je napisao/la:Zna li se ko bi nam mogli biti protivnici u Antaliji na pripremama..?
s obzirom da svi stranci sad izbjegavaju tursku kao destinaciju, mislim samo turski klubovi :D
100/94/37/34 - i to je to!

Okolele
Kontakt:

pon dec 19, 2016 2:22 pm

Najbolji fudbaler Željezničara Miroslav Stevanović je oživio svoju karijeru nakon dolaska na Grbavicu, a to je potvrdio i u razgovoru za "Blic".
Stevanović je otkrio da će u nastavku sezone igrati još bolje, te da mu je prijao dolazak u redove "Plavih". Također, istakao je da je presretan što se vratio u reprezentaciju BiH.

"Loše smo krenuli u šampionatu i to nas je na početku koštalo bodovnog zaostatka za vodećim timovima. Promjena trenera nakon šest kola nas je prodrmala i u nastavku smo ostvarili odlične rezultate, pa sada sa puno optimizma dočekujemo proljeće, iako je Zrinjski u dosta boljoj poziciji.

Ne odustajemo od titule, jer imamo kvalitetan tim, a u Ligi za šampiona igraju najbolji timovi lige i svako svakoga može da pobijedi. Dolaskom na Grbavicu sam napravio pravi potez, jer sam vratio samopouzdanje i pružam dobre partije, ali još uvijek nisam zadovoljan formom. Vjerujem da ću na proljeće igrati još bolje i doprinijeti još boljim rezultatima tima", rekao je Stevanović.

Nakon toga, Stevanović se osvrnuo i na reprezentativni poziv.

"Poziv u reprezentaciju je nagrada za dobar rad od početka sezone i zaista je dobar osjećaj ponovo biti dio najkvalitetnije selekcije. Većinu reprezentativaca poznajem iz vremena kada sam igrao za mladu i ‘’A’’ selekciju pa nisam imao problema da se uklopim.

Ipak, moram da nastavim sa dobrim igrama kako bih opet dobio poziv selektora Baždarevića. Teško nam je pao gubitak bodova na gostovanju Grčkoj u posljednjim sekundama, ali još uvijek imamo realne izglede za drugu poziciju u grupi koja može donijeti plasman u baraž", zaključio je Stevanović, koji je najbolji asistent jesenjeg dijela prvenstva u timu Željezničara.

Stevanović ne krije da mu je odskočna daska u karijeri bio banjalučki Borac.

"Pozajmica iz Vojvodine u Borac mi je mnogo značila za razvoj kaijere, u banjalučkom timu sam bio standardan, s njim sam osovojio Kup BiH, bio strijelac u finalu upravo protiv Želje, a tada su ljudi iz novosadskog kluba stekli povjerenje u mene. U Banjaluci i danas imam mnogo prijatelja, a Borcu želim da se što prije vrati u Premijer ligu BiH", završio je Stevanović.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Omar500
Moderator
Kontakt:

pon dec 19, 2016 2:25 pm

jovanmaksimovic je napisao/la:
Okolele je napisao/la:Zna li se ko bi nam mogli biti protivnici u Antaliji na pripremama..?
s obzirom da svi stranci sad izbjegavaju tursku kao destinaciju, mislim samo turski klubovi :D
A i to tesko :placeodsmijeha: :placeodsmijeha:
Ma ajde, nece se niko u Antaliji raznosit :11:

Vjerovatno ce u opticaju biti utakmice sa turskim, ukrajinskim, ruskim klubovima. Ne znam sta je sa komsijama, gdje sad oni idu na pripreme, ekipe iz HNL-a izgleda pice za Spaniju

Praise the sun \[T]/

Hurmasica
Kontakt:

pon dec 19, 2016 2:27 pm

Omar500 je napisao/la:
jovanmaksimovic je napisao/la:
A i to tesko :placeodsmijeha: :placeodsmijeha:
Ma ajde, nece se niko u Antaliji raznosit :11:

Vjerovatno ce u opticaju biti utakmice sa turskim, ukrajinskim, ruskim klubovima. Ne znam sta je sa komsijama, gdje sad oni idu na pripreme, ekipe iz HNL-a izgleda pice za Spaniju
Hajduk od 23. januara u Turskoj..
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

Okolele
Kontakt:

pon dec 19, 2016 2:30 pm

Dižu se letve iz zemlje.. :ganja:

Omar500
Moderator
Kontakt:

pon dec 19, 2016 2:39 pm

Jel ovaj frajer sto je stavio satelitske antene ceka da mu ih radnici skinu ili sta :D

Bager radi, ne odmara. Svaka cast radnicima :palacgore:

Praise the sun \[T]/

dell21
Kontakt:

pon dec 19, 2016 2:43 pm

Hvala Bešlija. :zeljeznicar1:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.

Prijava