Nema ljepseg osjecaja nego doci kuci nakon sto si dobio jako lijepe vijesti,a onda ti Zeljo priusti jos zadovoljstva i srece
Rijec-dvije o utakmici..Krucijalno je bilo to sto smo im postigli dva brza gola i skresali moral i ambiciju da mogu napraviti nesto vise u ovoj utakmici,posebno u prvom poluvremenu.Oni su bili ocito jako nabrijani na ovu utakmicu i ne bi bilo lahko definitivno igrati da ih nismo spustili onako brzo i rutinski.
O igri je opet tesko pricati,tezak teren je bio i danas,mogu misliti kakav bi bio tek da je Borac bio domacin u PL..Sad,ako cemo iskreno,nije da smo mogli uzivati u nekoj nasoj lijepoj igri,bilo je tu problema u tranziciji lopte iz defanzive u ofanzivu,cesto smo stajali presiroko sto je odgovoaralo Borcu koji je igrao vrlo agresivno i u visokom presingu citavu utakmicu.Posebno se ovo odnosi na drugo poluvrijeme,onaj prvi dio tacnije,ali kao sto sam i pretpostavljao Edis je to zatvorio i kontrolisali smo ih u napadu poprilicno.
Borbena utakmica obje ekipe,i to moram naglasiti stvarno,posebno pohvaliti nase momke zbog toga.Niko na mene nije ostavio negativan utisak,a izdvojio bih M.Stevanovica koji me evo vec trecu utakmicu odusevljava pristupom,voljom i zeljom zasita,danas na to jos i asistencija

Svaka cast i Samiru,Lendricu i ostalim naravno.
Ostvaren je siguran rezultat,jednom nogom smo u polufinalu

Sad napraviti jos jedan spektakl protiv Mladosti aBd..