Gledam malo ovaj stream istoka, vec 2-3 kamiona dosla - dizalica skida sa njih nesto, bager kopa pred kraj prema jugu, radnici u iskopanom djelu nesto postavljaju...itd.
Samo neka rade ...
Ne pijem Vlaško, pivu uopcegavran je napisao/la:Model1964 je napisao/la:PRAVILA NAGRADNE IGRE Nagradna igra počinje 15.12.2016. i traje do 15.03.2017. Glavna nagrada je: 1. Automobil marke Opel Adam „Željo Edition“ Utješne nagrade su: 1. Sedmodnevno putovanje u Tursku za dvije osobe u hotelu sa 5 zvjezdica na bazi ALL inclusive (7 noćenja) 2. TV LCD Philips 3. TV LCD Philips 4. TV LCD Philips 5. TV LCD Philips U nagradnoj igri imaju pravo sudjelovati svi građani Bosne i Hercegovine, sa stalnim prebivalištem na teritoriju BiH, a koji su vlasnici desetogodišnjih ulaznica za istočnu tribinu Stadiona Grbavica.
Ovo nije udure! Onaj ko je kupio 10godišnju nije racunao sa nagradama. Ngrada nije važna važno je da se diskriminira jedna grupa kupaca. Valjda je normalno da svi kupci ucestvuju u nagradnoj igri.
Da se razumijemo, ja u januaru kupujem kartu sa nagradom ili bez
Slovenac,mislim da je ovo boldirano u skladu sa zakonom o nagradnim igrama,
javi se u januaru,castim te laskim
Zivio brato !Model1964 je napisao/la:Treba ovom tipu nekao dojaviti da smo se u februaru preselili![]()
NeretvanskaPastrmka
Kontakt: Kontaktiraj korisnika/cu NeretvanskaPastrmka
Citat
PostPostao/la NeretvanskaPastrmka » 16 dec 2016, 13:36
Plavi nek vam je s hairom nova tribina i da se veselite uspjesima Zelje sa nje. Pozdrav za moju raju ajzeu gia heroja storma elemakiu i svu ostalu dobru ekipu s foruma :salut:
HALO!Ajzea je napisao/la:Zivio brato !Model1964 je napisao/la:Treba ovom tipu nekao dojaviti da smo se u februaru preselili![]()
NeretvanskaPastrmka
Kontakt: Kontaktiraj korisnika/cu NeretvanskaPastrmka
Citat
PostPostao/la NeretvanskaPastrmka » 16 dec 2016, 13:36
Plavi nek vam je s hairom nova tribina i da se veselite uspjesima Zelje sa nje. Pozdrav za moju raju ajzeu gia heroja storma elemakiu i svu ostalu dobru ekipu s foruma :salut:![]()
Docekasmo ono sto smo sanjali..
Treba poslati goluba pismonošu u Mostar da javi pastrmki da smo ovdjeChWilla je napisao/la:aco je sad od asad a ne od aleksandar...
Hoce im se onda nayebat majkeHadzijalagic je napisao/la:Zna pastrmka da smo ovdje.. Bio je i on registrovan , cini mi se i moderator bio na Velezovoj temi
nije u rangu pravljenja tribine, ali je nastavak lijepe price i super pozitivnih desavanjateatrale36 je napisao/la:E sad da je Miro u rangu pravljenja tribine i nije , ipak je ovo puno veci projekat, a igraca ce biti uvijek.godrina je napisao/la:Neka nam je sretno braco lijepa..e.koliko sam puta mastao o ovome
Jos da Miro potpise i pocet cu odbrojavat sekunde do marta.
Znao samChWilla je napisao/la:to je samo zbog tebe i mamića.
Ma jašta. Vidjelo se u startu da je ništa ni sa čim.Ajzea je napisao/la:Ukinite anketu.. UEFA nema pojma o formiranju regionalne lige a mi ovdje palamudimo.
Kako god, fino smo razmjenili mišljenja o toj temiRodom s mejtaša je napisao/la:Ma jašta. Vidjelo se u startu da je ništa ni sa čim.Ajzea je napisao/la:Ukinite anketu.. UEFA nema pojma o formiranju regionalne lige a mi ovdje palamudimo.
Nek je nama istok kren'o, to je bitno.