Opa..Ajzea je napisao/la:Znam, sta ti jos nije jasno da ti objasnim? Tu kurcevitost prosipaj nekom drugom, kome si naucio i gdje si naucio. Zbog tebe govorim.
Znači zabranjeno je nešto pitati na forumu ?
Opa..Ajzea je napisao/la:Znam, sta ti jos nije jasno da ti objasnim? Tu kurcevitost prosipaj nekom drugom, kome si naucio i gdje si naucio. Zbog tebe govorim.
ChWilla je napisao/la:beširević će imati priliku da se nametne jer ne vjerujem da će se dovoditi dva lijeva beka, bio ovaj ili neko drugi. ali zaista nije realno ni uputno da on bude prvi. biće drugi lijevi bek, ima još 14 utakmica, ima i kup, ako bude dobar igraće. to je tako jednostavno.
Cuj da li mislim... Znam da znamLARS1921 je napisao/la:Da li misliš da ti znaš bolje od Slavke, ali ono realnosajo10 je napisao/la:Stojanovic potvrdio da ga je Cenan zvao i izgleda da ce doci kod nas, cim tako hladno kaze da ga je zvao i da ce raskinuti ugovor s Zrinjskim na zimu... Neznam stvarno sta da kazem.. Da mi je nekad da damo omladincu sansu koji ima potencijal pa kud puklo da puklo... Mozda sam naivan ali eto.. Amir je jedan, znam, ali ako neko ima potencijal stavljaj ga. Nista vecina stariji igraca nisu bolji od ove omladine. Valjda Slavko zna..
Izvuci ti nama kakvih mlađih iz svoje kartoteke, dok je ove pauzesajo10 je napisao/la:Cuj da li mislim... Znam da znamLARS1921 je napisao/la:Da li misliš da ti znaš bolje od Slavke, ali ono realnosajo10 je napisao/la:Stojanovic potvrdio da ga je Cenan zvao i izgleda da ce doci kod nas, cim tako hladno kaze da ga je zvao i da ce raskinuti ugovor s Zrinjskim na zimu... Neznam stvarno sta da kazem.. Da mi je nekad da damo omladincu sansu koji ima potencijal pa kud puklo da puklo... Mozda sam naivan ali eto.. Amir je jedan, znam, ali ako neko ima potencijal stavljaj ga. Nista vecina stariji igraca nisu bolji od ove omladine. Valjda Slavko zna..ali necu da ispadam prepotenten
![]()
Totalno se slazem s tobom. Dovodili smo te mlade nade i slicno a bili malo je rec katastrofalni. Nasa greska prethodnih godina je ta sto smo zurili sa dovodjenjem fakat polovnjaka. Ovaj put imam osjecaj da ce biti drugacije, vidjet cemo. Meni jedino sto smeta su godine ali sigurno sezonu moze odigrat glat.ChWilla je napisao/la:pogrešna selekcija je pogrešna selekcija, bili ti igrači mladi ili stari. mi smo nažalost podjednako fulali i sa par mladih igrača koji su dovedeni, i sa onim "srednjim" i sa đuturumima.
Necu, nema fajde.. Vidis da Slavkisa zeli ovi iskusnije samo, +30LARS1921 je napisao/la:Izvuci ti nama kakvih mlađih iz svoje kartoteke, dok je ove pauzesajo10 je napisao/la:Cuj da li mislim... Znam da znamLARS1921 je napisao/la:
Da li misliš da ti znaš bolje od Slavke, ali ono realnoali necu da ispadam prepotenten
![]()