Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

LARSSON
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub dec 17, 2016 2:46 pm

Ajzea je napisao/la:Znam, sta ti jos nije jasno da ti objasnim? Tu kurcevitost prosipaj nekom drugom, kome si naucio i gdje si naucio. Zbog tebe govorim.
Opa..

Znači zabranjeno je nešto pitati na forumu ?

ChWilla
Kontakt:

sub dec 17, 2016 2:50 pm

beširević će imati priliku da se nametne jer ne vjerujem da će se dovoditi dva lijeva beka, bio ovaj ili neko drugi. ali zaista nije realno ni uputno da on bude prvi. biće drugi lijevi bek, ima još 14 utakmica, ima i kup, ako bude dobar igraće. to je tako jednostavno.
gradi željo boli te *****

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sub dec 17, 2016 2:52 pm

ChWilla je napisao/la:beširević će imati priliku da se nametne jer ne vjerujem da će se dovoditi dva lijeva beka, bio ovaj ili neko drugi. ali zaista nije realno ni uputno da on bude prvi. biće drugi lijevi bek, ima još 14 utakmica, ima i kup, ako bude dobar igraće. to je tako jednostavno.

+1
Željezničar ante portas !

Jaozinho22

sub dec 17, 2016 2:54 pm

Dovođenje Stojanovića,Zebe evo recimo i Kostića sigurno je za neki kratkoročni cilj,međutim mi smo to dovodili već dvije godine pa nismo ništa postigli...
Očigledno je da još imamo evrića u kasici pa se šuška o raznim imenima...Po meni totalno pogrešno. Moramo jednostavno pronalazit mlađe ali ''iskusne igrače'' sad će neko mislit da sam lud,kakav je to igrač ? Momak koji je ostvario transfer s 17 u neki veći evropski klub,nije mu uspjelo i sad se vraća ovdje da započne ispočetka,ključna stavka u tome je da mu FKŽ bude odskočna daska. Hoće li FKŽ biti odskočna daska Kostiću ? Normalno da neće i ne može !
Primjer 1. Marko Pavlovski, kao mlad otišao u Porto,nije se nametnuo sad se vratio na Balkan...Ima 22 godine i sigurno da se nema šta izgubit s ovakvim igračem.Standardan je i u 10 utakmica je postigao 1 gol i ubilježio jednu asistenciju.
Primjer 2. Filip Janković, isto kao mlad otišao samo ovaj put u Italiju u Parmu nije se nametnuo sad se vratio na Balkan za novi početak.U 8 utakmica ubiljezio 2 gola i 2 asistencije.
Primjer 3. Miloš Antić,igra u sredini terena i slobodan je igrač. Ima osvojenu omladinsku ligu Italije,bio je u Laziu.
Trebaju nam mladi a iskusni igrači sa voljom i željom za napretkom. Ove polovnjake može svako dovest...
S druge strane gledano,ako će uz Stojanovića igrat i Beširević onda moja potpuna podrška. A ne da ga sad dovedemo igra do juna i u junu najurimo i dovedemo drugog lošijeg a malog Beširevića pošaljemo u Goražde...
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

ChWilla
Kontakt:

sub dec 17, 2016 2:56 pm

pogrešna selekcija je pogrešna selekcija, bili ti igrači mladi ili stari. mi smo nažalost podjednako fulali i sa par mladih igrača koji su dovedeni, i sa onim "srednjim" i sa đuturumima.
gradi željo boli te *****

LARSSON
Kontakt:

sub dec 17, 2016 2:57 pm

Josip Kvesić u prvoj, Hajduk Dinamo

[video]https://www.youtube.com/watch?v=hz7LV4aZYG8[/video]

igla
Kontakt:

sub dec 17, 2016 3:04 pm

Realno, trebamo svi reći mišljenje, ali treba imati i povjerenje u Slavka. Nikad nisam volio ono komentarisanje "Amar zna", ko god je ikad šta rekao drugačije bio je neprijatelj. Realno ima logike ovaj potez Petrovića, dovodi čovjeka za kojeg se zna da zna, iskusan je, a rezerva mu je momak od 17 godina koji je veoma talentovan i može naučiti od ovog. Znači, ima logike. Da li će to biti dobar potez, vidjećemo, ja mislim da hoće.

Ja npr vraćanjem Bogičevića nisam bio oduševljen iz raznih razloga, ali ispade da je i to bila odlična odluka. Znači, naše je da komentarišemo, ali treba imati povjerenje u nekog za kog se zna da zna :) Druga stvar je kad je trener taraba pa mu se prati i ismijava svaki potez, jer je svaki drugi nelogičan i jer se zna da je debil.

sajo10
Kontakt:

sub dec 17, 2016 3:06 pm

LARS1921 je napisao/la:
sajo10 je napisao/la:Stojanovic potvrdio da ga je Cenan zvao i izgleda da ce doci kod nas, cim tako hladno kaze da ga je zvao i da ce raskinuti ugovor s Zrinjskim na zimu... Neznam stvarno sta da kazem.. Da mi je nekad da damo omladincu sansu koji ima potencijal pa kud puklo da puklo... Mozda sam naivan ali eto.. Amir je jedan, znam, ali ako neko ima potencijal stavljaj ga. Nista vecina stariji igraca nisu bolji od ove omladine. Valjda Slavko zna..
Da li misliš da ti znaš bolje od Slavke, ali ono realno :D
Cuj da li mislim... Znam da znam :D ali necu da ispadam prepotenten :rofl1: :rofl1:

LARSSON
Kontakt:

sub dec 17, 2016 3:06 pm

sajo10 je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:
sajo10 je napisao/la:Stojanovic potvrdio da ga je Cenan zvao i izgleda da ce doci kod nas, cim tako hladno kaze da ga je zvao i da ce raskinuti ugovor s Zrinjskim na zimu... Neznam stvarno sta da kazem.. Da mi je nekad da damo omladincu sansu koji ima potencijal pa kud puklo da puklo... Mozda sam naivan ali eto.. Amir je jedan, znam, ali ako neko ima potencijal stavljaj ga. Nista vecina stariji igraca nisu bolji od ove omladine. Valjda Slavko zna..
Cuj da li mislim... Znam da znam :D ali necu da ispadam prepotenten :rofl1: :rofl1:
Izvuci ti nama kakvih mlađih iz svoje kartoteke, dok je ove pauze :D

Kospicar
Kontakt:

sub dec 17, 2016 3:12 pm

ChWilla je napisao/la:pogrešna selekcija je pogrešna selekcija, bili ti igrači mladi ili stari. mi smo nažalost podjednako fulali i sa par mladih igrača koji su dovedeni, i sa onim "srednjim" i sa đuturumima.
Totalno se slazem s tobom. Dovodili smo te mlade nade i slicno a bili malo je rec katastrofalni. Nasa greska prethodnih godina je ta sto smo zurili sa dovodjenjem fakat polovnjaka. Ovaj put imam osjecaj da ce biti drugacije, vidjet cemo. Meni jedino sto smeta su godine ali sigurno sezonu moze odigrat glat.
"Željo je religija i život. Nije samo fudbal, već stil življenja i ponašanja."
Ivica Osim

Pinkii
Kontakt:

sub dec 17, 2016 3:18 pm

Ni Stevo nije odigrao puno prije nas,a ima i godina pa nam donese bodove kad je najvise trebalo. Mozda bi nam mogao i pomoci ovaj Stojanovic,ali kad bi bas dobro odradio pripreme. Stojanovic-Zakaric lijeva strana.
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

cikazubo
Kontakt:

sub dec 17, 2016 3:23 pm

Evo na Poljudu parola protiv regionalne lige uz skandiranja za dom i ubij srbina... :roll:

LeBlue
Kontakt:

sub dec 17, 2016 3:24 pm

Samo da ne bude da igra najbolja postava svejedno protiv koga igramo ili koliko vodimo. Sjecam se prosle godine protiv Borca u kupu - 2-0 na strani ih pobjedis a na Grbavici opet Mulalic igra sa najboljim igracima. Nadam se da ce Slavko dati vise prilike igracima sa klupe.

LARSSON
Kontakt:

sub dec 17, 2016 3:47 pm

sajo10
Kontakt:

sub dec 17, 2016 4:02 pm

LARS1921 je napisao/la:
sajo10 je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:
Izvuci ti nama kakvih mlađih iz svoje kartoteke, dok je ove pauze :D
Necu, nema fajde.. Vidis da Slavkisa zeli ovi iskusnije samo, +30 :D :D :D

dimitrijevic

sub dec 17, 2016 4:11 pm

Evo malo insajedera,Stila nas odbio vise puta,hvali Misketa I Cenan te kaze da su mu davali odlicnu platu,ali on sa 28 godina misli da moze jos puno toga ponuditi vani.Zeric imao ponudu iz Turske,ali klub nije zadovoljan,Zuban trazio da vise igra I u dogovoru sa Slavkom I Cenanom dobijat ce sansu jer u vezi nece dovoditi igraca.I da nisam znao da je Bekricu skresana plata I on je na to pristao.
Mirza Rascic !

dimitrijevic

sub dec 17, 2016 4:16 pm

Zeric ima ugovor jos godinu I pol.
Mirza Rascic !

Izlija
Moderator
Kontakt:

sub dec 17, 2016 4:21 pm

slika
slika
slika
slika
slika
slika
Samo da pozdravim ovu ekipu radnika, vjernih navijača Čelika koji su vrijedno radili po ovoj hladnoći,puni elanom kao da svoju kuću grade i kažu da im je posebna čast što će učestvovoati u ovoj izgradnji i da će svojim dodatnim trudom učiniti da naš stadion bude što kvalitetniji.
イビチャ・オシム

LARSSON
Kontakt:

sub dec 17, 2016 4:34 pm

Hvala izlija :klanjase2: :klanjase2:

Ide polako

sajo10
Kontakt:

sub dec 17, 2016 4:35 pm

Mashallah radi se punom parom! Svaka cast radnicima!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.

Prijava