Članovima klubaGrbavica je napisao/la:Ma 5, 8, 10 je najrealnije i najnormalnije. Sve preko nije ok.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ostalim 6-10-12
Članovima klubaGrbavica je napisao/la:Ma 5, 8, 10 je najrealnije i najnormalnije. Sve preko nije ok.
salle86 je napisao/la:Članovima klubaGrbavica je napisao/la:Ma 5, 8, 10 je najrealnije i najnormalnije. Sve preko nije ok.
Ostalim 6-10-12
Upravo tako.salle86 je napisao/la:Članovima klubaGrbavica je napisao/la:Ma 5, 8, 10 je najrealnije i najnormalnije. Sve preko nije ok.
Ostalim 6-10-12
...i opet duplo skuplje nego kod pitara. Na lavoru sjever 3 KM, istok 5 KM, zapad 7 KM.Eisenbahner1921 je napisao/la:salle86 je napisao/la:Članovima klubaGrbavica je napisao/la:Ma 5, 8, 10 je najrealnije i najnormalnije. Sve preko nije ok.
Ostalim 6-10-12
.gavran je napisao/la:ja sam ta prozvana generacija i nemam zahtjeva,kad Željo igra nista mi ne treba(mozda hala zbog prostate)za_zivot_cijeli je napisao/la:na istok treba privuci generacije koje nam nedostaju, 50a i 60a godista. njih ce privuci prije svega kvalitet fudbala, sigurnost, konfor pa tek onda cijena.
vjerujem da polako ulazimo u fazu kada cemo po svim segmentima moci zadovoljiti njihove 'zahtjeve'.
Senade lahko je tebigavran je napisao/la:ja sam ta prozvana generacija i nemam zahtjeva,kad Željo igra nista mi ne treba(mozda hala zbog prostate)za_zivot_cijeli je napisao/la:na istok treba privuci generacije koje nam nedostaju, 50a i 60a godista. njih ce privuci prije svega kvalitet fudbala, sigurnost, konfor pa tek onda cijena.
vjerujem da polako ulazimo u fazu kada cemo po svim segmentima moci zadovoljiti njihove 'zahtjeve'.
treba napraviti ozbiljno istrazivanje pa i analizu ali onako na prvu mislim da bi cijene trebale ici dole ukoliko zelimo omasoviti publiku.Grbavica je napisao/la:Upravo tako.salle86 je napisao/la:Članovima klubaGrbavica je napisao/la:Ma 5, 8, 10 je najrealnije i najnormalnije. Sve preko nije ok.
Ostalim 6-10-12
Mislim, ja imam godišnju pa mi je takoreći svejedno, ali svi znamo kakva je situacija u državi i kakva i kolika su primanja kod 80% stanovništva. Tesko da neki prosječan covjek moze izdvojiti 15KM ili cak i 30 ako dolazi sa djetetom na istočnu tribinu. I nek imas tri domaće utakmice to je skoro 50 KM. Za te pare moze platit račun, to je prioritetnije ipak. Uostalom, imaju ljudi koji su za to u skolu isli pa nek kontaju
naveo sam samo primjer.SWRA_1921 je napisao/la:Fazon je da je razlika 4 i 6 KM, ne u 4.000 ljudi, nego u 1.000 max.
za_zivot_cijeli je napisao/la:.gavran je napisao/la:ja sam ta prozvana generacija i nemam zahtjeva,kad Željo igra nista mi ne treba(mozda hala zbog prostate)za_zivot_cijeli je napisao/la:na istok treba privuci generacije koje nam nedostaju, 50a i 60a godista. njih ce privuci prije svega kvalitet fudbala, sigurnost, konfor pa tek onda cijena.
eh da su svi kao ti gdje bi nam bio kraj...
a cinjenica jeste da vas je najmanje gledajuci neki prosjek. o razlozima bi se dalo diskutovati...
dimitrijevic je napisao/la:Pet,osam,deset,dvadeset...sve preko je bezobrazluk.Mozda evropq istok 12 ili 15 ako je neko jak i euforija. ZA one koji nisu clanovi dvije km skuplje I to je to.Cuj 12 ili 15 karta da gledas tekmu protiv Metalegea :/