Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Pinkii
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet dec 16, 2016 5:50 pm

http://fkzeljeznicar.ba/kad-masina-tvoj ... ine/23226/" target="_blank

Sent from my GT-I9060I using Tapatalk
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

Elegant
Kontakt:

pet dec 16, 2016 6:06 pm

slika
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

avlami97
Kontakt:

pet dec 16, 2016 6:07 pm

Čestitke forumašima koji su učestvovali u kupovini desetogodišnje ulaznice za malog Anesa Bostandžića. Svaka čast. Potom čestitke i nama - Želji na početku gradnje najveće tribine u posljeratnom periodu u Državi. Nije to mala stvar, znajući da većinu tribina po gradovima u BiH prave lokalne ili entitetske vlasti.

Pokušavam napisati nešto pametno, ali ne ide, pa umjesto toga evo par smajlića :zeljeznicar1: :karanje: :baklja: :pivo:
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Hurmasica
Kontakt:

pet dec 16, 2016 6:10 pm

Željina kućica: Sutra od 13 sati druženje sa Zajkom Zebom

http://fkzeljeznicar.ba/zeljina-kucica- ... bom/23224/" target="_blank
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

cikazubo
Kontakt:

pet dec 16, 2016 6:13 pm

Valjajul šta te nove dukserice i koliko koštaju ?

blueheart
Kontakt:

pet dec 16, 2016 6:13 pm

Elegant je napisao/la:slika
Hocemol im halaliti?
DRZAVA ZELJO

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pet dec 16, 2016 6:16 pm

LARS1921 je napisao/la:slika
Po ovome izgleda krov sa stubovima al nema veze...

Sent from my C5303 using Tapatalk

Izlija
Moderator
Kontakt:

pet dec 16, 2016 6:22 pm

Ovo je prikaz postojećeg stanja sjevera u pozadini istočne tribine.
イビチャ・オシム

cikazubo
Kontakt:

pet dec 16, 2016 6:27 pm

Sve i da bude sa stubovima na istoku bi imali samo 4 stuba, jer 1 stub ide nakon svaka 2 sektora, na sjeveru je to problem na prelazu u zdenke gdje ima 5 stubova na 4 manja sektora pa to prilično smeta, ali na istoku bi to bilo zanemarivo isto kao i na centralnih 6 sektora sjeverne tribine..
Zadnja izmjena: cikazubo, dana/u pet dec 16, 2016 6:29 pm, ukupno mijenjano 1 put.

kvalitet
Kontakt:

pet dec 16, 2016 6:29 pm

Pa ne vjerujem da bi dopustili takav kiks da stave tribinu sa stubovima po sredini (pola tribine je automatski neupotrebljivo). Bolje i bez krova nego s krovom kao na sjeveru :)
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

struja
Kontakt:

pet dec 16, 2016 6:30 pm

Minjore je napisao/la:Forumaši sport1.ba portala prikupili su novac, kupili desetogodišnju ulaznicu, a istu su poklonili Anesu Bostandžiću, navijaču Plavih koji je pobijedio bolest Guillain Barre sindroma.
:titula: :titula:
slika
Svaka čast :baklja:

Model1964

pet dec 16, 2016 6:33 pm

Zapoceli smo gradnju pa je vrijeme da se okrenemo sportskom aspektu :) . Danas sam na poslu pratio događanja oko pocetka gradnje i peglo Janeze i ostale sa Željom. Zanimljivo i poucno mi je bilo pricanje nekadašnjeg clana skupštine NK Maribor(zbog posla se preselio u LJ i pošteno dao mandat na raspolaganje). O tom sistemu sam pisao a sada ga pedstavljam malo šire i zanima me šta mislite dali bi bio prihvatljiv i za nas. Na osnovu tog nacina rada Zahovic je SD i ima super rezultate.
Sportskog direktora predlaže predsjednik kluba a imenuje skupština i sa njim se podpisuje individualni ugovor o zajednickom ulaganju. Dovođenje igraca i trenere je zadatak SD i on financira odštete drugim klubovima a plata bonusi su na teret kluba. Eventualnom prodajom igraca dobri su i klub i SD jer djele lovu po dogovorenom omjeru ( kažu da je 50/50). Za igrace ponikle u NK M. je stvar dogovora ili da pri prodaji ima SD 10 procenata. Ovo *stvar dogovora* važi za mlade igrace za koje se SD i strucni kolegiji razilaze u mišljenju. Bilo je primjera da je Zahovic insistirao na nekom igracu i o svom trošku mu placao platu i premije i pri prodaji imao veci udio.
Znaci, kupi dobro i jeftino, obradi i prodaj skupo. Zajebeš li... sam pao sam se ubiJo.
Prodaju igrace bez posrednikatj. preko kluba. Postavlja se najniža rezultatska granica i pod njom SD placa penale ili se prekida suradnja. Penali su unaprijed definisani... odšteta za igrace prelazi sa SD na klub.
Da bi neko ovako radio kao SD mora donjeti hajmo reci 5miliona eura u klub i žestoko raditi minimalno 4-5 godina. Nemereš sjediti nako :) jer je tvoja lova u igri.
Cini mi se da ovdje muljaže nema jer su prilikom podpisivanja ugovora jedni drugim dobro stisli muda.
Mene zanima dali bi ovo kod nas funkcioniralo?
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Model1964

pet dec 16, 2016 6:34 pm

blueheart je napisao/la:
Elegant je napisao/la:slika
Hocemol im halaliti?
Ja him ne halalim :lol:
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Veteran1965
Kontakt:

pet dec 16, 2016 6:46 pm

Neka nam je sretno i hairli....ono što sam primjetio danas je da se i na terenu radi. Ništa specijalno, ali bar osnovne stvari, prozračivanje, pijesak, ravnanje, dosijavanje trave...priprema za proljetnu sezonu, i siguran sam da će se bar djelimično unaprijediti i izravnati. Misim da godinama lopata pjeska nije bačena na njega, i da je samo valjan, Uz sve i vrijeme je odlično za ove radove, niti snijega niti velikih minusa, pa travnjak ne mrzne...
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Samo 5% i ni stolice više!!!!

Morzhy
Kontakt:

pet dec 16, 2016 6:54 pm

Znamo svi da pitarima nije krivina, nego okuka zato što mi gradimo SVOJU kuću na SVOJOJ zemlji. Ali j...o njih, ja kao navijač Željezničara ne želim više nikad da vidim "leauge", "trebina", "derssing room" i slične seljakluke i permutacije, tome se mora stati u kraj sad i zauvijek!
Što se tiče desetogodišnje ispred forumaša, moram priznati da sam ponosan kako se brzo skupiše sredstva za gotovo dvije karte, respect svim forumašima, čak i oni koji nisu učestvovali finansijski, učestvovali su u strašnoj podršci, mnogima i obično "svaka čast" puno znači. Bravo raja!

Brkoo
Kontakt:

pet dec 16, 2016 7:27 pm

slika

Mesa majstore! :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Izlija
Moderator
Kontakt:

pet dec 16, 2016 7:36 pm

slika
slika
slika
イビチャ・オシム

rodrigo87
Kontakt:

pet dec 16, 2016 7:38 pm

Al su samo ovi salovi losi. Zar se ne moze uraditi obicne neke plavo bijele linije i grb i dovidjenja, a ne ovako nesto.Mislim, ima sigurno neko kome se svidja, ali meni su bas losi.

Izlija
Moderator
Kontakt:

pet dec 16, 2016 7:45 pm

Po meni sasvim simpatično uređeno, na žalost nije nam ni fan šop puno bogatiji pa i nisam nešto aman ni očekivao, ženi se baš svidjeo ovaj svijetli šal, kaže može se nositi svaki dan na posao ili u grad.
イビチャ・オシム

cikazubo
Kontakt:

pet dec 16, 2016 7:59 pm

Najbolje bi bilo kad bi klub sam vodio fan shop. Zaposliš par ljudi koji imaju smisla za dizajniranje tog asortimana, ima ih i više nego dovoljno, najbolji je primjer momak koji preko fb-a prodaje navijačke stvari (majice, dukserice, jakne, kape, košulje) vjerovatno znate na koga mislim, stvari su vrhunskog kvaliteta i izgleda, i zašto ne bi zaposlili par takvih da vode računa o imidžu fan shopa..

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

Prijava